Хасково Картинг и Дрифт 12.09.09.г
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E36 318ш Evolution !!
- Мечтае да кара: ///M3
Хасково Картинг и Дрифт 12.09.09.г
Днес на 12, ще се проведе картинг и дрифт( 5 коли) състезание на писта ХАСКОВО.
Тренировките се провеждат от 9 до 18 часа !
Официалното откриване е от 19 часа !
Ще има и томбола с награди !! Голямата награда е Е36ца 318
!!
ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ
!!!
Билетът за участие в томболата е 5лв.!!!
Тренировките се провеждат от 9 до 18 часа !
Официалното откриване е от 19 часа !
Ще има и томбола с награди !! Голямата награда е Е36ца 318

ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ

Билетът за участие в томболата е 5лв.!!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Как ги правите все като съм в София тези мероприятия
),все пак двама мой хора ще се състезават дано да ни станат колеги БМВ-ти:)!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
малко късно се пусна темата... след малко наща групичка тръгваме макар че времето е гадничко ту вали ту спира
иначе очакваме голямо събитие 

http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
и аз съм там, успях да задигна апарата на сестра ми и ще имам снимков материал, после ще разпространявам

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E36 318ш Evolution !!
- Мечтае да кара: ///M3
Aз успях да се повозя при АLEXMATRIX , играчор е да го ева!!
Яко е ние сме с един картинг, дано ги бием . Първия ман6 сме четвърти

Яко е ние сме с един картинг, дано ги бием . Първия ман6 сме четвърти

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
да не забравим факта,че снощи се навършиха 5 години от създаването на картинг писта хасково,те затова бе и мероприятието.
солидна бмв група бяхме от сливен,гълъбово,стара загора и димитровград отново с шатра и барбекю и отново останахме там до сутринта.
странно ми е за пореден път никой от хасковската група не се пристраши да се качи при нас за да се запознаем.
организацията за събитието беше много на ниво,няма да скрия,че очаквахме 318ката да се падне на някой от нас за да я разпродадем на части
солидна бмв група бяхме от сливен,гълъбово,стара загора и димитровград отново с шатра и барбекю и отново останахме там до сутринта.
странно ми е за пореден път никой от хасковската група не се пристраши да се качи при нас за да се запознаем.
организацията за събитието беше много на ниво,няма да скрия,че очаквахме 318ката да се падне на някой от нас за да я разпродадем на части

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
За пореден път (доколкото помня) си изкарах ПЕРФЕКТНО благодарение на цялата глутница под бялата палатка.
Благодаря за почерпката
Ако така ще черпите през месец два да правя ергенска вечер а
Колкото до до шоуто на пистата мисля че момчетата с всяко състезание стават все по добри, организацията на пистата беше невероятна а самото светлино шоу беше умопомрачително. Колкото до хората които седяха извън пистата и стискаха 5те левчета имам само едно да им кажа - ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС, С ФЕНОВЕ КАТО ВАС ТОЗИ СПОРТ НЯМА КАК ДА ПРОДЪЛЖИ
Благодаря за почерпката

Ако така ще черпите през месец два да правя ергенска вечер а

Колкото до до шоуто на пистата мисля че момчетата с всяко състезание стават все по добри, организацията на пистата беше невероятна а самото светлино шоу беше умопомрачително. Колкото до хората които седяха извън пистата и стискаха 5те левчета имам само едно да им кажа - ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС, С ФЕНОВЕ КАТО ВАС ТОЗИ СПОРТ НЯМА КАК ДА ПРОДЪЛЖИ

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Сега говорих с едно приятелче и той супер доволен,я кажете кой взе 318-та,аз си мислих че ще е нова кола а тя била е36 май!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
я някой да помогне със снимките, че нещо не ми се пипа по форума да не омажа нещо, а иначе в отговор на BULLI, да кажа следващия път когато има мероприятие ще дойда да се запознаем, просто малко ми е неодобно пред вас поради факта че за момента не карам БМВ и съм във форума само "по документи"

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Явно има защо...като си траете за такива събирания които си спретвате.Научих че сте се събрали под шатрата чак в 21ч.Е нема как да стане събиране дори като се има напредвид че целия БМВклуб Хасково бяха също шоуто.Другия път се обаждайте-не така....не можах да се сдържа Красе на изказването ти.Нищо лично стари приятелю.B U L L I написа:да не забравим факта,че снощи се навършиха 5 години от създаването на картинг писта хасково,те затова бе и мероприятието.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
браво бе бисере,точно някой от вашата група трябваше да пусне тая тема преди седмица.
па сега аз ли съм ти виновен,че като те поканих горе при нас на теб ти мина покрай ушите, вчера като тръгнах за хасково в 17.00ч. не знаех на какво мероприятие ще присъствам, а ти организация искаш да ти правя и предизвестие с пощенски гълъб.
никой от момчетата горе не яде хора,бяхме фиксирана група и колите ни даже бяха вътре,докато от вашата група знам само николаичо1 и брайтънчо с които се поздравихме и поговорихме.
имам чувството,че ги пазиш тия хора от нас,а в случая ти трябваше да си свръзката и да ни запознаеш,гарантирам,че сме читави
па сега аз ли съм ти виновен,че като те поканих горе при нас на теб ти мина покрай ушите, вчера като тръгнах за хасково в 17.00ч. не знаех на какво мероприятие ще присъствам, а ти организация искаш да ти правя и предизвестие с пощенски гълъб.
никой от момчетата горе не яде хора,бяхме фиксирана група и колите ни даже бяха вътре,докато от вашата група знам само николаичо1 и брайтънчо с които се поздравихме и поговорихме.
имам чувството,че ги пазиш тия хора от нас,а в случая ти трябваше да си свръзката и да ни запознаеш,гарантирам,че сме читави

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
ние много яко си прекарахме цели 3 дни на пистата , унищожихме 30-40 гуми, дрифтихме под дъжд от фоерверки и всеки един даде всичко от себе си за шоуто
снимки по късно и HD клип в 2 версии към края на седмицата

снимки по късно и HD клип в 2 версии към края на седмицата

Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- autovan
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535d
- Мечтае да кара: 535d
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Когато се видяхме на пистата с теб ти да ми спомена че ще сте на шатрата.Разбрах от странични хора че сте си направили шатра а не от тебе Красе.Ама и не е местото тука хората да ни четат кой кво е направил и така.B U L L I написа:браво бе бисере,точно някой от вашата група трябваше да пусне тая тема преди седмица.

14 мнения
• Страница 1 от 1