някой да е ползвал услугите на Авто-Тоци кв.Враждебна?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
някой да е ползвал услугите на Авто-Тоци кв.Враждебна?
Моля,ако някой си е правил колата в сервиз Авто-Тоци в кв.Враждебна ,София да сподели дали си заслужава ?
Предлагат го в АРМЕЕЦ и БУЛСТРАТ като доверен сервиз?
Предлагат го в АРМЕЕЦ и БУЛСТРАТ като доверен сервиз?
- forexmaster
- Потребител
-
авто тоци
Аз лично го познавам. Той работи още от далечната 1993 и на времето са му карали ударени коли чак от Варна и Бургас за разпъване, щото дозера му е правен, обаче разпъва всичко. Преди това е работил в Ирак и е боядисвал пътно-строителна техника. Ще ти вземе парите, ама ще останеш доволен. Иначе ако искаш за по-малко пари отиди при Жоро от Орландовци. Аз останах много доволен и ми взе евтино. Много са талантливи момчетата там, работи той и чичо му и понеже сега започват вземат тънко и се стараят. Иначе по-старите сервизи, като се "наядат" и вече не държат на качеството, а гледат само парите да ти приберат, да не говориме че лъскавия на пръв поглед сервиз не е гаранция за качество.. Нищо подоно. Често гаражните майстори дават много по-добро качество от лъскавите сервизи с камери, а лъскавата сграда и камерата не е критерий че ще останеш доволен. Дже напротив те най-много претупват. Казвам го като бивш колега работещ в такъв сервиз.
колеги аз не бих си закарал колата в този сервиз. Преди година работех там и мога да кажа че са пълни мизерници. Поправяли сме врати които са дадени от застрахователите за нови. Когато попитах зашто не се вземат нови ми се отговори" Сервиза си е мой, ще правя каквото си искам"
Надявам се да съм ви от полза с моето все пак пристрастно мнение.
Надявам се да съм ви от полза с моето все пак пристрастно мнение.
- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
Re: някой да е ползвал услугите на Авто-Тоци кв.Враждебна?
здравеите,работил съм там.Баща и син немогат да се разберат,иначе като сервиз е лъскав,но до там,нещо не им се получават нещата,,,,, 

-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
...готов да помогне всекиму...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
драсни ми едно ЛС ако ти трябва тенекеджия/бояджия, а и просто сервиз, за да не правя излишна реклама.
някой хора ще се сетят за кого става въпрос, защото мястото където се прави всичко по колата ми е само едно.
някой хора ще се сетят за кого става въпрос, защото мястото където се прави всичко по колата ми е само едно.

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
И аз бачках там при Тони... какво да ти кажа хората искат да си вършат работата шефа иска да става както той каже не както трябва , а майстора по боята е наш колега .. Не бих си закарал колата там !

7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