::: Съобщение на БМВ Клуб България :::

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rascal » 04 Май 2005, 12:59

xela написа:Ми много хора пробваха.
Стигнаха до тук.
http://www.geocities.com/svaglenov/Dubai.htm
Това са всички писаници по медийте.
Ако имащ някои конкретни неща проваи. Мегов ще се радва.

Събрата информация е много дълга и интересна. Съветвам ви да прочетете. Ако написаното е вярно дори на 10% отново съм сигурен, че българите са невинни. Измамата си личи от километри. Най-малкото това, че фалшиви чекове са издавани на тяхно с дата 5 Декември, а те са в ареста от 1-ви... Ужас...
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 13 Май 2005, 1:15

Отново отложено. Този път за 29 май.
Върнат е старя съдия.
Очаква се максимална присъда поради липса на защита.
офф дано не е вярно
:dummy: :dummy: :dummy:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 14 Май 2005, 22:22

На един протест пред сградата на Върховния касационен съд в Либия, когато се гледаше обжалването на смъртните присъди на петте български медицински сестри там, е имало по първоначални данни над 200 родители на деца, които ИСКАЛИ СМЪРТ за българите. Имаме много материал от там, но прави впечатление една снимка, заради която аз лично бих пребил и изнесъл всеки 1 шибан либиец, който намеря в София.. а ето я и нея:

Изображение
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 14 Май 2005, 23:36

Pin2 написа:...
те самите либийци не са виновни за това, тяхната участ въобще не е по-лека да гледат как им умират децата - обаче шибаняците дето си заслужават боя са политиците и либийските специалисти които набедиха мед. сестрите че са виновни и си изпраха ръцете - а вината е на либийското правителство и начина по който е устроено цялото им законодателство. Майка ми е мед. сестра и познава такива които са работили там... дават им някви банки с кръф и директно им заповядват "приливайте" без никой да им прави изследвания и да проверява дали е здрава самата кръв или е заразен. а за "бой" са също така и въпросните либийци, които са давали заразена кръв за да вземат някой лев - ама тях никой не ги обвинява... за тия 200 деца най-малко 400 човека са дарили кръв - оттях поне 100 са били заразени... а от тия поне 60-70% със сигурност са знаели че са заразени и никой не може да ме убеди в обратното !
но виновна е либийската болнична система, която не проверява кръвта а направо я дават за преливане!
самите либийци просто са излъгани от управниците си... тва е типичен пример за това колко лесно се манипулира масата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 03 Юни 2005, 22:02

Сега вече "изплювам камъчето" - там където е офисът на "Канадски технологии" беше моят склад, а собственикът на помещението ми е личен приятел. Имам сантиментални чувства към това място - голями успехи в бизнеса ми. :) Толкова ли сме безчувствени, безлични и търпим произвола налаган над Любо Мегов (не го познавам, но се вижда, че е достоен българин и не е мошеник( мошеници са работодателите му!!!) и четиримата му колеги :help: :help: Защо еврейчето Соломон Паси ще "троши" пари за съмнителни изборни резултати и ненужни задгранични секции, вместо да се насочат тези средства за освобождаването на Любо и колегите му. Давайте яко да пишем и действаме, че вече ме сърби отвсякъде. :twisted: :twisted: :twisted:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 04 Юни 2005, 8:04

Фидел Кастро написа:..
писал съм мейли към всички инстантанции на които успях да намеря мейлите - бтв репортерите, бтв новините, шоъто на слави, на президента, мейла на правителството и т.н....
но абсолютно навсякъде ми върнаха обратен мейл в койото пишеше че имало няква грешка и мейла не е стигнал до предназначението си (мейлар демон-а в абв.бг имам предвид) и то от 2 различни майла пуснах по 2 копия навсякъде.... нито едното не стигна до там :dunno: :dunno: :dunno:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Юни 2005, 1:21

Държавата винаги е нехаела за своите закъсали граждани извън територията й (то и вътре де), така че въобще не се учудвайте. Това са грозните факти. И после - гласувайте. Всичките са скапаняци!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Юни 2005, 2:13

Па вий нали много хаете, деба и клуба му.. президента ви в панделата, тука пълно с адвокати и кви ли не, а немой да се дигнете с някво по- официално изявление или нещо подобно от което ще има смисъл ми само бистрите случая по форумите и "вай, вай .. как да помогнем". Ми на страниците на bmwpower-bg.net няма как да му помогнете ..
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Юни 2005, 2:21

bum_bum .......

:yes:

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 06 Юни 2005, 7:34

Вестник "24 часа", 06.06.2005, 48-ма страница:
"2,5 години затвор за нашите в дубай". Щели да обжалват.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 06 Юни 2005, 11:28

http://dnes.dir.bg/LISTS/new_DNESNEW_left_b2/news_666171.php
Може да спрете с напъните - хората си го отнесоха вече. Многоооо жалко.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 06 Юни 2005, 11:49

:( :( :(
Бахти гадното :( :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 06 Юни 2005, 12:04

За пореден път се пита къде е държавата, на която си плащаме данъците и която трябва да ни защитава.

Без думи :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 06 Юни 2005, 14:00

Това е новина за мен :( За съжаление предположението ми,че в онази част на света не може да се търси справедливост се оказаха съвсем правилни. Сега да отговоря на критиците на клуба, защото ми стана малко обидно от нападките на хора, които не са наясно с нещата.
1. Лично съм повдигал въпроса по медии по различни канали, къде как и защо, хората от клуба знаят. Официално не може да предприемем действия защото Любо не е бил там по клубни дела, а нямаме и сериозни финансови възможности, за да се заемем с адвокати и пътувания.
2. Делото в Дубай не е криминално като в Либия. Става дума за жалба на банки срещу тях. Все някой е трябвало да опере пешкира, за съжаление това са петима ДОКАЗАНО невинни. От тук нататък единствения, който има право и може да бъде чут (хипотетично) е ДЪРЖАВАТА в лицето на Външно министерство. Всякаква друга намеса би навредила на хората там, на страната и на клуба.
3. Най-лесното е да изтипосаме някакъв лозунг или снимка, подобна на по-горе показаната либийска. Обаче какви ще са последствията, ако тя стигне до медиите в Дубай - в България защитават крадци и искат ние да ги пуснем. Както каза колегата престъпление има - друг е въпроса,че съдебната система там не си прави труда да открие истинските виновници. Да не мислите,че няма подобни случаи с чужденци в България? Не че това е успокоение,че Любо ще виси там още 2 г., никак даже. Но все пак преди да плюете агресивно, попитайте, помислете и т.н. Остава да се надяваме обжалването да даде някакъв, макар и минимален резултат... :confused:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 06 Юни 2005, 17:39

Много ама много съжалявам за приятелите ми в Дубай.
Единственото позитивно нещо е че има база. 2.5 години от тях вече 9 са минали ( 6 в ареста се броят за 9 в затвора ).
Мисля че е по добре от това да не се знае и само да се отлага. :(
Много много ми е мъчно. Можех и аз да съм там.

Само вище какво мислят някои "българи" за тях.
http://news.bg/article.php?cid=7&aid=15 ... d=0&from=0

Сега на обжалването дано да им приспаднат поне още една годин.
Ама още информация ще има чак след два месеца бес отлаганията :(

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум