Молба за малка услуга
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Молба за малка услуга
Здрасти колеги.
Търся оригинална лаисна на задната броня от м2 пакета с оригинален парктроник само за да видя дали дупките пасват на моята броня и ако пасват да си поръчам от Дару.
Търся я понеже си купих такава броня но беше с друга лаисна без дупки, а заводско колата ми има парктроник, но лаисната от обикновената броня не става на тази броня която имам сега.
Ако някой може да ми направи тази услуга ще съм му много благодарен. От София съм и това важи само за хора от София понеже неми се разкарва до други градове само за да тествам една лаисна.
Търся оригинална лаисна на задната броня от м2 пакета с оригинален парктроник само за да видя дали дупките пасват на моята броня и ако пасват да си поръчам от Дару.
Търся я понеже си купих такава броня но беше с друга лаисна без дупки, а заводско колата ми има парктроник, но лаисната от обикновената броня не става на тази броня която имам сега.
Ако някой може да ми направи тази услуга ще съм му много благодарен. От София съм и това важи само за хора от София понеже неми се разкарва до други градове само за да тествам една лаисна.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Молба за малка услуга
Колега в голям филм се вкара с тоя парктроник
Дано уцелиш нещата, но никога не бих се занимавал с толкова разправии заради тази смотана "екстра". Е46 се паркира толкова лесно....
А и "неоригиналните" парктроници вече са дооста добри

Дано уцелиш нещата, но никога не бих се занимавал с толкова разправии заради тази смотана "екстра". Е46 се паркира толкова лесно....
А и "неоригиналните" парктроници вече са дооста добри
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ludia
-
-
Но аз си имам парктроник и си е удобно да го имаш. А пък и като съм откачил датчиците на задна като вкарам всеки път издава един ужасен звук.
Така че само ми трябва да видя дали лаисната ми става на бронята и да я поръчвам.
Така че само ми трябва да видя дали лаисната ми става на бронята и да я поръчвам.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
kriso85 написа:........толкова разправии заради тази смотана "екстра". Е46 се паркира толкова лесно....
Не съм съгласен че е смотана екстра,а доста удобна!Винаги паркирам без да поглеждам огледала и да се тормозя дали няма да намеля зад мен стоящия,когато се намъквам помежду им!На другия колега супех дано намериш.

екстрата и на мен ми е много полезна, въпреки че не е оригинална
хора, камъни, бордюри и какво ли още не изникват незнайно зад колата
доста по-трудно ми е с кола без тази екстра
аз не разбрах какво точно искаш да пробваш? диаметъра на дупките ли те интересува или самата лайсна?
твоята броня каква е в момента - оригинална М ли е?
хора, камъни, бордюри и какво ли още не изникват незнайно зад колата

доста по-трудно ми е с кола без тази екстра
аз не разбрах какво точно искаш да пробваш? диаметъра на дупките ли те интересува или самата лайсна?
твоята броня каква е в момента - оригинална М ли е?
- ludia
-
-
Имах оригинална броня стокова феислифт с парктроник всичко заводско.
Купих м2 броня от бабуна но за жалост няма дупки за парктроник на бронята и на лаисната.
Някакси ще закрепа датчиците на бронята но лаисната от старата ми броня с дупките нестава а новата лаисна с новата броня е без дупки, неискам да я дупча понеже знаете че на оригиналната лаисна няма само дупки а и около тях има улеичета.
А и не е скъпа в дару но искам да знам дали ще стане на тази броня или е същата като обикновената феислифтова броня.
Купих м2 броня от бабуна но за жалост няма дупки за парктроник на бронята и на лаисната.
Някакси ще закрепа датчиците на бронята но лаисната от старата ми броня с дупките нестава а новата лаисна с новата броня е без дупки, неискам да я дупча понеже знаете че на оригиналната лаисна няма само дупки а и около тях има улеичета.
А и не е скъпа в дару но искам да знам дали ще стане на тази броня или е същата като обикновената феислифтова броня.

лайсната на М бронята е същата като тези от преди фейса т.е. за това твоята стара лайсна не става на тази броня
поръчвай си надупчена лайсна за М броня и в най-лошия случай ще залепиш датчиците за лайсната както направих аз
(всичко е ОК повече от година вече)
иначе имаше друга част под лайсната която придържа датчиците, но BMDrago знае повече за това
поръчвай си надупчена лайсна за М броня и в най-лошия случай ще залепиш датчиците за лайсната както направих аз

иначе имаше друга част под лайсната която придържа датчиците, но BMDrago знае повече за това
- ludia
-
-
Аз лесно ще поръчам всичко но дали дупките са същите като на моята броня е въпроса.

ludia написа:Аз лесно ще поръчам всичко но дали дупките са същите като на моята броня е въпроса.
явно аз нещо не разбирам
нали дупките са на лайсната, отдолу няма начин да не са същите ... все пак намери някой с такава броня да разгледаш
- ludia
-
-

Това ми е сегашната броня купена от бабуна и се чудя дали оригинална лаисна (3 на снимката) ще стане на моята.
Като казвам дупките имам предвид на щипките понеже дупките на датчиците мога да ги залепя.

разбрах
мисля, че броните на бабуна са съвсем точно копие на оригинала, но все пак може да провериш

мисля, че броните на бабуна са съвсем точно копие на оригинала, но все пак може да провериш
- ludia
-
-
Явно няма човек с м2 пакет на Е46 седан. Ако случаино някои се страхува да не счупя нещо при манипулацията, да уточня че всичко трае секинди всичко е на едни много здрави щипки и моята съм я свалял над 20 пъти по всякакви начини и няма чупене.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Колега с оригиналният М Пакет 2 седан 2003г. но проблема е че съм в Плевен и скоро мисля път към София нямам-ако мислиш че ако ти измеря нещо ще стане ок,ако имаш друг вариант с радост бих ти помогнал нали за това сме тук да си помагаме а не да пишем само глупости 

- ludia
-
-
Маи ти си един от малцината с оригинален м2 пакет на седан. А и поздравление за колата страшна е много е хубава. Да си те слуша много.
Иначе ако случайно имаш път към София пиши в ми на ЛС преди това. Иначе аз не го бързам. Само малко е дразнещо без парктроник но пак взех да свиквам да се оглеждам като карам назаден.
Иначе ако случайно имаш път към София пиши в ми на ЛС преди това. Иначе аз не го бързам. Само малко е дразнещо без парктроник но пак взех да свиквам да се оглеждам като карам назаден.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2