Проблем с БМВ 316 автоматик
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Mario_Jeff007
- Потребител
-
Проблем с БМВ 316 автоматик
Здравейте колеги имам следния проблем!
Притежавам БМВ 316 (ижекцион) 94-а година.Когато карам и понякога светва оранжевата предупредителна лампа сигнализираща за проблем в автоматика.
След като спра и изгася колата за 1-2 минути се оправя.
Незнам на какво се дължи този проблем,но взе да зачестява и се надявам някой от вас ако знае да ми отоговори много ще съм благодарен.
Благодаря предварително.
Притежавам БМВ 316 (ижекцион) 94-а година.Когато карам и понякога светва оранжевата предупредителна лампа сигнализираща за проблем в автоматика.
Незнам на какво се дължи този проблем,но взе да зачестява и се надявам някой от вас ако знае да ми отоговори много ще съм благодарен.
Благодаря предварително.
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Re: Проблем с БМВ 316 автоматик
Mario_Jeff007 написа:Здравейте колеги имам следния проблем!
Благодаря предварително.
Една компютърна диагностика ще покаже защо светва лампата.
Ако отидеш на такава, задължително вземи разпечатка с грешките или си ги запиши за да можем после да се опитаме да помогнем.
- provocatif
- Потребител
-
- Кара: 325td
- Мечтае да кара: 530d
Re: Проблем с БМВ 316 автоматик
Ако не си сменял скоро масла и филтри на кутията като нищо ще светят! Ако се стигне до ремонт свиркай да ти пазя място в сервиза ми (поне няма да те друсам яко)

4 мнения
• Страница 1 от 1