ПРЕКЪСВА при рязко натискане на педала
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
ПРЕКЪСВА при рязко натискане на педала
Здравейте,карам бмв 318и с газов инжекцион.На газ върви перфектно,на бензин прекъсва от ниски до около 3000 оборита особено при рязко натискане на педала.Сменил съм горивния филтър,дюзите съм изчистил,дебитомер , даже и стъпков мотор.Възможно ли е проблема да е в някъкъв вакум или ел кабел свързани с работата на бензин(имсло някъкъв вакум за картерните газове възможно ли да е от него и къде се намира)мотора ми е м30 май-стъпковия мотор е на лесно място отгоре
Re: ПРЕКЪСВА при рязко натискане на педала
andro78 написа:Здравейте,карам бмв 318и с газов инжекцион.На газ върви перфектно,на бензин прекъсва от ниски до около 3000 оборита особено при рязко натискане на педала.Сменил съм горивния филтър,дюзите съм изчистил,дебитомер , даже и стъпков мотор.Възможно ли е проблема да е в някъкъв вакум или ел кабел свързани с работата на бензин(имсло някъкъв вакум за картерните газове възможно ли да е от него и къде се намира)мотора ми е м30 май-стъпковия мотор е на лесно място отгоре
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Щом на газ върви перфектно, закарай колата на сервиз да замерят налягането на бензина 2.8 бара на празен ход и 3.0 бара на високи обороти, да ти проверят и ламбда сондата, макар че тя дава показания и на газ, когато е инжекцион. Другото, за което се сещам е дебитомер, не знам дали на газ нещо зависи от него, нека за това кажат Liloff и TDS_BG, те са много в час с газовите инжекциони. Моторът ти не е М30, него го слагат на старите петици и седмици от осемдесетте години, шестак, с ходов обем от 2.8 литра нагоре.
мерси ,ще я проверя,не е дебитомер сменял съм за проба с чисто нов нямаше резултат
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Дюзите си ги чистил но как впръскват е по важно.Трябва да правят хубав разспрашен конус а не да течат с остра струя като чешма.
- mitko_dd
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 m3
закараи я на диагностика
аз имах същия проблем но съпроводен и с пукане пир бързо превключване във висиките (но това беше от кабелите)
проблема се оказа от лансондата даваше много бавно информацията (така показа диагностиката)
след смяна всичко не оправи
аз имах същия проблем но съпроводен и с пукане пир бързо превключване във висиките (но това беше от кабелите)
проблема се оказа от лансондата даваше много бавно информацията (така показа диагностиката)
след смяна всичко не оправи
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Какъв казваш е моторът при тебе, че нещо май аз не разбрах?
Щом на газ върви добре и не прави проблеми, значи дертът е или дюзи, или налягане на бензин (регулатор или помпа) - друго няма какво да е, защото при ГИ-то всичко от бензиновата система работи и на газ (дебитомер, датчици по мотора, ламбда сонда).
Щом на газ върви добре и не прави проблеми, значи дертът е или дюзи, или налягане на бензин (регулатор или помпа) - друго няма какво да е, защото при ГИ-то всичко от бензиновата система работи и на газ (дебитомер, датчици по мотора, ламбда сонда).

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
за дюзите съм сигурен 100 процента не е от тях на стенд ги качих впръскват перфектно
8 мнения
• Страница 1 от 1