Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Сеп 2009, 23:09

acho.rs написа:Кило свинско на ден :shock: - разбирам , че не сподялш всеобщото мениние за свинското , но все пак - проверявал ли си си нивото на холестерола ?

Преди 2 години, вече бях около 3 години на нвд и холестерола ми беше в долната граница ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Сеп 2009, 6:34

Дам, при хора с бРъз метаболизъм е тъй. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Re:

Мнение от sambeto » 24 Сеп 2009, 22:53

ditko1 написа:Като тренираш през ден, трябва ли в почивните едни пак да пиеш добавки ?

Моето мнение е че трябва да се пият добавките и през почивните дни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Re: BCAA?

Мнение от White 1913 Power » 24 Сеп 2009, 23:06

със сигурност за добавките няма почивни дни

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Сеп 2009, 9:15

Зависи от добавките... ;) Ако пиеш протеин и аминокиселини, през почивните дни можеш да им намалиш малко дозите... останалите неща, като суплементи (витамини, минерали, бърнъри, стимуланти и т.н.) е добре да се пият постоянно... т.е. според предписанието.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Сеп 2009, 10:29

Аз си пия сичко, не че много почивам де. Имам минимум 10- 12 тренировки на седмица и в дните в които почивам пак си пия, щото си трябва възстановяване.
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Сеп 2009, 10:37

bum_bum написа:Аз си пия сичко, не че много почивам де. Имам минимум 10- 12 тренировки на седмица и в дните в които почивам пак си пия, щото си трябва възстановяване.

:shock: Ти как тренираш - двуразово ли, триразово ли, всеки ден? Имаш ли проблем с възстановяването? Аз като ходех 4 пъти седмично имах проблеми със съня...
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Сеп 2009, 11:13

Двуразово, сутрин тежко, вечер по-леко и после обратното. Възстановяването е трудно, пък и не съм вече първа младост ама с повече хапване и малко добавки вече 5 седмици, откакто тренирам отново и не може да се каже, че съм претренирал.
Изображение

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 25 Сеп 2009, 11:43

Добре дотук, само да не се получи натрупване в един момент. Мен най-много ме е страх, че трудно възстановявам, ако претренирам трудно се наспивам и често приличам на оксиженист сутрин. Пих някакви таблетки Мелатонин, но като че ли ефекта ми убягна.

:OT: мамка му, къде е mhihi....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Сеп 2009, 12:05

Само с 1 мелатонин няма как да стане, а и ефекта му е май спорен. Преди сутришната тренировка, която е на гладно взимам 1 CLA Extreme + 1гр Л-Карнитин + 5гр Глутамин + 5гр БСАА на прах. След тренировктата взимам още 5гр БСАА. Със закуската взимам една шепа витамини в буквалния смисъл :mrgreen: (енимъл) + зелен чай. През деня още 4 капсули CLA, + още 1 гр. Л- Карнитин (с тоя, дето го има в CLA- то стават 2.5 за деня) + още 5+5 Глутамин и БСАА преди вечерната тренировка + още 5гр БСАА след нея + още една капсула зелен чай с вечерята. Отделно от това около кило свинско + 4-5литра вода. С тва нещо съм някъде на границата, не качвам, но и не свалям :mrgreen:
Изображение

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 25 Сеп 2009, 12:33

Ти добре се тъпчеш :mrgreen: а за Мелатонина един приятел направо се роди с него, та почвам да си мисля, че ефекта е в зависимост от организма и колко си повярваш (плацебо)... а от всичките тези неща, които взимаш, кои са незаменимите, че сигурно ако ги взимам всички ще фалирам скоропостижно?

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Сеп 2009, 12:34

Е то ти с тия тренировки - как няма да пиеш с шепи и то всеки ден... иначе ще ти се такова-таковата...

Zagy, BCAA и glutamin са много подходящи за по-бързо възстановяване... помагат си... BCAA може и да не се взима преди тренировка, но след е много удачно... ако имаш вариант да ги комбинираш с глутамина - всеки път веднага след тренировка и си готов ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re:

Мнение от spower » 25 Сеп 2009, 12:40

acho.rs написа:
spower написа:противно на очаквнията ми след монокократни цикли основно с метандианоно съдържащи препарати в комбинация с ретаболил/дека/ в младините, най доволен останах от ниски дози анабол таблет/ което си е пак / метандианон/ в комбинация с креатин иначе от БД стромбата за пръв път като я опитах и останах супер доволен, но с течение на годините забелязах, че няма особен смисъл от зоба и преминах основно на добавки аминокиселини, суроватъчни протеини, чат пат BCAA основно с плацебо ефект :) сега си взех на уйдър тестоексплод http://weider-bulgaria.com/products/6/72 че ще я видим тая добавка как действа иначе от бг трибестана преди като съм вземал съм имал резултати, но от 4 последователни кутии 3х2 табл от 250мг

Бритиш дракон са ПЪЛЕН МЕНТАК - ако изобщо има нещо тяхно различно от олио и табелтирано нишесте , трябва да си страшен късметлия да го намериш . Очевадно е че не може един продукт да е 6-8 пъти по-евтин от аналога и да е със същото качество. Анабол таблет е много ефикасен . Единствения ми цикъл , беше преди 4-5 години със 100 парчета анабол таблет + 4 омнадрена - ами подскочих направо . Най-после мръднах от големия застой и килата които качих , почти не мръднаха след края . Все повече хора споделят - по-добре минимални количества сигурна зоб + свястна храна и добавки , отколото да се тъпчеш със анадрол, фалшив ретаболил и тн ...
Аз скоро няма пак да се зобя (ако това горе може да се нарече цикъл) но все пак някой да сподели , коя е сигурната зоб . Така и така супер много хора зимат , поне да не се тровят.
Аз се сещам , за добрия стар полски омнадрен от всяка аптека , 50мл гръцки ретаболи пак от аптеката (не повече от 50мл защото другото е ментак) и вече анабол таблетс , ама там доставчиците са съмнителни :roll:

ами в момента единственото качесвено, с нагледни резултати е Напусим -румънски продукт с активна съставка метандианон по 5мг са табл. мой приятели удариха по 100табл и добре им се отрази, но вече има и менте, а на оригинала дочух цени силно спекулативни от тия, на които го взимам, чак се учудих то бива печалби ама...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Сеп 2009, 12:58

Mollov написа:Е то ти с тия тренировки - как няма да пиеш с шепи и то всеки ден... иначе ще ти се такова-таковата...

Zagy, BCAA и glutamin са много подходящи за по-бързо възстановяване... помагат си... BCAA може и да не се взима преди тренировка, но след е много удачно... ако имаш вариант да ги комбинираш с глутамина - всеки път веднага след тренировка и си готов ;)

За глутамина честно казано много се чудих преди или след. Повечето мнения обаче бяха, че не се усвоява така бързо, за това преди. Май ще почна преди и след за по-сигурно :mrgreen: Още чакам 5 кила протеин и бъркоча на Гаспари да видим те как ще се впишат в цялата картинка. Май ще трябва да почна да смятам протеините, че да не станат повече, отколкот трябва и да идат зян :)
Изображение

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 25 Сеп 2009, 13:01

Mollov написа:Zagy, BCAA и glutamin са много подходящи за по-бързо възстановяване... помагат си... BCAA може и да не се взима преди тренировка, но след е много удачно... ако имаш вариант да ги комбинираш с глутамина - всеки път веднага след тренировка и си готов ;)

Ми аз това и правя, ти така ме посъветва :mrgreen: а и май ще трябва да си купувам Глутамин... а глутамина не беше ли за по-малко увреждане на мускула по време на тренировка?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата