Какво цените във вашето BMW?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Какво цените във вашето BMW?
Добър ден България,
Реших да пусна тази анкета, за да видя дали моето мнение за BMW съвпада с общото във форума. Аз дълбоко ценя BMW, въпреки че имах кола от Инголщад. Въпреки иронията в някои от отговорите се надявам тя да не ви засегне (жалко тогава, значи е истина), а да ви развесели : )
Цветелин
Реших да пусна тази анкета, за да видя дали моето мнение за BMW съвпада с общото във форума. Аз дълбоко ценя BMW, въпреки че имах кола от Инголщад. Въпреки иронията в някои от отговорите се надявам тя да не ви засегне (жалко тогава, значи е истина), а да ви развесели : )
Цветелин
BeMyWife
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Дагоеба .. като се замисля не знам що карам БМВ. За парите, дето съм налял щях да си зема гъзарска кола... Далеч по-бърза онда, далеч по-удобен Мерцедес или чисто нов Форд примерно. Най-вероятно, щото има от сичко по малко.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Класическото задно, плюс идеалния баланс, перфектно управление и невероятен двигател.Максимално практичния интериор-всичко е там където е най-удобно .Високата надеждност на изработка и агрегати. Това, което не мога да опиша е удоволствието, което ми доставя карането на BMW. 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Кофти, че не може по 2 отговора... иначе задното предаване и спортното усещане като че ли най ми допадат.
Si non confectus, non reficiat.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
TUZara` написа:Ако нямаше възможен отговор за задното предаване щях със сигурност да маркирам за ниската позиция ... мн ме радва,че съм седнал на земята и избягвам улиците с легнали полицай,че ми дере на дупето![]()
![]()
С две ръце подкрепям.... няма да забравя чувството в първата ми кола (BMW е36) точно и мене тва ме радва как съм седнал на земята а всичко е около мен и на точното място просто уникално

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
всичко? 

Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Е защо не може да се цъка повече от едно 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3