Въпрос за габарити
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- simko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds TURING
Въпрос за габарити
Здравейте колеги,знам че може да ме упрекнете но изчетох половината форум и не успях да намеря конкретен отговор на проблема ми.
Не ми свети преден десен габарит и заден ляв. Гледах бушоните имам схема но никаде не откривам кое е бушончето. Из форума прочетох противоречиви неща едни казват един номер други друг и съвсвм се обърках.
Моля помагайте колата е 325 тдс
Не ми свети преден десен габарит и заден ляв. Гледах бушоните имам схема но никаде не откривам кое е бушончето. Из форума прочетох противоречиви неща едни казват един номер други друг и съвсвм се обърках.
Моля помагайте колата е 325 тдс
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Колега в форума има таблицата с бушоните преведена на български,мисля че беше в Важните теми.
Ако не можеш да я намериш пиши ми в скайпа,ще ти я пратя.
Ако не можеш да я намериш пиши ми в скайпа,ще ти я пратя.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Виж бушони с номер 22,26 и 37...

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- simko
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за бързите отговори,имам таблицата с бушоните но никъде не пише габарити. А 22,26 и 37 ми пише в схемата осветление на таблото.
Заедно ли са вързани защото таблото си свети,направо се обърках вече
Заедно ли са вързани защото таблото си свети,направо се обърках вече
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , не го бъркай момечето ....
Предпазител 22 няма общо с габаритите (той е за халогените).
Предпазител 26 също не е за габаритите ....
Колега виж на схемата по долу , за да се ориентираш ... В случая ти казваш , че не ти свети преден десен и заден ляв , което е малко странно ..... Принципно преден ляв и заден ляв са вързани на един предпазител - 33 , както и преден десен и заден десен- 37. Тоест ако беше предпазител , би трябвало да не светят примерно преден и заден десен или преден и заден ляв или всичките заедно ..... но в твоя случай свети един преден и един заден , което означава 100 % , че предпазителите ти са здрави , ключа който пуска габаритите също (понеже той управлява по един преден и един заден ...) Аз казвам , че проблема ти е или в самите крушки или в контактните пластини на стоповете/фаровете ... Но в никакъв случай в предпазителите ... Схемата по долу го показва :

Колега виж на схемата по долу , за да се ориентираш ... В случая ти казваш , че не ти свети преден десен и заден ляв , което е малко странно ..... Принципно преден ляв и заден ляв са вързани на един предпазител - 33 , както и преден десен и заден десен- 37. Тоест ако беше предпазител , би трябвало да не светят примерно преден и заден десен или преден и заден ляв или всичките заедно ..... но в твоя случай свети един преден и един заден , което означава 100 % , че предпазителите ти са здрави , ключа който пуска габаритите също (понеже той управлява по един преден и един заден ...) Аз казвам , че проблема ти е или в самите крушки или в контактните пластини на стоповете/фаровете ... Но в никакъв случай в предпазителите ... Схемата по долу го показва :

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
- simko
- кандидат ентусиаст
-
metodi80 написа:Колега , не го бъркай момечето ....
Евала колега еи това му викам компетентен отговор.Отивам да проверя нещата,и се вкарвам в филм че съм с рингове на габаритите

- metodi80
- старши ентусиаст
-
simko написа:Евала колега еи това му викам компетентен отговор.Отивам да проверя нещата,и се вкарвам в филм че съм с рингове на габаритите
Вземи един мултицет и тръгни по веригата (от схемата ) и проверявай наред до къде стига напрежение ...и ще го хванеш проблема .... Просто ползвай схемата , та "говори" ....
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
metodi80 написа:Колега , не го бъркай момечето ....
Не съм го написал с тази цел... Когато слагах крушките на новите стопове(десен габарит), без да искам дадох на късо... Тогава търсейки бушона (защото в таблицата( 33 и 37 ) не са описани като предпазители на габаритите) забелязах, че и таблото не свети. Затова му предложих да погледне бушоните за осветлението на таблото

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Тонката написа:metodi80 написа:Колега , не го бъркай момечето ....
Не съм го написал с тази цел... Когато слагах крушките на новите стопове(десен габарит), без да искам дадох на късо... Тогава търсейки бушона (защото в таблицата( 33 и 37 ) не са описани като предпазители на габаритите) забелязах, че и таблото не свети. Затова му предложих да погледне бушоните за осветлението на таблото
Ок ...

- simko
- кандидат ентусиаст
-
Проблема локализиран
1 изгоряла крушка на габарита в задно ляво
2 траф4ето на ангелчетата също в предно дясно
И то едновременно

И то едновременно

- metodi80
- старши ентусиаст
-
simko написа:Проблема локализиран![]()
И то едновременно
Значи познах ....

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
metodi80 написа:simko написа:Проблема локализиран![]()
И то едновременно
Значи познах ....
то добре че си ти да отговаряш
евала на колегата metodi80

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2