Искам халогени!!!!!!!1

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Искам халогени!!!!!!!1

Мнение от Marcus » 07 Сеп 2009, 20:24

Здравий те!Колата ми е без халогени. Питането ми е.... какво ми е нужно, за да ги сложа? Ясно е, че трябва да се прокара инсталацията, но ако може да ме светнете по въпроса!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 07 Сеп 2009, 20:36

колега имаше такава тема преди седмица, потърси в Е36 раздела ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Искам халогени!!!!!!!1

Мнение от GVT » 07 Сеп 2009, 20:39

Marcus написа:Здравий те!Колата ми е без халогени. Питането ми е.... какво ми е нужно, за да ги сложа? Ясно е, че трябва да се прокара инсталацията, но ако може да ме светнете по въпроса!

Ако погледнеш малко по нагоре където пише Полезни теми и линкове свързани с Е36 ще намериш отговор на твоя въпрос.
;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 07 Сеп 2009, 22:42

Marcus написа:Здравий те!Колата ми е без халогени. Питането ми е.... какво ми е нужно, за да ги сложа? Ясно е, че трябва да се прокара инсталацията, но ако може да ме светнете по въпроса!

ами аз бях пуснал подобна тема преди известно време................ ама не е за човек който не е на ти с електричарските работи, така че и да ти обяснят колегите едва ли ще се справиш сам .................. иначе ти трябва кабелен сноп със всички изводи и букси (+ стойка за реле), реле, и копче за табло (ако става въпрос за компакт), а за купета/седани връзването към таблото не знам как точно става (...по това се различават и двете инсталации)!

П.П. Карай без халогени, така ще имаш повече точки в талона!

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 07 Сеп 2009, 22:49

В събота слагах на един приятел халогени, та имам пресни спомени...
Реле и заедно със контактите, в които се включва. Бушон номер 15 - 15А и клемите за него. Бутон за халогени и габарит за мъгла. Мултицет за да проследиш кабелите. В бушониерата има кабели за лампата в таблото жълто/кафяв и от бутона към релето - сиво/жълт ако не се лъжа, те са в една черна букса. Схемата за връзване я има в предишната тема, за която писаха колегите.
Общо взето това е.
А трябва да внимаваш откъде ще вземеш маса за релето, че аз намерих един куп кафяви кабели и като се почна първо вместо халогени тръгнаха чистачките, после мигачи...накрая се наложи да вкарвам маса директно от купето, че не можах да намеря "чиста" в бушониерата.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimitrio » 07 Сеп 2009, 23:32

Ето това ти трябва ;) http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5%ED%ED%E8

Назад към E36