Моля за компетентно мнение
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Моля за компетентно мнение
Колеги паднала ми е много изгодна оферта за колица-но двигателя и е 2.5 ТД няма го заветното-С! Понеже не съм се сблъсквал никога с този мотор даже до скоро не знаех че го има на БМВ ,та затова моля за малко инфо от вас относно мотора-коне,евентуално слаби места и т.н.т!Вие знаете де какво трябва да ми кажете-аз съм незапознатия!!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
Ами че аз го гледах ей-сега у Аутодатата-той мотора едно кам едно с на моя ТДС-само заради липсата на кулер ли му са толко малко кончетата?Или има и друга тънкост?
И ако може някой колега евентуално с такъв мотор-да сподели стандартните кахъри на М51 ли си има или има и други специфични за този??
Благодаря предварително и успех на всички колеги!!
И ако може някой колега евентуално с такъв мотор-да сподели стандартните кахъри на М51 ли си има или има и други специфични за този??
Благодаря предварително и успех на всички колеги!!
![]()
![]()
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Моля за компетентно мнение
momo-1st написа:Колеги паднала ми е много изгодна оферта за колица-но двигателя и е 2.5 ТД няма го заветното-С! Понеже не съм се сблъсквал никога с този мотор даже до скоро не знаех че го има на БМВ ,та затова моля за малко инфо от вас относно мотора-коне,евентуално слаби места и т.н.т!Вие знаете де какво трябва да ми кажете-аз съм незапознатия!!![]()
![]()
Ам тва дет го показваш у галерията е същото , самое дет нема кулер и е малко по малко коне , иначе си е се същия мотор . Имаше с пластамсови и метални колектори ако се лъжа , 2 модела бяха според годините ..
Иначе по питането и с риск да ме нападнат - бягай далече

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:momo-1st написа:Колеги паднала ми е много изгодна оферта за колица-но двигателя и е 2.5 ТД няма го заветното-С! Понеже не съм се сблъсквал никога с този мотор даже до скоро не знаех че го има на БМВ ,та затова моля за малко инфо от вас относно мотора-коне,евентуално слаби места и т.н.т!Вие знаете де какво трябва да ми кажете-аз съм незапознатия!!![]()
![]()
Ам тва дет го показваш у галерията е същото , самое дет нема кулер и е малко по малко коне , иначе си е се същия мотор . Имаше с пластамсови и метални колектори ако се лъжа , 2 модела бяха според годините ..
Иначе по питането и с риск да ме нападнат - бягай далече!
Абе и аз си мислех да бягам от него ама като останала част-за колата купе и сичко останало е перфектно-за жалост е Е36 а не Е34 но няма значениое БМВ е пак и Е34 остава вкъщи,пак ще си я карам!Но няма зн.-мислех си ако си му присадя кулерче и чип-че нема ли да доде на себе си?
Аааа и за колекторите-Е34ката мие от последните-95год. а е с метални, а не с пластмасови:??Но това е др.тема!даи да доизкусурим тоя-ТД!!
Благодаря за инфото-очаквам още и успех и безаварийни на вс.колеги!!!
![]()
![]()
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ако си фен на спокойното каране нема да можеш да го строшиш.има приятел вече 6 година си го кара и си е супер доволен-не е пипнал нищо по него.momo-1st написа:Колеги паднала ми е много изгодна оферта за колица-но двигателя и е 2.5 ТД няма го заветното-С! Понеже не съм се сблъсквал никога с този мотор даже до скоро не знаех че го има на БМВ ,та затова моля за малко инфо от вас относно мотора-коне,евентуално слаби места и т.н.т!Вие знаете де какво трябва да ми кажете-аз съм незапознатия!!![]()
![]()

Живко и двата лагера съм и практичното решение за мен си остава "плютия"дизел.М51 е прекрасен мотор ,нуждаещ се от повече грижи,спрямо бензиновите му алтернативи.При правилна подръжка-мотора е "чумата".Спомени остават само,но си спомням с тдс (1.6 бар на турбината-много м30б25-ци плакаха).JIKI_RACER написа:momo-1st написа:Колеги паднала ми е много изгодна оферта за колица-но двигателя и е 2.5 ТД няма го заветното-С! Понеже не съм се сблъсквал никога с този мотор даже до скоро не знаех че го има на БМВ ,та затова моля за малко инфо от вас относно мотора-коне,евентуално слаби места и т.н.т!Вие знаете де какво трябва да ми кажете-аз съм незапознатия!!![]()
![]()
Иначе по питането и с риск да ме нападнат - бягай далече!
Колега вземи с тебе човек,който разбира от дизели и си свиркай............

by ''kompleksa''
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
Живко и двата лагера съм и практичното решение за мен си остава "плютия"дизел.М51 е прекрасен мотор ,нуждаещ се от повече грижи,спрямо бензиновите му алтернативи.При правилна подръжка-мотора е "чумата".Спомени остават само,но си спомням с тдс (1.6 бар на турбината-много м30б25-ци плакаха).ivan. написа:!
Колега вземи с тебе човек,който разбира от дизели и си свиркай............[/quote]
Ами колега то и аз не съм толкова незапознат с ДВГ-но специално за този мотор незнаех нищо!Пък и благодарение на вас-тук за година и нещо научих доста за дизелите-и най-вече какво да се гледа при покупката им!И слабите места на М51 и начините за откриването им и така!Все пак да имам човек с мен много разбиращ-даже двама!Единия е майстор по дизелите а другия е бог по електрониките и скритите чалъми!Така че въоръжен тръгвам!

![]()
![]()
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
може би имаше предвид м20б25
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: -
_65536_kb_sec_ написа:White 1913 Power написа:може би имаше предвид м20б25
вероятно е имал в предвид М20 въпреки че има и М30Б25 ама е по-възрастно от нас двамата взети заедно![]()
M30B25 има и в Е28-ци, ако сте по на 13 години, тогава съм съгласен

11 мнения
• Страница 1 от 1