Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Тука глеам яко се пиши,та и аз да ви разсмея малко! От тунинг форума,
на който попаднах случайно,ровейки из бай Гуугле!!
Та въпроса е как се прави Калъп!! И те на вижте колегата Иван Пет**в
ко ги съветва!
Ivan Petrov написа:
намирате нещото на което искате да направите копие или го създавате от друг матерял, слагате отделител, мажете с смола, отгоре стъкломат и пак смола и тн докато добие дебелина колкото искате
Frosty` написа:
Хуу де ама не ни казваш нищо ново
Трябват ни конкретни отгорови не общи приказки
И ся ко става.......
Ivan Petrov написа:
ами за капака примерно, или намира капак какъвто иска да изкопира или купува нов капак, реже дялка маже с кит, шкурки ала бала докато получи желания ефект и след това се прави матрица както вече казах
Frosty` написа:
Муахахах ай стига ве ебах ти поста всичко става ясно от него
Цитат:
реже дялка маже с кит, шкурки ала бала
Frosty` написа:
Т'ва ли ти беше конкретния отговор на въпросите
Всъщност на кой въпрос по-точно отговаряш с тоя си пост?
Аз от тва дето си написал разбирам, че трябва да си купя 2-ри капак, да го шкуря мажя ала бала докато получа ефект (за кви ефекти говорим изобщо т'ва е капак не е филм )
Цитат:
след това се прави матрица както вече казах
Frosty` написа:
А добре че си казал
Ти за неандреталци ли на вземаш или сериозно реши, че не знаем, че трябва да се направи калъп?
Въпроса беше КАК се прави калъпа, от какво, къде се продават материалите и т.н., за жалост обаче явно не можеш да отговориш..
Та от поста ти единственото което разбираме с Шърмън е, че нищо не ти е ясно, за това ще те помоля да прекратиш участието си в тази тема, макар че вече научихме каквото ни трябваше (благодарение на един виден асеновградски тунер ) темата може да бъде полезна на други, стига за напред да не се обаждат неподготвени хора като тебе
Ето и темата:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 98cb3a28b5
ПП.: Нищо лично към колегата,познавам го и е супер пич,но ... :winky:
на който попаднах случайно,ровейки из бай Гуугле!!
Та въпроса е как се прави Калъп!! И те на вижте колегата Иван Пет**в
ко ги съветва!
Ivan Petrov написа:
намирате нещото на което искате да направите копие или го създавате от друг матерял, слагате отделител, мажете с смола, отгоре стъкломат и пак смола и тн докато добие дебелина колкото искате
Frosty` написа:
Хуу де ама не ни казваш нищо ново
Трябват ни конкретни отгорови не общи приказки
И ся ко става.......
Ivan Petrov написа:
ами за капака примерно, или намира капак какъвто иска да изкопира или купува нов капак, реже дялка маже с кит, шкурки ала бала докато получи желания ефект и след това се прави матрица както вече казах
Frosty` написа:
Муахахах ай стига ве ебах ти поста всичко става ясно от него
Цитат:
реже дялка маже с кит, шкурки ала бала
Frosty` написа:
Т'ва ли ти беше конкретния отговор на въпросите
Всъщност на кой въпрос по-точно отговаряш с тоя си пост?
Аз от тва дето си написал разбирам, че трябва да си купя 2-ри капак, да го шкуря мажя ала бала докато получа ефект (за кви ефекти говорим изобщо т'ва е капак не е филм )
Цитат:
след това се прави матрица както вече казах
Frosty` написа:
А добре че си казал
Ти за неандреталци ли на вземаш или сериозно реши, че не знаем, че трябва да се направи калъп?
Въпроса беше КАК се прави калъпа, от какво, къде се продават материалите и т.н., за жалост обаче явно не можеш да отговориш..
Та от поста ти единственото което разбираме с Шърмън е, че нищо не ти е ясно, за това ще те помоля да прекратиш участието си в тази тема, макар че вече научихме каквото ни трябваше (благодарение на един виден асеновградски тунер ) темата може да бъде полезна на други, стига за напред да не се обаждат неподготвени хора като тебе

