Катализатор на 320 i

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Авг 2008, 10:14

DEO написа:аз ходих тук на Ботевградско в Крафт ,4е ми е наи-близо да видят да махна катализатора на 320-ката преди да отида на по4ивка и ми обявиха 260лв 6тото 6тели да слагат 2 резонаторни гърнета и отказах естесвено.сега като се върнах се замислих и се бях ре6ил да отида,но преди това исках да мина през централния сервиз на Аспо на 4км. до ЦСКА, да видя там ква цена 6те ми кажат. еми обявиха ми 90лв :) и с едно гърне.
казах им за онази спомената цена от оня сервиз и се опулиха мом4етата,та сега съм си запазил 4ас за понеделник да го махам и моя ;)
докато бях там забелязах как работеха мом4етата, внимание обръщат на наи-малките детаили и това ми хареса доста.

Нали се сещаш, че тези 260лв са били за възможно най-близко до заводското изпълнение. Иначе няма проблем сигурно и за 30лв да се направи ;)
В АСПО по едно време имаше едни простаци, които първо режат, после мислят. Така ги хванах за секунди преди да ми отрежат здравото гърне на другата кола, щото "било заминало". Дори не бяха говорили с мен да им обясня какво искам от тях. Колата 2 години по-късно си е пак със същите гърнета и е по-тиха от БМВ-то. От тогава съм ги изтрил от картата.
Аз вчера си махнах катализатора в Крафт, сложиха резонатор, колата утихна, изчезнаха ми всички паразитни шумове по генерацията и сега колата си върви добре. Освен това момчето направи най-изчистените заварки, които съм виждал през живота си.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DEO » 21 Авг 2008, 17:50

Супер доволен съм от сервиза на Аспо!

препоръ4аха ми направо цялата генерация да ми сменят заедно със тръбите и т.н 4е така 6те стане по-добре като цяло тото на мен и краиното бе6е позаминало.. и вси4ко ми излезна 277лв с отстъпките.
сега колата е перфектна... тихи4ка и доста по бързи4ка, а разхода си е съ6тия..

първо мислех 4е за тези пари 6те ми сложат някви сме6ни безформени гърнета,но са ми сложили краино 1:1 с оригиналното,резонатор тип пура и ми бяха сложили даже съ6тия накраиник на краиното гърне и е перфектно об6ит(преди някои го бе6е капнал само тук там) , а и катализатора го бяха сложили грижливо в багажника овит в човал4е :)
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
ИзображениеИзображение
Части за Е34 - тел.0899 828 626

Потребител
Аватар

Мнение от afrikalion » 14 Сеп 2009, 15:52

колеги аз карам е46 ванус тя е с два катализатора и има и отпред и от зад сонди ако гимахна катализаторите и сложа резунансни гарнета ще имамли проблеми

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 14 Сеп 2009, 15:55

Аз вчера си махнах катализатора в Крафт, сложиха резонатор, колата утихна, изчезнаха ми всички паразитни шумове по генерацията и сега колата си върви добре. Освен това момчето направи най-изчистените заварки, които съм виждал през живота си.

И аз съм доволен от Крафт,смениха тампоните по генерацията,сложиха резонатор и монтираха задното гърне което им занесох пък и в Дружба са на много лесно и удобно място!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 14 Сеп 2009, 18:12

Аз пък махнах моя в Аспо, но в Дървеница и тоя ми сложи едно резонаторно гърне дето е 2камерно хвали го, ама колата сега звучи точно като Honda Civic от нфс, яко ламаринен звук. И ще трябва да сменя крайното отзад малко да се пооправи тоя звук, че сега на нищо не прилича.

Предишна

Назад към E36