Възможно ли е връщането на километраж на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
milennyc написа:Но си помислете за кола на 10г. грубо казано на 200к км. и кво излиза по 2000км на месец....... ХАПСУРТ
2k на месец малко ли са?

- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
raduslaf написа:milennyc написа:Но си помислете за кола на 10г. грубо казано на 200к км. и кво излиза по 2000км на месец....... ХАПСУРТ
2k на месец малко ли са?
Германец или Италянец не си купува БМВ или М......с да минава с него 2к км ма месец. Има доста по ефтини коли за това. Ако си чел последния брой на Аутобилд ще видиш че е46 е 3-то по продажби а първо е Глоф 4

- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
аз имам приятел който работи в дару кар и ми провери мойте и каза,че не са вращани а на моя приятел хванахме,че са врьщани при ясен на сточна гара
новият ми номер: 0877787835
- raduslaf
- ентусиаст
-
milennyc написа:raduslaf написа:milennyc написа:Но си помислете за кола на 10г. грубо казано на 200к км. и кво излиза по 2000км на месец....... ХАПСУРТ
2k на месец малко ли са?
Германец или Италянец не си купува БМВ или М......с да минава с него 2к км ма месец. Има доста по ефтини коли за това. Ако си чел последния брой на Аутобилд ще видиш че е46 е 3-то по продажби а първо е Глоф 4
Да, купувам го почти винаги, но какво общо има това?И защо ти е да минаваш 2к с евтина кола, ако можеш да го правиш с БМВ?

- milennyc
-
-
- raduslaf
- ентусиаст
-
milennyc написа:Аз лично м/у 4-6к на месец

Напомни ми да не купувам твойта кола

- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- milennyc
-
-
raduslaf написа:milennyc написа:Аз лично м/у 4-6к на месец
![]()
![]()
![]()
Напомни ми да не купувам твойта колаСигурно работата ти е свързана с адски пътувания извънградско.Не виждам как иначе...
Хе хе кола от каране не се плаши. А се плаши от лоша поддръжка, не качественни консумативи. Но кола минала 250к км. и наближава смяна на турбо, верига, ГНП.......
Иначе вярно работата ми е свързана с много пътуване и градско и извън градско.
- raduslaf
- ентусиаст
-
milennyc написа:Но кола минала 250к км. и наближава смяна на турбо, верига, ГНП.......
Не става, нали?
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
marto853. написа:всички от форума го хвалат па не знам
Е аз не го хваля - абсолютно никакви лоши чуства към него.... но след няколко сервиза просто той беше следващия който ми взе парите за нищо и проблема ми не се реши.
Пак казвам никакви лоши чуства..... просто личното ми мнение, но когато не ми е свършено това което се очаква... какво да кажа! А и да искам няма как да се върна там, понеже не съм и от София.

- raduslaf
- ентусиаст
-
brabusbg написа:marto853. написа:всички от форума го хвалат па не знам
Е аз не го хваля - абсолютно никакви лоши чуства към него.... но след няколко сервиза просто той беше следващия който ми взе парите за нищо и проблема ми не се реши.
Пак казвам никакви лоши чуства..... просто личното ми мнение, но когато не ми е свършено това което се очаква... какво да кажа! А и да искам няма как да се върна там, понеже не съм и от София.
Какъв беше проблемът?
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Само аз ли съм сигурен, че не са ми връщани километрите?
Не всички си купуват бмв 3, за да карат много. Но почти всички си вземат печки, ако ще карат много. За големи растояния в Германия предпочитат по-широки и удобни коли или мощни купета, или комбита.
Моята не е нито едно от тях и поне знам кой и къде я е карал - 40 годишен шваба да пътува от селото си до работата в града и обратно всеки ден (около 15км). Затова пък я търсих 2 месеца в Германия, докато си я намеря и нямам никакви забележки. На следващия събор ще дойда да се убедите, че има 9 годишен баварец произведен, купен и каран в Мюнхен на 150000 реални километра, та даже и на бас може да се хвана
)
Сега обаче мисля проверя БМВ или ЛАДА за нашите условия е по-яката машина със задно предаване и 4 фара...
Не всички си купуват бмв 3, за да карат много. Но почти всички си вземат печки, ако ще карат много. За големи растояния в Германия предпочитат по-широки и удобни коли или мощни купета, или комбита.
Моята не е нито едно от тях и поне знам кой и къде я е карал - 40 годишен шваба да пътува от селото си до работата в града и обратно всеки ден (около 15км). Затова пък я търсих 2 месеца в Германия, докато си я намеря и нямам никакви забележки. На следващия събор ще дойда да се убедите, че има 9 годишен баварец произведен, купен и каран в Мюнхен на 150000 реални километра, та даже и на бас може да се хвана

Сега обаче мисля проверя БМВ или ЛАДА за нашите условия е по-яката машина със задно предаване и 4 фара...
- milennyc
-
-
zmeyan написа:Само аз ли съм сигурен, че не са ми връщани километрите?
Моята не е нито едно от тях и поне знам кой и къде я е карал - 40 годишен шваба да пътува от селото си до работата в града и обратно всеки ден (около 15км). Затова пък я търсих 2 месеца в Германия, докато си я намеря и нямам никакви забележки. На следващия събор ще дойда да се убедите, че има 9 годишен баварец произведен, купен и каран в Мюнхен на 150000 реални километра, та даже и на бас може да се хвана)
Колега аз не говоря за 1 автомобил. Казах нещата принципно. Че едно дизелово... а и бензиново е46 не се взима закафе от уневерситета и да се кара по 1км на ден

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2