Ето и темата:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 98cb3a28b5
ПП.: Нищо лично към колегата,познавам го и е супер пич,но ... :winky:
Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
alx написа:... или да направи 500кг тротинетка и да се върти като електрон по пистите със 240км вмакс...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci
spacepl написа:
буахахах прилича на фуражомелка (йермомелка) - то ясно де мисирти ги вкарваш отпреде ам какаляшкити (баберкити) прз аспуха ли ги изкарва и най-важнуту - къде отива млянуту Rolling Eyes
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Енимъл за първи път взимам и направо първата сутрин като се изпиках и видях ква ми е пикнята бях е така некво електриково зелено като кръвта на пришълеца.
Бум-бум от темата за БЦАА

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Toneloker написа:И, ако някой мод изяви желание да ми обясни защо ми изтри коментара.
Иво написа:Хайде да пробваме да видим дали ще се получи забавна тема. Гледал съм по другите форуми и според мен става интересно, а и имае доста бисери и мнения, които трябва да се съберат в една темаЩе помоля без офф-топик и излишни коментари. Ако не се получи махам темата
Моля, ако се получи идеята хората на които са пуснали бисери тук да не се засягат, всичко трябва да е на майтап

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Уф, тука само към downgrade вървим постоянно!

pLaM3N написа:lubaka_320 написа:...кат ни та устройва ни спами в темата олигофрен...pLaM3N написа:...
Я не обиждай, бета версия такава !

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Stanchev написа:Toneloker написа:И, ако някой мод изяви желание да ми обясни защо ми изтри коментара.Иво написа:Хайде да пробваме да видим дали ще се получи забавна тема. Гледал съм по другите форуми и според мен става интересно, а и имае доста бисери и мнения, които трябва да се съберат в една темаЩе помоля без офф-топик и излишни коментари. Ако не се получи махам темата
Моля, ако се получи идеята хората на които са пуснали бисери тук да не се засягат, всичко трябва да е на майтап
Аз питам защо някой ми изтри бисера? Не е от форума, но гледам, че има и други такива.

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
err0r написа:Уф, тука само към downgrade вървим постоянно!pLaM3N написа:lubaka_320 написа:...кат ни та устройва ни спами в темата олигофрен...pLaM3N написа:...
Я не обиждай, бета версия такава !
тъкмо и аз щях да го пусна това :0 смях се много многооо

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: Бисери от форума
Koliu написа:
Колега бъркаш - както "Автобилд" писаха всяко БМВ има предница на акула, а 1-цата на депресирана скумрия...
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
alX3m написа:m3 metanoviq написа:alX3m написа:Има вход 10лв... тва колко метан ееее
дстатъ4но да се воза поне 100 км пове4е от тебе![]()
Да си идеш до вкъщи демек
Това беше добро

Si non confectus, non reficiat.
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
Fikito0o написа:Искам да си купувам БМВ но не знам мнг. за него и възможностите му. Прочетох мнг във форума но още не сам решил нещо. Моля малко савети
Карал сам 320и(1994)520и V6(1994) 525 тди 200кс(2008) 320д 136кс (2000) наъ мнг ми хареса 320и 150кс (1994) нз що такаеми лимита ми е до 8000 Евро.
Мерси!![]()
AceMF написа:Maverick_VS написа:Респектираща, колега, респектираща - респективна е съвсем различно нещо....:winky
Аз пък мислех, че свирката е релаксираща

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Ryapoff написа:AceMF написа:Maverick_VS написа:Респектираща, колега, респектираща - респективна е съвсем различно нещо....:winky
Аз пък мислех, че свирката е релаксираща
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бе да не е била ретроспективна тая свирка....~!

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
bum_bum написа:Човече, отвори си една тема и там описвай всичко. Просто няма да има нужда от друга тема за проблеми по 2.5 дизелов мотор във форума, ти ги имаш всичките.