проблем с двигател е36 купе 320и-проблема е решен
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- pdonov
- Потребител
-
- Кара: BMW е36 320 купе
проблем с двигател е36 купе 320и-проблема е решен
здравейте ,имам проблем с колата .преди няколко дни колата не можа да запали при положение че стартера работи перфекно и акумолатора е много добър.на другия ден я запалих много трудно като двигателя се тресеше ужасно ,след като загря си стабилизира оборотите но все пак прекъсваше и се получава детонация в гърнетата.когато тръгнах към сервиза където си поправям колата тя нямаше никаква мошност. след известно време започна да работи нормално както преди . целия ден бях в сервиза за
диагностиката но не даде никакъв резултат и не се установиха някакви по усобени грешки от нормалните(двете ламбда сонди не работят)но те не работят от миналата година и до сега нямах проблем защото съм минал повече от 20000 км .сменихме свещите , бубините работят нормално но мотора не работи нормално (ту прекъсва ,ту се оправя).едни приятели ме посъветваха да звънна на Явор от форума и той ми каза че проблема е в датчика на коляновия вал. ще ходя до него в понеделника .ако някои може да помогне със съвети ще ви бъда много благодарен.
диагностиката но не даде никакъв резултат и не се установиха някакви по усобени грешки от нормалните(двете ламбда сонди не работят)но те не работят от миналата година и до сега нямах проблем защото съм минал повече от 20000 км .сменихме свещите , бубините работят нормално но мотора не работи нормално (ту прекъсва ,ту се оправя).едни приятели ме посъветваха да звънна на Явор от форума и той ми каза че проблема е в датчика на коляновия вал. ще ходя до него в понеделника .ако някои може да помогне със съвети ще ви бъда много благодарен.
Последна промяна pdonov на 02 Окт 2009, 9:33, променена общо 1 път
Re: проблем с двигател е36 купе 320и
И според мен е датчика на коляновия вал.
Малко е странно, че не излиза при диагностика, но ... нищо невиждано :-)
Успех!
Малко е странно, че не излиза при диагностика, но ... нищо невиждано :-)
Успех!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Re: проблем с двигател е36 купе 320и
Хаха същата работа
Датчик на коляновия вал е да
.... И наистина трудно се хваща на диагностика.... и на мен не ми го показваше...

- pdonov
- Потребител
-
- Кара: BMW е36 320 купе
Re: проблем с двигател е36 купе 320и-проблема е решен
проблема е реше колеги -датчик на коляновия вал. много трудно се хваща. благодаря на ВАСКО много добър диагностик в елекрониката на автомобили а също тъка и механик ,благодаря също и на SONNY за датчика ,а също на ЯВОР за съвета който ми даде по телефона.ако някои се интересува от добра диагностика може да ми пише на имейла и ще му дам телефона на Васко
4 мнения
• Страница 1 от 1