::: Съобщение на БМВ Клуб България :::
Модератор: Общи модератори
Eli написа:За пореден път се пита къде е държавата, на която си плащаме данъците и която трябва да ни защитава.
Без думи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eli държавата това сме ние, аз по-скоро бих попитала... къде е Соломон Паси? А Надеждичка?

Те сега са в отпуска, преди два месеца бяха в предлятна еуфория, по преди четяха усилено за подписването на окончателния договор по продажбата на страната ни на ЕС, сега пък са в предизборна треска... ай сиктир бе.
Да караш Peugeot е страст!
Истината е, че трябва да се търси справедливостта до последно, макар че в арабските страни законите са други. Както се казва надеждата умире последна.
За това ПОДКРЕПЯМ Еva* И ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!
Тъй като държавата наистина това сме ние нека дадем своя вот, защото ако не го направим някой друг ще го направи вместо нас.
Аз лично желая успех на момчетата и се надявам на по-снизходителна присъда.
За това ПОДКРЕПЯМ Еva* И ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!
Тъй като държавата наистина това сме ние нека дадем своя вот, защото ако не го направим някой друг ще го направи вместо нас.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Eli написа:За това ПОДКРЕПЯМ Еva* И ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Аз бях по Родопите, но още вчера сутринта чух неприятната вест. Подкрепям Еli и Eva* и задължително отивам да гласувам на изборите. Надеждичка сътвори проблемът с медиците в Либия, а еврейчето Паси този с Любо Мегов и колегите му.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Фидел Кастро написа:Аз бях по Родопите, но още вчера сутринта чух неприятната вест. Подкрепям Еli и Eva* и задължително отивам да гласувам на изборите. Надеждичка сътвори проблемът с медиците в Либия, а еврейчето Паси този с Любо Мегов и колегите му.![]()
![]()
ама май нищо не остана да се гласува

БСП ли ?? - още си спомням зимата на 97ма, изкарах на спагети със захар!
Костов ли?? - и жена му и той трябва да са в затвора ...
Доган ли ??? - турци в парламента, не мерси!
незнам вие за кого ще гласувате ... ама май ще трябва да се избира по-малкото зло ..... което и да било то ...

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
НОВОТО ВРЕМЕ..
А бе хора не разбрахте ли, че и папата да дойде на власт пак ще ядеме дървото..
Видя се, че който и да е на власт все осира нещата.. пък вие си мислете за кои да гласувате.. аз не се мъча..

А бе хора не разбрахте ли, че и папата да дойде на власт пак ще ядеме дървото..

Видя се, че който и да е на власт все осира нещата.. пък вие си мислете за кои да гласувате.. аз не се мъча..

Що се отнася до гласуването..(малко в офф топик изпадаме) ми се върти една мисъл..Все още нямам право да гласувам,няма и да имам и на тези избори и не съм в течение естествено особено много с политическия живот,но какво би станало ако Народния Съюз спечели?ВМРО ли е там..Волен Сидеров ли,или пък Стефан Софиянски?Те май държат България да е за българите,а не за....'роми'
и турци
Поне това е нещо,за което можеш да се захванеш,когато стане време за гласуване и може би това е нова алтернатива пред познатите досега 'велики' управници!Някой?Нещо?Разяснение?Мнение?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Единственото, което партия като ВМРО ще спечели с настоящата си позиция е един голям и квадратен. Мангасаряните все пак са основния електорат. А, че са тъпи спор няма ама едва ли чак толкова, че да гласуват сами срещу себе си..
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Колкото ВМРО подкрепи протестите в шекер маала. Като стана трагедията - приказки имаше.
ама на протестите после - никой нямаше.
и да влязат в парламента ще забравят това което са говорили.
ама на протестите после - никой нямаше.
и да влязат в парламента ще забравят това което са говорили.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
CheGevara написа:..незнам вие за кого ще гласувате ... ама май ще трябва да се избира по-малкото зло ..... което и да било то ...

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Фидел Кастро написа:CheGevara написа:..незнам вие за кого ще гласувате ... ама май ще трябва да се избира по-малкото зло ..... което и да било то ...![]()
Скъпи съратнико, точно това правя - избирам най-малката злина
![]()
По малката злина, а? А като "по малката злина" дойде на власт и за броени месеци ще стане същата злина като предишната, защото започва да лапа пари като за световно.. и няма да и пука за никого и нищо.. и НЯМА да върне Любо..

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Любо Мегов няма кой да го върне, в арбаския сват не важат наще закони. Едва ли има адвокат който да може да помогне с нещо, дано поне след обжалването намалят присъдата на година и половина или нещо подобно та поне след 6 месеца да можем да го видим. Много ми се иска да се свържем с него и да му вдъхнем малко кърж и надежда но ... просто няма начин.
П.С. мисля да гласувам за новото време!
П.С. мисля да гласувам за новото време!
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Проблема с обжалването е този че се взима присъдата от най-високата истанция. Което значи че ако нямат адвокат пак шансовете за по голяма присъда от тази в момента са по големи от колкото да им я намалят присъдата.
Така си мисля но дано не съм прав.
Така си мисля но дано не съм прав.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Вчера Муамар Кадафи си е позволил да екзекутира двама турци (не, че ги обичам, но този дивак наистина за какъв се има бе - Турската мафия е всесилна :help
) Искам да искажа съчувствието си за Мегов и приятели. Много съм притеснен
Арабите са изключително непочтени типове и нарушават обещанията си. Ами представете си, че измислят ново обвинение срещу Мегов и приятелите му и това "мине през съда"