Въпрос за джанти 18'' с ЕТ15 ?!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ето го и момента на истината...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=165567 Ето това са джантите, за които питам дали ще ми станат
П.С. Към крисо85... Ако имах кинтата за ония 19ки........
Ама шанс 

П.С. Към крисо85... Ако имах кинтата за ония 19ки........

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Тия 19ки се продаваха за 800 кинта (колегата беше склонен и на лек коментар).
Сега са с некви гуми вторъ ръка и им е леко надута цената.
А джантите на снимката като гледам как излизат на Е36 и при Е46 ще е подобно положението.
Обаче ако си с доста твърди задни амортесьори и не качваш пътници и тежък багаж може и да ги покараш
(имам лек опит с ЕТ20 на Е36)
Според мен с ЕТ15 и в раздутите калници на М3ка нема да влезнат добре
А джантите на снимката като гледам как излизат на Е36 и при Е46 ще е подобно положението.
Обаче ако си с доста твърди задни амортесьори и не качваш пътници и тежък багаж може и да ги покараш

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

kriso85 написа:Тия 19ки се продаваха за 800 кинта (колегата беше склонен и на лек коментар).
Обаче ако си с доста твърди задни амортесьори и не качваш пътници и тежък багаж може и да ги покараш(имам лек опит с ЕТ20 на Е36)
Ще го питам момчето с 19ките...
Доколкото 18ките... Тъй като гледам, една идея по-навътре би трябвало да се скрият джантите при Е46

Във ВИНа ми нещо се споменава за Спорт Съспеншън Сетингс, ама

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Нямаш ли някой познат с 5тица ?
Сложи неговите задни джанти (дори и да са 16,17) и ще добиеш представа
Сложи неговите задни джанти (дори и да са 16,17) и ще добиеш представа
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Колега - ще ти опират! Аз съм с джанти от 5-ца с ЕТ20. Бях с Kontinental ContiContact и при по-силно друскане се чуваше как опират в подкалниците.... да не говориме, че постоянно те дразни и само го мислиш и не можеш да се отпуснеш и да се кефиш на шофирането.
Сложих Dunlop SP Sport и заспа за мое учудване!!!!! Колкото и да го товаря - няма грам опиране. Пропуснах да кажа, че ще ти трябват втулки, направени по мярка (заеби ги тия стандартните, които ти продават) щото иначе ще се пребиеш някъде.
Резултатът - няма опиране с: 205/55/16 ЕТ20 с гуми Dunlop.
Но ти искаш да сложиш първо - ЕТ15, второ - 18ки, и трето - гумите ти поне ще са 225.
ГАРАНЦИЯ, че ще ти опират! Не се занимавай с такива работи, щото първо ще сменяш яко тампони, и второ - ще ти спъне яко колата.
Ти си преценяваш
Сложих Dunlop SP Sport и заспа за мое учудване!!!!! Колкото и да го товаря - няма грам опиране. Пропуснах да кажа, че ще ти трябват втулки, направени по мярка (заеби ги тия стандартните, които ти продават) щото иначе ще се пребиеш някъде.
Резултатът - няма опиране с: 205/55/16 ЕТ20 с гуми Dunlop.
Но ти искаш да сложиш първо - ЕТ15, второ - 18ки, и трето - гумите ти поне ще са 225.
ГАРАНЦИЯ, че ще ти опират! Не се занимавай с такива работи, щото първо ще сменяш яко тампони, и второ - ще ти спъне яко колата.
Ти си преценяваш

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
nik4o_83 написа:Но ти искаш да сложиш първо - ЕТ15, второ - 18ки, и трето - гумите ти поне ще са 225.
ГАРАНЦИЯ, че ще ти опират!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2