Термометъра се развали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Термометъра се развали
Вчера термометъра ми започна да показва -37 градуса и като прочетох малко тук разбрах, че има проблем.
Въпроса ми е дали това на снимката е термометъра?
Ако това не е той, то къде да го намеря и какво е това което съм снимал (намира се в същата област, където прочетох, че и термометъра трябва да е).
Въпроса ми е дали това на снимката е термометъра?

Ако това не е той, то къде да го намеря и какво е това което съм снимал (намира се в същата област, където прочетох, че и термометъра трябва да е).
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Това е термометъра.Трябва да има една стърчаща метална пишка от него.
Не я виждам на твоя.А показва -37 щото си го откачил.
Не я виждам на твоя.А показва -37 щото си го откачил.
Откачих го щото иначе щеше да изпада някъде по пътя. Работат е там, че ми се сцепи онази долната броня (не знам точно как се нарича). В момента в който се сцепи бях на път и като почна да се влачи по пътя ме стана страх да не закача някъде нещо и да стане още по-голяма беля, та затова взех едно доста примитивно решение и я откъртих. Термометъра и още един кабел, който отива някъде към климатика май, увиснаха. И понеже кабела на термометъра е доста тънък, едната жичка се скъса и той почна да показва -37 градуса, тогава реших да го откача напълно, че поне да не изпада по пътя.
Имам сега няколко допълнителни въпроса (извинявам се ако почвам да ставам досаден).
1. Пречи ли му нещо ако карам без термометър. В смисъл той само за ползена информация ли е сложен там или има неща, които го ползват?
2. Тази броня колко горе-долу струва и лесно ли се намира?
3. Лесно ли се монтира бронята?
Моля да ме извините, че последните два въпроса са малко извън темата.
Имам сега няколко допълнителни въпроса (извинявам се ако почвам да ставам досаден).
1. Пречи ли му нещо ако карам без термометър. В смисъл той само за ползена информация ли е сложен там или има неща, които го ползват?
2. Тази броня колко горе-долу струва и лесно ли се намира?
3. Лесно ли се монтира бронята?
Моля да ме извините, че последните два въпроса са малко извън темата.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
Ако под долна броня имаш предвид 2-та въздухозаборника за спирачките
и 2-те триъгълни пластмаси,общата цена на 4-те е около 60 лв.
и 2-те триъгълни пластмаси,общата цена на 4-те е около 60 лв.
Мисля, че онова, което се откачи при мен е друго. Въздухозаборниците са си наред. Откачи се една броня разположена хоризонтално и мисля че даже беше закрепена за долната част на предната броня. Тоест там където свършва цялата предна броня, има една друга, тръгваща от нея която е хоризонтално разположена.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Днес огледах едно друго БМВ, за да сравня какво ми липсва на мен и изглежда, че цялата пластмаса от единия въздухозаборник до другия я няма. Както вече казах тази цялата пластмаса е разположена хоризонтално и е широка към 10 см. Там където свършва предната броня, тази пластмаса образува прав ъгъл и върви 10 см навътре. На дължина казах колко -- горе-долу от единия въздухозаборник до другия. Не се сещам как още да го обясня, да не говорим за това какво да търся...
- MARIO5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е-36 325/Е-38 740IA
- Мечтае да кара: Alpina B10
А колко струва този термометър,че и моито показва -37.
Които не може да си позволи БМВ кара Мерцедес!!!!!!!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2