Хасково Картинг и Дрифт 12.09.09.г

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 318ш Evolution !!
Мечтае да кара: ///M3

Хасково Картинг и Дрифт 12.09.09.г

Мнение от slawunder » 12 Сеп 2009, 12:40

Днес на 12, ще се проведе картинг и дрифт( 5 коли) състезание на писта ХАСКОВО.

Тренировките се провеждат от 9 до 18 часа !

Официалното откриване е от 19 часа !

Ще има и томбола с награди !! Голямата награда е Е36ца 318 :D !!

ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ :) !!!

Билетът за участие в томболата е 5лв.!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 12 Сеп 2009, 13:44

Как ги правите все като съм в София тези мероприятия :)),все пак двама мой хора ще се състезават дано да ни станат колеги БМВ-ти:)!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328ci & E30 327Ti
Мечтае да кара: която вкачи

Мнение от BMW_DRIVER » 12 Сеп 2009, 16:53

малко късно се пусна темата... след малко наща групичка тръгваме макар че времето е гадничко ту вали ту спира :( иначе очакваме голямо събитие :D
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо :D

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 12 Сеп 2009, 17:30

и аз съм там, успях да задигна апарата на сестра ми и ще имам снимков материал, после ще разпространявам
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 318ш Evolution !!
Мечтае да кара: ///M3

Мнение от slawunder » 12 Сеп 2009, 20:18

Aз успях да се повозя при АLEXMATRIX , играчор е да го ева!! :twisted:

Яко е ние сме с един картинг, дано ги бием . Първия ман6 сме четвърти :D

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 13 Сеп 2009, 14:41

да не забравим факта,че снощи се навършиха 5 години от създаването на картинг писта хасково,те затова бе и мероприятието.
солидна бмв група бяхме от сливен,гълъбово,стара загора и димитровград отново с шатра и барбекю и отново останахме там до сутринта.
странно ми е за пореден път никой от хасковската група не се пристраши да се качи при нас за да се запознаем.
организацията за събитието беше много на ниво,няма да скрия,че очаквахме 318ката да се падне на някой от нас за да я разпродадем на части :winky:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 13 Сеп 2009, 15:41

За пореден път (доколкото помня) си изкарах ПЕРФЕКТНО благодарение на цялата глутница под бялата палатка.
Благодаря за почерпката ;)
Ако така ще черпите през месец два да правя ергенска вечер а :mhihi:
Колкото до до шоуто на пистата мисля че момчетата с всяко състезание стават все по добри, организацията на пистата беше невероятна а самото светлино шоу беше умопомрачително. Колкото до хората които седяха извън пистата и стискаха 5те левчета имам само едно да им кажа - ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС, С ФЕНОВЕ КАТО ВАС ТОЗИ СПОРТ НЯМА КАК ДА ПРОДЪЛЖИ
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 13 Сеп 2009, 15:42

Сега говорих с едно приятелче и той супер доволен,я кажете кой взе 318-та,аз си мислих че ще е нова кола а тя била е36 май!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 13 Сеп 2009, 16:07

я някой да помогне със снимките, че нещо не ми се пипа по форума да не омажа нещо, а иначе в отговор на BULLI, да кажа следващия път когато има мероприятие ще дойда да се запознаем, просто малко ми е неодобно пред вас поради факта че за момента не карам БМВ и съм във форума само "по документи"
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 13 Сеп 2009, 16:37

B U L L I написа:да не забравим факта,че снощи се навършиха 5 години от създаването на картинг писта хасково,те затова бе и мероприятието.
солидна бмв група бяхме от сливен,гълъбово,стара загора и димитровград отново с шатра и барбекю и отново останахме там до сутринта.
странно ми е за пореден път никой от хасковската група не се пристраши да се качи при нас за да се запознаем.
организацията за събитието беше много на ниво,няма да скрия,че очаквахме 318ката да се падне на някой от нас за да я разпродадем на части :winky:
Явно има защо...като си траете за такива събирания които си спретвате.Научих че сте се събрали под шатрата чак в 21ч.Е нема как да стане събиране дори като се има напредвид че целия БМВклуб Хасково бяха също шоуто.Другия път се обаждайте-не така....не можах да се сдържа Красе на изказването ти.Нищо лично стари приятелю. :( :( Като се видях с теб и Бозучето и Пецата останах като гръмнат-как никой не ми прати и едно ЛС да мобилизарам клуба да ви чакаме.Времето лекува-айде да бегам че сбирката на Клуба започва.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 13 Сеп 2009, 16:59

браво бе бисере,точно някой от вашата група трябваше да пусне тая тема преди седмица.
па сега аз ли съм ти виновен,че като те поканих горе при нас на теб ти мина покрай ушите, вчера като тръгнах за хасково в 17.00ч. не знаех на какво мероприятие ще присъствам, а ти организация искаш да ти правя и предизвестие с пощенски гълъб.
никой от момчетата горе не яде хора,бяхме фиксирана група и колите ни даже бяха вътре,докато от вашата група знам само николаичо1 и брайтънчо с които се поздравихме и поговорихме.
имам чувството,че ги пазиш тия хора от нас,а в случая ти трябваше да си свръзката и да ни запознаеш,гарантирам,че сме читави
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alex_matrix » 13 Сеп 2009, 20:17

ние много яко си прекарахме цели 3 дни на пистата , унищожихме 30-40 гуми, дрифтихме под дъжд от фоерверки и всеки един даде всичко от себе си за шоуто

снимки по късно и HD клип в 2 версии към края на седмицата

;)
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535d
Мечтае да кара: 535d

Мнение от autovan » 13 Сеп 2009, 21:23

На мен най-много ми хареса как дрифтажиите натупаха ралижиите на италянското :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 13 Сеп 2009, 21:43

B U L L I написа:браво бе бисере,точно някой от вашата група трябваше да пусне тая тема преди седмица.
па сега аз ли съм ти виновен,че като те поканих горе при нас на теб ти мина покрай ушите, вчера като тръгнах за хасково в 17.00ч. не знаех на какво мероприятие ще присъствам, а ти организация искаш да ти правя и предизвестие с пощенски гълъб.
никой от момчетата горе не яде хора,бяхме фиксирана група и колите ни даже бяха вътре,докато от вашата група знам само николаичо1 и брайтънчо с които се поздравихме и поговорихме.
имам чувството,че ги пазиш тия хора от нас,а в случая ти трябваше да си свръзката и да ни запознаеш,гарантирам,че сме читави
Когато се видяхме на пистата с теб ти да ми спомена че ще сте на шатрата.Разбрах от странични хора че сте си направили шатра а не от тебе Красе.Ама и не е местото тука хората да ни четат кой кво е направил и така.
Изображение

Назад към Събори/Мероприятия