Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Сеп 2009, 10:14

Дидко май грешно е разбрал рекламата. To с разтежен хормон не се расте на височина, поне не след определена възраст де. А тогава, когато растеш на височина тялото произвежда достатъчно за да успееш да му помогнеш само с някаква аминокиселина. :mrgreen:
За Анавар, Винстрол, съм съгласен, но дето пишеше в една книга за химиите от цикъл с Метан и Дека не станеш ли як, по-добре зарежи щангите и се захвани с шахмат. :ok: Бонаболеца си е сериозен зоб, както и да го гледаш.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Сеп 2009, 12:35

Сериозен, сериозен... колко да е сериозен? Зависи от дозата ;) Пък като заговориш за инжекции и повечето народ почва да те гледа... "настрани" :D :D :D

Иначе в "малките" години до към 22-23 може да се действа и "натурално", че тялото или продължава да расте, или току що е приключило... така че с подходящите добавки, един 17-21г индивид може да постигне много...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Сеп 2009, 12:46

Факт е, че инжекциите са далеч по-безобидни (като цяло) от хаповете и най-тежката химия е на хапчета ама оди обяснявай..
Аз съм силно предубеден към тия стимулатори на хормона на растежа, но ако някой е пробвал и знае нещо работещо ще помоля да сподели. :)
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 14 Сеп 2009, 15:52

Aз между другото съм разколебан малко дали след 2 х 3кг Weider mega mass 2000 да взимам още (имам още кило от втората опаковка де) или да си взема нещо друго. Не съм качил кой знае колко, но все пак ми е чудно до кога е разумно да се пие, до като стигна очакваните килограми ли ? :roll: Чудя се дали да не облекча режима с една опаковка BCAA (пак на Weider) на таблетки, за да подържам поне някакъв химичен състав на мускулите след тренировка. Или и чист протеин + BCAA. Или още гейнър :roll: Мисълта ми е - и с тези килограми бих бил що-годе доволен, ако мога да ги оформя хубаво, с изразени мускули. Но не бих искал да отслабна, ако спра мощния прием на въглехидрати. И все пак да спомена, че се оглеждам за нещо внос, но не повече от 80-100 лева на месец :roll:
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 14 Сеп 2009, 18:35

bum_bum написа:Факт е, че инжекциите са далеч по-безобидни (като цяло) от хаповете и най-тежката химия е на хапчета ама оди обяснявай..
Аз съм силно предубеден към тия стимулатори на хормона на растежа, но ако някой е пробвал и знае нещо работещо ще помоля да сподели. :)

Хормона на растежа е на инжекции,и не съм сигурен че каквото и да е хапче е по "безобидно" от него :D
Иначе имах познат който вземаше по 240мг бионабол на ден и резултатите бяха на лице :P

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 14 Сеп 2009, 19:06

Момчета, за какви добавки говорите? :shock: Аз ли съм стар и не съм ги чувал, или вие сте академици от БАН по химия :winky: Едно време имаше от химията само бионаболче и метилтестостеронче- поне тези са ми познати. :D Сега човек да се чуди с какво да се отрови. :confused: Ако има високи цели някой, да взема под лекарски контрол. Ако не- базови аминки и силна храна. Вервайте ми!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Сеп 2009, 20:42

Как може да се набавят аминокиселини от натурална храна, или по точно кой храни са богати на тези съставки ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 14 Сеп 2009, 21:13

гъши яйца

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 14 Сеп 2009, 21:14

Всички храни, богати на протеин... в тялото протеин-а се разбива до аминокиселини... ;) Когато ги приемаш директно като аминокиселини, отпада стъпката по разграждането на протеина до амини... демек усвояването става по-бързо... а и така можеш да контролираш кви амини приемаш... а не просто протеин, в който има аминокиселини..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 15 Сеп 2009, 9:54

sambeto написа:
bum_bum написа:Факт е, че инжекциите са далеч по-безобидни (като цяло) от хаповете и най-тежката химия е на хапчета ама оди обяснявай..

Хормона на растежа е на инжекции,и не съм сигурен че каквото и да е хапче е по "безобидно" от него :D
Иначе имах познат който вземаше по 240мг бионабол на ден и резултатите бяха на лице :P

колега жив ли е тоя твой познат при положение, че навремето бинабола се продаваше в шишенца по 40табл от 2 и 5 мг. /после го обърнаха на блистери/ просто черния му дроб трябва да е станал на пастет :shock:
м/у другото бях чувал легенди за някакво момче от Русе изпиващо на ден по 40табл бионабол, ама то тогава друга зоб освен бионабола, ретаболила, тестостерон пропионата и омнадрена нямаше...
ПП иначе колегата по горе , който питаше дали да спира мега мас 2000 гейнара и да мине на амино киселини няма как да запазиш теглото си с отрицателен калориен баланс ..

ПП за колегата Mollov наблюдавах ефекта от използването на Анадрола върху мой приятел от 20 табл. за месец качи почти 20кг тегло / водна задръжка/ но като сила по 50кг на движение /клек,лег и тяга/
а я някой да сподели тази година ползвал ли е винсторла на бритиш дракон и навара на Генерика и дали е доволен, че тая година от дози от от 40-60мг дневно не усетих кой знае каква трансформация сравнение с преди / наситени рецептори си мисля вече/ ..
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 15 Сеп 2009, 10:24

Ей, темата не е за "зоб"... въздържайте се от коментари в тази насока, щото темата ще отиде на майната си.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Сеп 2009, 10:29

Винстрол на БД съм си бил преди 6-7 години може би беше като излезе- страшен ташак, някакъв съвсем разреден разтвор е.
Говорейки за химия най-добрия ефект имах от тестостерон пропионат, който си слагах локално в раменете и прасците и нандролон ундеканоат, който със сигурност беше истински. Донесоха ми го от Колумбия, една зелена опаковка на която имаше нарисуван кон и свиня :mrgreen: (ветиринарен е). Жалко че нямам снимки от тва време, ама имам чувството, че направо по носа чак имах мускули :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 15 Сеп 2009, 11:19

противно на очаквнията ми след монокократни цикли основно с метандианоно съдържащи препарати в комбинация с ретаболил/дека/ в младините, най доволен останах от ниски дози анабол таблет/ което си е пак / метандианон/ в комбинация с креатин иначе от БД стромбата за пръв път като я опитах и останах супер доволен, но с течение на годините забелязах, че няма особен смисъл от зоба и преминах основно на добавки аминокиселини, суроватъчни протеини, чат пат BCAA основно с плацебо ефект :) сега си взех на уйдър тестоексплод http://weider-bulgaria.com/products/6/72 че ще я видим тая добавка как действа иначе от бг трибестана преди като съм вземал съм имал резултати, но от 4 последователни кутии 3х2 табл от 250мг
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 15 Сеп 2009, 14:40

spower написа:
sambeto написа:

колега жив ли е тоя твой познат при положение, че навремето сравнение с преди / наситени рецептори си мисля вече/ ..

За съжаление вече не е,мир на праха му....но беше най големия български културист !

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 15 Сеп 2009, 15:47

sambeto написа: ............................................................................

За съжаление вече не е,мир на праха му....но беше най големия български културист !

Бог да прости Цветко! Най- големия в пряк и преносен смисъл. И най- точния беше :(
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата