ВАРНА >архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 06 Сеп 2009, 13:23

колеги като гледам днеска времето е идеално за сбирка-хладничко и мокър асвалт :twisted: ,дано днеска само бмв-маниаци да се саберем.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 06 Сеп 2009, 13:24

spens_82 написа:колеги като гледам днеска времето е идеално за сбирка-хладничко и мокър асвалт :twisted: ,дано днеска само бмв-маниаци да се саберем.

Щото снощи не си ходил на аладжата. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

Мнение от magiosnik^ » 06 Сеп 2009, 23:25

Toneloker написа:колеги като гледам днеска времето е идеално за сбирка-хладничко и мокър асвалт ,дано днеска само бмв-маниаци да се саберем и да направим един мач ако има време
Щото снощи ходих на аладжата ,.. ама слаба работа нямаше никой !

Toneloker - Няма да се разберем така приятелю!!! Днес докакто
наблюдаваше футболната срещата отстрани се наложи на два пъти да подадеш топката ,.. явно твоите бързи деиствия и технични пасове както и позата с която наблюдаваше доста са впечатлили нежните ни половинки който бяха на срещата днес и не след дълго почнаха въпроси кое е това момче ,.. от скоро ли идва ,.. и какво ли не !!!

Вече започнах да си мисля дали случката с Румънските граждани не е била някоя игра с която да ти привлекат вниманието а бележката да е била начина за връзка "стрелата към твоето сърце". И все пак май всичко е много просто както навремето ни казваха че всеки бял косъм е мъдрост то май при теб всяка драскотина на колата е някоя изгоряла п**** :) просто слизаш и отбелязваш на калника всяка следваща и после ни разсейваш с думите ..."То каксото ще плати" .... И като човек който много трудно може да достигне твоята висота все пак искам да те попитам
Защо не сложиш едни халогенчета на тази кола ,.. все се налага да я вкараш в някоя горица като сте с поредната дама ? ,.... сложи си едни на бъбреците иимаш толкова място какво го мислиш :)

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 07 Сеп 2009, 6:37

magiosnik^ написа:.....
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Аз затова не взимам жена ми на сбирки...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе М52B20
Мечтае да кара: V8

Мнение от nafkata » 07 Сеп 2009, 9:56

:mhihi: Искам да благодаря на колегите и колежките които спряха да ударят едно рамо на светофара ! Явно много й се насабра на колицата последните дни а пък и времето му е дошло на саединителя .

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 07 Сеп 2009, 17:21

magiosnik^ написа:
Toneloker написа:колеги като гледам днеска времето е идеално за сбирка-хладничко и мокър асвалт ,дано днеска само бмв-маниаци да се саберем и да направим един мач ако има време
Щото снощи ходих на аладжата ,.. ама слаба работа нямаше никой !

Toneloker - Няма да се разберем така приятелю!!! Днес докакто
наблюдаваше футболната срещата отстрани се наложи на два пъти да подадеш топката ,.. явно твоите бързи деиствия и технични пасове както и позата с която наблюдаваше доста са впечатлили нежните ни половинки който бяха на срещата днес и не след дълго почнаха въпроси кое е това момче ,.. от скоро ли идва ,.. и какво ли не !!!

Вече започнах да си мисля дали случката с Румънските граждани не е била някоя игра с която да ти привлекат вниманието а бележката да е била начина за връзка "стрелата към твоето сърце". И все пак май всичко е много просто както навремето ни казваха че всеки бял косъм е мъдрост то май при теб всяка драскотина на колата е някоя изгоряла п**** :) просто слизаш и отбелязваш на калника всяка следваща и после ни разсейваш с думите ..."То каксото ще плати" .... И като човек който много трудно може да достигне твоята висота все пак искам да те попитам
Защо не сложиш едни халогенчета на тази кола ,.. все се налага да я вкараш в някоя горица като сте с поредната дама ? ,.... сложи си едни на бъбреците иимаш толкова място какво го мислиш :)

Нещо не мога да разбера какъв е проблема? И какво точно са искали да ми кажат Румънците? Пък за горите няма смисъл да питам.

А за каското го казах на майтап.
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 07 Сеп 2009, 20:33

Пак го обърнахте на лафмоабет и ще трябва да разчистя след вас !

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 07 Сеп 2009, 20:43

срещата от вчера според мен беше най добрата до сега на която съм ходил :) то не беше мач не беше волейбол не бяха бъзици смях майтапи и какво ли не :mhihi:
само такива сбирки да имаме ..... :winky:
поздрави на всички от вчера :have one: :driving:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 09 Сеп 2009, 0:46

E30_M_Tech_ll написа:срещата от вчера според мен беше най добрата до сега на която съм ходил :) то не беше мач не беше волейбол не бяха бъзици смях майтапи и какво ли не :mhihi:
само такива сбирки да имаме ..... :winky:
поздрави на всички от вчера :have one: :driving:

Не си само ти на това мнение, аз лично смятам, че доста емблематични за "Сбирки Варна" хора ще се завърнат
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 12 Сеп 2009, 16:44

Утре ше има ли нещо? :roll:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Re: ВАРНА > Неделя >17:00> Полигона на Почивка !

Мнение от Icco » 24 Сеп 2009, 12:48

Топ офертата на седмицата е да си направим някой пикник, може този път да отидем до побити камъни, там полянки колкото щеш само мераклии да се намерят ;)

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 24 Сеп 2009, 17:41

аз съм мераклия :)
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 24 Сеп 2009, 19:55

на миналата сбирка май нещо се засякахме с френската банда на почивка :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 25 Сеп 2009, 12:37

да земем пък да отидем на картинг пистата,някво шоу щяло да има по случай рожденния ден :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

Мнение от magiosnik^ » 27 Сеп 2009, 14:34

Хайде колеги всички отиваме на картинг пистата в 17ч за рожденния и ден !!! :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия