Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа
Модератор: I.Voykov
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: Въпроси или проблеми, свързани с новата платформа
при мен си е времето точно 
пробвай да цъкнеш "сейвинг дейли тайм" или нещо от тоя сорт беше

пробвай да цъкнеш "сейвинг дейли тайм" или нещо от тоя сорт беше

Tux0 Ca !

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Оправих го като му зададох часовия пояс на +3 часа.Може и от това да е било.Мерси колега 

Ivo_Borisov написа:Оправих го като му зададох часовия пояс на +3 часа.Може и от това да е било.Мерси колега
Колега начина по който си го направил не е правилен
При тези настройки за Time Zone и DST текущия час и дата ще се показват коректно, съответно ще се обновяват коректно

- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Само аз ли имам такъв проблем близо 200 мнения са ми изчезнали и сега съм "Ентусиаст"
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
M_krika написа:Само аз ли имам такъв проблем близо 200 мнения са ми изчезнали и сега съм "Ентусиаст"
Не си само ти но това е защото има изтрити теми от "Купува" и "Продава".

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
M_krika написа:Само аз ли имам такъв проблем близо 200 мнения са ми изчезнали и сега съм "Ентусиаст"
Все още не мога да разбера КАКВО ТЕ БОЛИ КОЛКО МНЕНИЯ ИМАШ ??? Най-млакото се вижда кога си регнат - ако имаш 2-3 000 мнения за една година е ясно само , че си на всяко гърне меродия

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Съжалявам ако и за това е писано, но нямам време да чета всичко подробно...
Въпроса ми е, защо не мога да се абонирам за теми чрез мейла? Преди ми беше лесно, като нямам време си отварям мейла, виждам по кои теми за които съм абониран има нови отговори и ги отварям. Сега трябва да преглеждам всичко, за да видя къде съм писал и дали някой ми е отговарял.
Въпроса ми е, защо не мога да се абонирам за теми чрез мейла? Преди ми беше лесно, като нямам време си отварям мейла, виждам по кои теми за които съм абониран има нови отговори и ги отварям. Сега трябва да преглеждам всичко, за да видя къде съм писал и дали някой ми е отговарял.
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Нещо не ме известява на мейла при ново лично съобщение!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
tsb_bg написа:Ivo_Borisov написа:Оправих го като му зададох часовия пояс на +3 часа.Може и от това да е било.Мерси колега
Колега начина по който си го направил не е правилен
При тези настройки за Time Zone и DST текущия час и дата ще се показват коректно, съответно ще се обновяват коректно
Колега направих както ми каза и сега всичко си е наред.Мерси за помощта!

- Новини
-
Правя важно уточнение:
Не отговарям на въпроси, които са вече дискутирани и най-вече на съобщения, касаещи проблеми, които вече са добавени в темата с предстоящи фиксове и нововъведение.
Достатъчно много работа имам за да отговарям на едни и същи неща по пет пъти. Проявете уважение и разбиране към работата ни и се постарайте да прочетете наличната информация преди да питате.
Не отговарям на въпроси, които са вече дискутирани и най-вече на съобщения, касаещи проблеми, които вече са добавени в темата с предстоящи фиксове и нововъведение.
Достатъчно много работа имам за да отговарям на едни и същи неща по пет пъти. Проявете уважение и разбиране към работата ни и се постарайте да прочетете наличната информация преди да питате.
- Новини
-
acho.rs написа:nakoone написа:!!Asen_X написа:Във връзка с кирилизатора:
Ако отново не го виждате, изрично посочете изобщо виждахте ли го преди смяната на платформата!
Отново не го виждам кирилизатора.Преди на старата платформа го виждах.
И аз такаи писането е мега мудно ... още малко и ще мина на фирефокс и аз
Разработчиците на Kredor-а изрично са посочили за възможни проблеми с IE8, но имам съмнение че въобще ще си мръднат пръста да търсят решение, при положение, че има релиизи на същата версия на този браузър, с които Кредор-а работи.
Съветвам тези от вас, които не го виждат - минете на друг браузър (Например Firefox) или на по-стара версия на IE. Така или иначе това е решението и на проблема ви с трудното писане.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
А по отношение на мобилните версии на Опера - никога не съм виждал Кредора, а ми се иска да се появява, защото ще ми олесни живота десетократно. Можеш ли да дадеш повече инфо по темата?

- Новини
-
_65536_kb_sec_ написа:А по отношение на мобилните версии на Опера - никога не съм виждал Кредора, а ми се иска да се появява, защото ще ми олесни живота десетократно. Можеш ли да дадеш повече инфо по темата?
Хм... това е интересен въпрос.
Операта принципно е доста непретенциозен браузър и рядко създава проблеми с капризи. Незнам обаче това доколко важи за мобилните версии.
Ако е оборудвана с необходимите плъгини за работа с java, всичко би следвало да е окей.
В мобилната Опера виждал ли си в някой форум бутончето на Кредор-а или друг кирилизатор? Ако да - кажи адрес за да погледна как е интегриран.
- Новини
-
Добавих функция за оразмеряване и на снимки от линкове.
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Ами пича по нагоре дето каза защо се нервита като ви изчезват мненията да не сте на състезания за трупане на мнения. Ами пич като знаеш че си писал значителни работи в тоя форум, и изведнъж ти изчезнат темите и мненията как ще се почустваш, особенно ако си се трудил да пишеш статии. ?

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума