на някой май му заехме мястото- спукана гума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

на някой май му заехме мястото- спукана гума

Мнение от spower » 11 Сеп 2009, 9:00

Колеги скоро имаше една тема, където колега се оплакваше, че му спират на мястото пред блока,че вчера отива ме си на работа с колата на приятелката ми, спираме си както обикновено над 5 те кюшета пресечка успоредна на Иван Рилски, Шендьор Петьофи пред БТК като спряхме точно зад един оранжев металик компакт ti и в 17, 30 приятелката ми звани: Някой ми е срязал гумата... като отидох предната дясна гума странично мушната с нож добре , че имаше резервна гума от тия тънките ама полунапомпена, че криво-ляво стигнахме до гумаджия да я напомпи, а за срязаната каза , че дори да се направи ще е с балон, демек нова
И всичко това понеже най-вероятно някой си е заплюл местото и си мисли, че е си е негово... отделно и на стъклото се беше изплюл 8)
докато сменях гумата един дебил с червени къси гащи се мотаеше и гледаше повъртя се и после се загуби някъде, ама не бях сигурен, че е той, както и да е проблема на всички ни е ясен и въпроса ми ще е без отговор ..Докога... :?:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 11 Сеп 2009, 9:07

бате вземи един приятел и паркирай колата пак там,качете се в друга кола близо до твойта и в краката си вземете по нещо за налагане и като скиваш оня как ти оправя колата ,слизаш и му чупиш ребрата ,после звъниш на полицията за казваш какво е искал да направи и какво е направил предишмия път,то се видя че по друг начин
не могат да се оправят нещата :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 11 Сеп 2009, 9:16

vladuicho написа:бате вземи един приятел и паркирай колата пак там,качете се в друга кола близо до твойта и в краката си вземете по нещо за налагане и като скиваш оня как ти оправя колата ,слизаш и му чупиш ребрата ,после звъниш на полицията за казваш какво е искал да направи и какво е направил предишмия път,то се видя че по друг начин

Не могат да се оправят, защото вмсето всеки да е анагжиран с работа и сериозни неща се занимава с глупости. Примерно това, което ти предлагаш - да си вземе отпуска 1 ден, за да дебне кой ще му реже гумите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 11 Сеп 2009, 9:18

И той те осъжда, че си му счипул ребрата и ти си вътре с доста кинти или го лежиш за свестен, ако го пребиеш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 11 Сеп 2009, 9:25

нали уж сме страна членка на Европа трябва по друг начин да мислим, че си заслужава един бой този да така си е, но оставям на съдбата , ако реши да го наказва :) не ми се занимава с глупаци
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 11 Сеп 2009, 9:29

Колега, от разказа ти научавам, че си вътре с около стотина кинта (вътрешна и външна), спри отново на това място и чакай да дойде този, като преди това си пуснал жалба за тази случка. Той ще е много вътре ако пак посегне на колата!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 11 Сеп 2009, 9:44

Ryapoff написа:...(вътрешна и външна)...
Последно видях вътрешна гума на мотор, иначе 10-12 години назад на жигулата...

Иначе брат какво да ти кажа, аз бих се замислил тихо и кротко да понатроша малко ребра с помощ от приятели... Всички сме заети хора, но хората без работа и с малки душички винаги ще намерят как да ти осерат нещата, които си постигнал... не знам защо, мислил съм по въпроса, но според мен единствената цел е да видят лайна и по другите хора, за да се почувстват по-добре...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 11 Сеп 2009, 10:03

liloff написа:
Ryapoff написа:...(вътрешна и външна)...

Иначе брат какво да ти кажа, аз бих се замислил тихо и кротко да понатроша малко ребра с помощ от приятели... Всички сме заети хора, но хората без работа и с малки душички винаги ще намерят как да ти осерат нещата, които си постигнал... не знам защо, мислил съм по въпроса, но според мен единствената цел е да видят лайна и по другите хора, за да се почувстват по-добре...

надявам се колегата с оранжевия компакт, ако чете темата да може да даде инфо, че беше със стикери на форума и бяхме спрели точно зад него и често го виждам по уличките там да паркира, иначе просто няма как да отделя време да се занимавам, а и желание особенно нямам по добре е тази енергия да се насочи към нещо градивно и положително..

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Сеп 2009, 10:58

Там където си спрял да има гараж, вход-изход към двор за автомобил, да е тясна уличката и да е отсрешната страна вход-изход или гараж? Питам защото на улицата на която живея в началото и телкова тясна, че ако кола спре до тротоара, не може да мине боклукчииския камион и всички коли са наполовина на единя тротоар, и където спрат коли ан отсрешния тротоар, хората не могат да си влизати излизат от двора, говорим за дворове с по10-12 коли. Та на единия двор най-често спират и то точно пред входа няма ни навън ни навътре и се нарязаха на 20 коли гумите ама 4те, та сега има табелка на бллока на отсрешния тротоар, ама пак не помага и пак се режат гуми. И на тротоара пред нас като ми спре някойъ пред гаражите и аз праа демиджи яко по колите па д асе оплаква после. Та затова те питам.защото ако си запречил вход-изход или вход на кооперация или нещо подобно не се сърди. Но ако си спрял на нормално място, където не пречиш на никой, тогава ако можеш да го хванеш келеша давай.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 11 Сеп 2009, 11:08

Много ясно, вместо да се опитате да отбележите с боя или знак или нещо друго там да не се спира и да си излизат всички спокойно, режете гуми - има много ефект като чакате човека освен всичко друго и да си оправя гумите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 11 Сеп 2009, 11:18

Много селска постъпка :help: Никъде не пише, чие е мястото, освен ако не е Служебен абонамент. То бива, бива простотия....ама чак пък толкова...
Не стига, че местата за паркиране по София са мираж, и всеки си спира както си знае....ми да тръгнат и гумите да пукат.
Случвало ми се е да обикалям по 92341894919 часа за място....и все в 1 каре....и няма...щото половината е вход/изход за гараж...и накрая ми писва...бум в нас колата.....и си тръгвам пеша.

Човек вече да не смее да паркира.

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 11 Сеп 2009, 11:47

Koliu написа:
vladuicho написа:бате вземи един приятел и паркирай колата пак там,качете се в друга кола близо до твойта и в краката си вземете по нещо за налагане и като скиваш оня как ти оправя колата ,слизаш и му чупиш ребрата ,после звъниш на полицията за казваш какво е искал да направи и какво е направил предишмия път,то се видя че по друг начин

Не могат да се оправят, защото вмсето всеки да е анагжиран с работа и сериозни неща се занимава с глупости. Примерно това, което ти предлагаш - да си вземе отпуска 1 ден, за да дебне кой ще му реже гумите.

а колко време ще ти отнеме ако ти ги среже втори или трети път да ходиш по гумаджии и да даваш пари а :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 11 Сеп 2009, 11:57

:yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 11 Сеп 2009, 13:00

spower написа:нали уж сме страна членка на Европа трябва по друг начин да мислим

Страна членка, но виж кви хора я населяват? За някой хора гледам е нормално да ти среже гумите щото той си е заплюл това място...а проблема може много лесно да се реши като се обадиш на паркинги и гаражи ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 11 Сеп 2009, 13:09

Да ви кажа повечето със срязани гуми не гледат въобще и така си тръгват :mhihi:
Тука под нас гуми не се режат, само се спускат. Доста коли си заминават така, повечето ги карат жени...ама то е случайност.
И да ви кажа - никой от тия не се е върнал после да спре на същото място. Също е интересен факт, че все спират некви кошници, никога лъскава кола не е спряла без собственика да я зяпа от кафето. А и колеги не спират. Днес имаше един с Е46 комби и си я гледаше и веднага дойде ;)
Ей сега ще седна аз да чакам някой да се вдигне задника или да се сети, че е запушил изхода, като бързам за работа. Гуми, чистачки, ритници и бързо бързо идват.

Така че както казаха - мястото може да не е на някого, но ако си спрял криво или на/близо до изход на паркинг не се учудвай от подобни изненади.Ако не е било така - си в правото си да се оплакваш.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Следваща

Назад към Извън Темата