проблем с бензиномера и скоростомера
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с бензиномера и скоростомера
колеги помагаите че в чудо съм се видял ...... та колата я оставих в сервиз за сваляне и ремонт на главата ..... и след като изчаках доста време да стане .... щото и главата беше спукана ..... та днес отивам да си взема колата и ... ха изненада не работи уреда за отчитане на бензина и скороста , а преди това работеха. кажете къде може да е причината че им оставих пак колата , но и те не знаят какъв е проблема а на мен не ми се седи още време без кола. мерси предварително .
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
сми или не контактуват добре буксите с таблото или са направили някоя миризлива работа ... и са оакали нещата
попринцип кабела по който идва информация за скоростта е черно/бял трябва даго замериш него и да видиш дали идва сигнал ...
а за резервоара да ти кажа не съм много сигурен но може дасе провери кой цвят илиза от бялата букса на поплавака от двете страни и там дасе замери също
попринцип кабела по който идва информация за скоростта е черно/бял трябва даго замериш него и да видиш дали идва сигнал ...
а за резервоара да ти кажа не съм много сигурен но може дасе провери кой цвят илиза от бялата букса на поплавака от двете страни и там дасе замери също
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....
На мен бензиномера ми работеше като хахав след смяна на бензинова помпа ама тва беше на Ауди А3 надявам се това да те насочи нещо !
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Преди седмица ми се обади племенникът ми и ме изненада с проблем
Просто така иведнъж отказал да работи оборотомерът,термометърът,бензиномера започнал да показва "0",а лампите на ръчната и за спирачната течност светели продължително на контакт
Иначе двигателят ( М43В18 ) пали и си работи нормално.Скоро бил презареждал акумулаторът,нищо друго не е пипал....Казах му да го откачи за няколко минути и пак да го свърже притягайки добре клемите и воалла
Всичко си дошло на мястото 

проблема се оказа че е изголяло таблото и по точно някаква платка или нещо такова ..... та сега си търся табло втора ръка .... но не мога точно да разбера дали има значение какви точно ще са стрелките .... мойте са целите бели а намирам табла с накрая черно. 

Последна промяна lupo13 на 09 Сеп 2009, 14:01, променена общо 1 път
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
това с бензиномера доста е36 го имат знам поне 10 човека на който им правят различни номера и неса намерили решение
- man4ev
- кандидат ентусиаст
-
И при мен спичат уредите, когато оставя колата на аварийни светлини и запаля мотора без да ги изключа предварително. Нещата си идват на мястото, след като изкарам ключа! Иначе каквото и да правя остават неподвижни. Може би проблема е някъде там.... в ключето
Не съм много в час с тоците и за сега така карам. Жичкаджия на есен с песен

Не съм много в час с тоците и за сега така карам. Жичкаджия на есен с песен

Мore pride to building an engine than to swap a better one!
- spas318
- Потребител
-
- Кара: E36 318i/M43--93г
ned_gm28 написа:Преди седмица ми се обади племенникът ми и ме изненада с проблемПросто така иведнъж отказал да работи оборотомерът,термометърът,бензиномера започнал да показва "0",а лампите на ръчната и за спирачната течност светели продължително на контакт
Иначе двигателят ( М43В18 ) пали и си работи нормално.Скоро бил презареждал акумулаторът,нищо друго не е пипал....Казах му да го откачи за няколко минути и пак да го свърже притягайки добре клемите и воалла
Всичко си дошло на мястото
Здравей те колеги,и на мен така се получава на няколко пъти-по време на движение всички стрелки падат до "0"

13 мнения
• Страница 1 от 1