Задницата "сее"
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Задницата "сее"
Колеги имам проблем... с ново окачване съм... нови амортесьори, нови тампони на амортесьорите, нови пружини.... Като има неравности по пътя задниата ми все едно играе на ляво на дясно... Или при дупка.. и хоп все едно тръгва на някоя страна за секунда .... от какво може да е.. като споделих с приятел и колега от форума ми каза "задницата сее" но повече не можа да ми каже.... Ако някой знае какво е това и от какво и може да помогне.. ще бъда благодарен
Забравих да кажа... гумите ми отзад са 245/40/17...

- Garribaldi
- ентусиаст
-
Възможно ли е да от тампоните на носачите... защото едното колело 'задното дясно' ми се струва, че са за смяна... на другото са си ок....
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Колега каква марка са амортесьорите? Моят съвет е да отидеш на шок тестер, безплатно е, може да имаш проблем с новите амортесьори.
Последна промяна bace_martu на 07 Сеп 2009, 22:06, променена общо 1 път
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
на мен така ми подскачаше задницата, хем бях с изрядна ходова част и нови амартесьори, чудех се от какво е докато направих реглаж на преден и задем мост...след това заспа, не вярвах че има чак такова значение реглажа на задния мост, но се оказа че има 

Човек когато е късметлия, по гърба да му го плъзнеш, в гъза ще му влезе !!!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
betona написа:на мен така ми подскачаше задницата, хем бях с изрядна ходова част и нови амартесьори, чудех се от какво е докато направих реглаж на преден и задем мост...след това заспа, не вярвах че има чак такова значение реглажа на задния мост, но се оказа че има
Реглаж е правен колега, преди месец

- Garribaldi
- ентусиаст
-
pioneeraudio написа:преди месец,ама след смяната на амортисорите или преди
Преди...
Мислех, че след смяна на амортесьори не тряа да се прави пак реглаж

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: Задницата "сее"
Garribaldi написа:Колеги имам проблем... с ново окачване съм... нови амортесьори, нови тампони на амортесьорите, нови пружини.... Като има неравности по пътя задниата ми все едно играе на ляво на дясно... Или при дупка.. и хоп все едно тръгва на някоя страна за секунда .... от какво може да е.. като споделих с приятел и колега от форума ми каза "задницата сее" но повече не можа да ми каже.... Ако някой знае какво е това и от какво и може да помогне.. ще бъда благодарен
аз пък си мисля че е заради гумите, доста нископрофилни са и просто следват най малката неравност на пътя, и затова създава такова впечатление, първо колега пробвай със "нормален" размер гуми и ако го има това "сеене" тогава ръчкай по колата
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Не е от гумите понеже аз съм със същото окачване та даже с гуми 245/35 и не сее така че си виж тампоните отзад ,на стабилизиращата щанга гледа ли .ги ? Да кажа само че на гарибалдии в повечето случай колата е с вратите настрани

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Провери първо тампоните на задните носачи, тия които са в купето. Вземи една по-голяма отверка или щангичка и се опитай да ги разместиш наляво и на дясно. Ако мърдат значи са те. Поне при мен бяха те - аз сложих powerflex и задницата започна да се държи нормално...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Garribaldi
- ентусиаст
-
Ами погледнах ги .... на дясното задно колело мърда... лявото му няма нищо... Явно първо тампони на носачите към купето ще сменя
Е'те т'ва нема общо с темата, 'колега'

Smoocki написа: Да кажа само че на гарибалдии в повечето случай колата е с вратите настрани
Е'те т'ва нема общо с темата, 'колега'

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Махане на старите по метода на бормашината
http://home.comcast.net/~matthew.c.smit ... /index.htm
И слагането на Powerflex-a
http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?p=2495397
Не са необходими никакви специфични инструменти...освен реглажа след това, който АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН И НАЛОЖИТЕЛЕН!
ПС: забаравих да спомена, че смазката си я има в комплекта към Powerflex тампоните.
http://home.comcast.net/~matthew.c.smit ... /index.htm
И слагането на Powerflex-a
http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?p=2495397
Не са необходими никакви специфични инструменти...освен реглажа след това, който АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН И НАЛОЖИТЕЛЕН!

ПС: забаравих да спомена, че смазката си я има в комплекта към Powerflex тампоните.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2