Поредната кражба...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Поредната кражба...
Няма начин- равносметката ми за 2 години е че нон стоп радвах някой с елементи на М-пакета ми -Броня,халогени и какво ли не/
Еми теглих чертата и е по добре 500 каско и 12 месеца по 90 лв. гараж!
Защото като изчислиш колко пъти те жулне тоя,оня-няколкото кражби/после всичко трябва да се боядисва в цвят/ а и като е закрит гаража спестяваш от честото ходене до автомивка та аз съм си направил моя избор
Еми теглих чертата и е по добре 500 каско и 12 месеца по 90 лв. гараж!
Защото като изчислиш колко пъти те жулне тоя,оня-няколкото кражби/после всичко трябва да се боядисва в цвят/ а и като е закрит гаража спестяваш от честото ходене до автомивка та аз съм си направил моя избор

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Писах в друга тема и в тази ще кажа.
Отидох в един магазин за сувенири и си гравирах огледалата и халогените. Написах си номера на колата. Надписа е в средата. Така няма как да се заличат.
Не ми пречи като поглеждам в огледалото.
То е ясно че тези части няма да се сложат на друга кола освен е36.
Моят съвет е да се купуват нови части, може и не оригинални, но да не са кредени.
То хубваво гараж и платен паркинг, но калата не може да стои постоянно там. Две паркинг щети имам. Едната на пракинга пред FF, другата в CityCenter.
Отидох в един магазин за сувенири и си гравирах огледалата и халогените. Написах си номера на колата. Надписа е в средата. Така няма как да се заличат.
Не ми пречи като поглеждам в огледалото.
То е ясно че тези части няма да се сложат на друга кола освен е36.
Моят съвет е да се купуват нови части, може и не оригинални, но да не са кредени.
То хубваво гараж и платен паркинг, но калата не може да стои постоянно там. Две паркинг щети имам. Едната на пракинга пред FF, другата в CityCenter.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Не знам, аз като излизам някъде с колата, немога някъде да не я оставя без надзор, един път половината ми М лайстни фръкнаха, другата половина неможаха да вземат, но както и да е чисто нов комплект 300лв.
Колата само на платен паркинг се държи, но просто се чудия понякога заслужава ли си това толкова грижи и т.н толкова пазене и всичко да ти оклепат накрая и при тея кризи сега, ептем никви пари не остават за колата и ако свалят нещо не знам, сигурно ще я засилвам от някъде.

- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
jbankov написа:D_reamcatche_R написа:Снощи са свили и моите халогени... Че съм ядосан, да... Ама не съм и изненадан. След толкова подобни теми тук. Забелязах, че и на един колега 30м по нагоре са свалили и неговите... Жалко и за момчето, личеше си, че си гледа кличката. Много се е изписало по въпроса. Гадове много. Лошото е, че наистина всичките тези малоумщини почти унищожиха ентусиазма ми да правя каквото и да е по колата си. А хората които ме познават знаят колко бях надъхан. Няма да си троша повече нервите и парите,които и без това са ми кът. Всички знаят, че и с малкото което имаме се опитваме да направим нещо, което да ни радва. И за кво?!? За поредната доза на някой смачкан наркоман... Наречете ме както искате ама няма и да си правя повече нищо по колата, поне докато нямам собствен гараж. А на краедца... Той си знае...
Колега,от кой квартал си???...питам да знам дали не са почнали в моя,че аз все още съм с халогени и се чудя как да ги захвана ,така че да нямат сваляне по никакъв начин.
Живея в Стрелбище... Това за гравировката ми хареса като идея. Те моите и без това могат да се хванат десния е одраскан дълбок при лек сблъсък с бетонен блок. Ако някой тръгне да купува и види, че десния е одран, да знае че са крадени . А какво ще прави е негова воля...
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
Така съм я изоставил и аз! То преди не бяха джанти, халогени, счупени стъкла, ДВД, лайсни! Сега е като кочина. Гадно мазно мръсна, кална и без блясък. Опушена от стъклата до ауспуха, осрана от летящи пернати - кокошарник. Ама май има полза.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е, пак крадат ///М елементи или разбиват колата за CD-та и т.н... а кво ше кажете за перфектно свален преден капак??? толкова перфектно, че чак не си личи... освен, че капака го няма... дори няма одрано по боята на калника или на друго място, чак и крушката с фасонката на счупения мигач са оставили здрави... е такова чудо не бях виждал... работа годна за възхищение.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Mollov написа:Е, пак крадат ///М елементи или разбиват колата за CD-та и т.н... а кво ше кажете за перфектно свален преден капак??? толкова перфектно, че чак не си личи... освен, че капака го няма... дори няма одрано по боята на калника или на друго място, чак и крушката с фасонката на счупения мигач са оставили здрави... е такова чудо не бях виждал... работа годна за възхищение.
лелеееее е тва вече е няма такова нещо

Капака да свалиш простооооо

В Германия съм виждал по селата БМВта Е46 М пакети и не знам си още кво по тях е така оставени пред къщите с наполовина свалени прозорци, вътре разни неща, които само с едно протягане може да ги вземеш и отивам при колата и си я разглеждам през отворения прозорец, е няма такива просто......

Да не говоримм че няколко пъти съм си забравял колата отключена с цдто вътре и няма никакви поръжения, а на един приятел Полото цял уикенд седя отключено пред тях

Туй е то няма оправия в тази държава, само като чета колко човека се изписаха в тази тема как са си правили колите и сега нямат вече грам ентусиазъм и ми става супер тъпо

Ами като сме се разписали то и аз да се похваля за сидито от 150 лева ми счупиха стъклото, изподрали ми вратата с калните си обувки и 15 лв мивка ,а и почупена жабка за която застрхователите пак не платиха и накрая полцая ми се накара че не съм си чул алармата та да одреагирам и една надница за стъкло от застрахователите и цял ден опашки.Обичам България ама това кога ще спре незнам.
кола ли ами купи си бмв.
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
mitrax написа:черен силикон , от най якия , ще ги счупат - няма да ги свалят . после застрахователите ще клатиш
Емо,батка тва е решението

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Mollov написа:Е, пак крадат ///М елементи или разбиват колата за CD-та и т.н... а кво ше кажете за перфектно свален преден капак??? толкова перфектно, че чак не си личи... освен, че капака го няма... дори няма одрано по боята на калника или на друго място, чак и крушката с фасонката на счупения мигач са оставили здрави... е такова чудо не бях виждал... работа годна за възхищение.
Mollov това на твоята кола ли се случи?Ужас

mitrax написа:черен силикон , от най якия , ще ги счупат - няма да ги свалят . после застрахователите ще клатиш
Не можеш да силиконираш цялата кола колега.
Просто е ужасно трудно да се живее в Бъргария.

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Затова по моята кола няма и няма да има никога нито един М елемент!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Затова по моята кола няма и няма да има никога нито един М елемент!
Никога не казваи никога,може и да ти подарим пак нещо!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
стан написа:Затова по моята кола няма и няма да има никога нито един М елемент!
Да, но Е36 без М пакет - базова, ми прилича на гол охлюв...М пакета променя колата, но както и да е

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Е това с предния капак разбива всички мой очаквания за гимнастическите заложби на автомобилните крадци.Колко тънка трябва да ти е ръката или там по какъвто и да е начин.
И как може да накараш застрахователите да ти повярват на това ?
И как може да накараш застрахователите да ти повярват на това ?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не можеш... от Булстрад пича каза, че разбира, само че нищо не може да направи, щото реално няма счупен елемент или дори следи от насилие над колата.... толкова чисто е свален, че... дето се вика изпитвам възхищение над работата на тия хора, които са го свършили това... даже за мигача няма да дадат пари, щото и него го няма... демек по тая кола щети няма. Толкоз. Интересното е, че в малък радиус (500м) от тази кола е имало още две купета, но те не са пострадали.... просто не са били тоя цвят... явно вече поръчките в нощният магазин се правят точно, че разходите да се доведат до минимум...
А иначе не ти трябва да си гимнастик, просто да имаш начин да скъсаш жилото на предния капак... с майсторлък и въображение се постига всичко... явно.
А иначе не ти трябва да си гимнастик, просто да имаш начин да скъсаш жилото на предния капак... с майсторлък и въображение се постига всичко... явно.