Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 21 Авг 2009, 12:14

Като гледам и важна може да стане :lol: :yes:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 21 Авг 2009, 13:11

Снимка в Галерията ми има.

Подробности - от тази година. Занимавам се със фитнес от 10, сериозно от 7-8 с година прекъсване заради казарма. Химия никога, само добавки. В момента се и занимавам професионално с добавки. Това е. :D
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 06 Сеп 2009, 14:15

Изображение
Изображение
да съживим малко темата че я занемарихте нещо :mhihi: таман се ровя на компа и ме фана носталгията кога съм имал коса :mhihi:
ех младост :mhihi: за който се интересува тука съм 72-3 кила мишле ма съм жилка иначе 8)

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 06 Сеп 2009, 15:08

[quote="cobrata_m3]да съживим малко темата че я занемарихте нещо :mhihi: таман се ровя на компа и ме фана носталгията кога съм имал коса :mhihi:
ех младост :mhihi: за който се интересува тука съм 72-3 кила мишле ма съм жилка иначе 8)[/quote]
И това само с ВСАА си го направил, нали? :winky: Иначе респект, много добра форма си постигнал. А за косата те разбирам- и при мен много не е останала.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 06 Сеп 2009, 16:00

ktv написа:[quote="cobrata_m3]да съживим малко темата че я занемарихте нещо :mhihi: таман се ровя на компа и ме фана носталгията кога съм имал коса :mhihi:
ех младост :mhihi: за който се интересува тука съм 72-3 кила мишле ма съм жилка иначе 8)

И това само с ВСАА си го направил, нали? :winky: Иначе респект, много добра форма си постигнал. А за косата те разбирам- и при мен много не е останала.[/quote]
приятелю ако искаш ми вярвай но това което виждаш на снимките е постигнато без каквито и да е добавки или химия единтсвено с правилно хранене и зверски тренировки има достатъчно хора които могат да го потвърдят ;) а който не вярва да плаща ше го направим пак даже и по добре ше стана там съм по малкък

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 07 Сеп 2009, 15:43

Ехеее поздравления за тия кила,изглеждаш много добре !

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Сеп 2009, 22:31

ИзображениеИзображение
Евала,колега...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 07 Сеп 2009, 22:43

Бах, а аз изглеждам като манекен на Родопа...
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Сеп 2009, 23:14

Не знам само що Славянко не се включва в позинга :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Сеп 2009, 23:26

bum_bum написа:Не знам само що Славянко не се включва в позинга :ok:

срамува се да се показва гол, или се притеснява че жена му ще го трепеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 12 Сеп 2009, 18:12

във какво се съдържа L-DOPA или само като продукт продава ли се ?

Намерих наименованието му Alpha dopa.

До колкото четох, млечният протеин по добре се усвоява от суроватъчен
протеин. Вие кой препоръчвате ?
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Сеп 2009, 21:24

Допамин.... абе за кво се заигравате с глупости? Теб поне съм те виждал... ти си още в малките години, имаш много какво да постигнеш по естествен начин или айде с лек зоб като метандиенон, или пък станозолол в комбинация с метандиенон... ма айде и аз да не почвам с глупостите.

Относно усвояването на протеините - суроватката от какво идва според теб? Нещо бъркаш понятията... :) А ако искаш хубав протеин - или суроватъчен изолат, или още по-доброто - хидролизиран суроватъчен протеин - бързо усвояване, много чист, високо съдържание на белтъци... тва ти е играта... а ако искаш да използваш повишените нива на IGH-1 през ноща можеш да пиеш казеин преди лягане... усвоява се бавно т.е. тялото ти повече време ще се зарежда регулярно с протеин... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Сеп 2009, 21:33

То на метандиенона като кажеш лек зоб не искам да знам на кое викаш силен :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Сеп 2009, 3:54

Аз не се злобя, защото не ходя на фитнес, но ми беше интересно как можеш да стимулираш растежа си, ако това е вярно де. Но нали се расте до 20-21 години май.

"Алфа глицерил-фосфорил холин е природно получаващ се фосфолипиден прекурсор и метаболит извличан от соевия лецитин. Този перкурсор задържа отделянето на соматостатина. А именно соматостатинът подава сигнал на хипоталамуса да спре отделянето на хормона на растежа.Тоест ако блокирате него няма да има кой да каже на тялото ви да спре или намали собственото производство на соматотропина.Алфа глицерил-фосфолилът се взима от 200 до 600 мг в две отделни дози като едната е 30-60 минути преди тренировка, а другата преди лягане. В почивните дни го взимаме сутрин и в приблизителното време на тренировката. За да избегнете страничния ефект гадене е добре да започнете с една четвърт от тази доза като постепенно увеличавате.За най-добър ефект се взимат без храна тоест на гладно. Идеалната комбинация е да се взима mucuna pruriens това е съставка която увеличава производството на соматотропина а алфа глицерил-фосфорола блокира соматостатина. Странични ефекти се наблюдават в редки случай те са диария, замаяност, ускорено сърцебиене, безсъние и безпокойство.

L-аргин. Това е аминокиселина, за която е доказано че увеличава хормона на растежа чрез подтискането на соматостатина. Спортистите обикновено го взимат по 5-10 мг разделени на две дози през деня. И тук странични ефекти почти няма, но е възможно да ви се гади.Ако имате някоя от формите на болестта херпес е добре да се консултирате с лекар."

Със L-dopa стимулираш соматотропина, а алфа глицерил-фосфорола блокира соматостатина. Дали можеш да станеш над 2 метра човек :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Сеп 2009, 9:42

bum_bum написа:То на метандиенона като кажеш лек зоб не искам да знам на кое викаш силен :mrgreen:

Оксиметолон/Анадрол, например ;) Но идеята ми беше, че това е сравнително по-лек вариант, особено в комбинация с винстрола... не казвам, че е лек... иначе за лек ти е стромбата с анавар... ако някога пробвам нещо такова, може би това ще е варианта, въпреки че анавар-а е скъпичък.

Иначе, didko... тия неща, дори и на теория да изглеждат така и да ти се струва, че може да се случи... реално с някви си добавки е нереално да стане... ако искаш да пораснеш (даже и това не е сигурно в какъв аспект ще стане), блъскането на разтежен хормон е начина... но да си видял някой от известните културисти да са по 2+ метра високи? :) Мне... а докато се заплесваш по тия "алтернативни методи", добре е да гледаш и страничните ефекти... ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата