FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 07 Сеп 2009, 13:05

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque

Мнение от kirilov/325i » 07 Сеп 2009, 14:49

Изображение.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 07 Сеп 2009, 15:50

На един сляп му попада от някъде парче шкурка.
Пипа, пипа и след малко възкликва:
- Е-е-е-гаси, по-големи простотии не бях чел!
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 07 Сеп 2009, 17:02

ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 07 Сеп 2009, 17:13

http://www.wimp.com/crazystuntman/

Дядото на ямакашитата
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PAcHy » 07 Сеп 2009, 18:09

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 07 Сеп 2009, 18:41

" В края на седмицата ми предстои операция, за смяна на пола. За самата операция, нямам притеснения, защото съм се записал при отличен специалист. Доктор Нефел Бързорезов, завършил задочно платено ветеринарна медицина в университета в Сиера Леоне, със среден успех 3.25, щото е имал една 4-ка по физическо.
Питанията и притесненията ми са за след това. Дали трябва да си бръсна чипровския чорапогашник, или мога да си боядисам краката с блажна боя, розов цвят и да забравя за проблема? Трябва ли да си бръсна космите по гърба, или мога да се чукам без да си свалям камизолката?
Продават ли дамски обувки, с 12 сантиметрови токове 44 номер?
Като правя свирки, трябва ли да си запушвам носа, за да изравня осмотичното налягане и да не ми заглъхват ушите?
Ако си масажирам циците на работното място и издавам звуци, като развалена млековарка, дали това ще възбуди колегите и те ще ми организират групово изнасилване в пушялнята/надявам се да отговорите положително/?
Колко време, след като си намажа косата с перхидрол, не трябва да пуша, за да не ми се взриви шандерката?
Може ли преди да си лакирам ноктите, да ги грундирам, за да се получи по-добро покритие?
Докато ми правят шпакла, трябва ли да издавам стонове? Или мога както да сега, когато ми правят свирка да пея с пълен глас "Бате Гойко ти си мъж..." на Хиподил?
Ако някой мъж не успее да ме докара до орагазъм и аз по случая със силни удари му направя главата да ражда бинтове, ще се счита ли за част от любовната игра? Ако хвана гаджето си в изневяра и му скъсам пикалото и му смачкам фарберженцата, ще можа ли после да си останем приятели/приятелки?
Трябва ли да заменя любимата си бензинова резачка, с пиличка за нокти? И ако да, как по дяволите с пиличка на нокти, да разрежа на две врякащата булонка на съседа?!?
Вярно ли е че от много анален секс, постепенно очите ти изпъкват напред и получаваш бинокулярно зрение, като при някой гущери? Ако е така - куул!
Ако докато се целувам с мъж, го държа за яката и ботинките му се веят на 15 сантима от земята, това дали ще урони достойнството му и ще му стане ли после?
Мога ли или не мога вместо вибратор да използвам хобелова фреза на 7000 оборота и ако да, в кой автосервиз предлагат подобна услуга?Няма ли да е по-секси за мъжете, ако вместо да се бръсна под мишниците, връзвам разни финтифлюшки и шаренийки за косъмчетата? В случая фиксирам станьолчета, мънистенца, речни камъченца...използваните презервативченца...абе сладурски нещенца...
И последен въпрос: С какъв точно препарат да си почиствам клитора? Циф, кориселин, ацетон...помогнете?
На някой от вас, въпросите ми могат да прозвучат смешни и с подразбиращи се отговори, но все пак трябва да очетете, че имам 30 годишен стаж като мъж и нулев такъв, като дама. Вярвам, че ще проявите разбиране!

П.П. Дали якоя от вас ще се навие след операцията да станем приятелки? Да се водим за ръчичка по магазините и в тоалетната и да си удряме по някоя шпакличка в събота заран?

И едно питане към мъжете: След операцията ще ми останат някой излишни чаркове. Дали някой от вас няма нужда от малко употребяван, 23 сантиметров х**, целият покрит с татуйровки и със имплантирани 7 лагера от трансмисия на трактор "Беларус" и едно пласмасово топче за тенис?"

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 08 Сеп 2009, 0:17

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Сеп 2009, 1:06

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 08 Сеп 2009, 8:23

Веселин|Василев написа:http://www.youtube.com/watch?v=_Hgaz4o5eB0&feature=related

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Синьото най-радва как звучи. :bowdown:
Другите са ми много "цивилизовани". :D
И като сме на V8 вълна, мен ето това много ме радва: http://www.youtube.com/watch?v=_xRqzo5lVS0 :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 08 Сеп 2009, 9:33

Един горещ летен ден дядо Пейо се връща от нивата, седнал в писаната си каруца с впрегнато доресто конче. Дядо Пейо въздиша уморено:
- Ех, колко е горещо и сухо!
- Да, наистина! - добавя конят.
- Я! За първи път чувам кон да говори! - учудва се дядо Пейо.
- И аз! - обажда се каруцата...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 08 Сеп 2009, 10:25

Feanor написа:
Fear написа:
Веселин|Василев написа:http://www.youtube.com/watch?v=_Hgaz4o5eB0&feature=related

Изобщо не разбирам за кое говориш... Никое от тези не звучи особено цивилизовано. :twisted: :mhihi:

To затова съм сложил кавички. :P
И да не е само спам, хайде още едно F355: http://www.youtube.com/watch?v=aR_kz8l9CjE

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 08 Сеп 2009, 10:50

Fear написа:
Feanor написа:
Fear написа:

Изобщо не разбирам за кое говориш... Никое от тези не звучи особено цивилизовано. :twisted: :mhihi:

To затова съм сложил кавички. :P
И да не е само спам, хайде още едно F355: http://www.youtube.com/watch?v=aR_kz8l9CjE

http://www.youtube.com/watch?v=bUFt1_EJ ... re=related е тва е саунд,питаи я тая в 56сек. :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 08 Сеп 2009, 12:46

Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 08 Сеп 2009, 13:14

К1: - Стана беля Днес реших да си правя дръпка с неизвестно Инфинити на един свтофар.Обаче тоя капут ме изтегли и на светофара закова. Аз и брато не можахме да спрем и прасссссс......Аз и брато слезнахме да видим дали на човека му има нещо ама тоя тръгна на бой.Викам на брато - почваме го.Да ама не.Аз съм със счупен нос а брато с пукната глава.Извади тоя некакъв чук и смаза колата.Хората остави,че не помагаха ами ни овикваха,че сме скапани голфаджии.Какво да правим с брато.Дойде полиция,и тия полицаите даже не ни питаха за номера му.Единия вика на другия - гледай - пак пребит голфаджия.Какво да правим?Колата се продава на части между другото . Ебати скапаната държава

:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата