лампа air-bag
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
лампа air-bag
Здравейте колеги
Имам Е36 91г без air-bag и днес случайно се загледах в таблото и видях, че има лампа air-bag. Та искам да ви попитам възможно ли е да е имала air-bag или просто го има на таблото като лампа на всички Е36? Поздрави 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: лампа air-bag
Просто си има място за лампа в таблото
Ако се съмняваш дали е имала бег си провери екстрите по ВИН в някой от БМВ диларите

Ако се съмняваш дали е имала бег си провери екстрите по ВИН в някой от БМВ диларите

Ти сигурно между километража и обороотмера имаш и лампа за тракшън контрол
Да не би и тракшън да имаш
Просто таблото е стандартно за всички Е36-ци и в зависимост от екстрите пускат да са активни определени лампи.

- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
TUZara` написа:Ти сигурно между километража и обороотмера имаш и лампа за тракшън контролДа не би и тракшън да имаш
Просто таблото е стандартно за всички Е36-ци и в зависимост от екстрите пускат да са активни определени лампи.
Благодаря

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
vld написа:Просто си има място за лампа в таблото![]()
А можеш ли да кажеш някой сайт къде могат да се проверят екстрите
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Мисля, че вече такива сайтове няма - в сайтовете най-много да видиш годината на производство, двигателя и тези по-общите неща - за екстрите, с които е излязла, само при дилърите
!

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
BT9028BA написа:vld написа:Просто си има място за лампа в таблото![]()
А можеш ли да кажеш някой сайт къде могат да се проверят екстрите
http://www.realoem.com/bmw/select.do Опитай тук...
- KickingKing
- ентусиаст
-
Първо ми се струва, че всички е36 имат стандартно бег на шофьора, така че няма как да си нямал преди това.
Второ лампата на бег-а да светва на този модел е нормално и се изчиства с диагностика. Сигурен съм, че може да се изчисти и с късно на някой от пиновете щото има такива уреди дето го правят обаче не мога да ти кажа тоно кои. Абе най-добре ако имаш приятел със софт за BMW-та да ти изчисти грешките и няма да имаш проблем.
Второ лампата на бег-а да светва на този модел е нормално и се изчиства с диагностика. Сигурен съм, че може да се изчисти и с късно на някой от пиновете щото има такива уреди дето го правят обаче не мога да ти кажа тоно кои. Абе най-добре ако имаш приятел със софт за BMW-та да ти изчисти грешките и няма да имаш проблем.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
KickingKing написа:Първо ми се струва, че всички е36 имат стандартно бег на шофьора, така че няма как да си нямал преди това.
При коли произведени през 90,91 и 92, рядко се среща да има бег на волана, а за пасажерския чак от 94 края

10 мнения
• Страница 1 от 1