чистачки

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

чистачки

Мнение от E36 320i » 07 Сеп 2009, 11:30

здравейте,пробвах с търсачката,но не намерих,та проблемът е следния: на 525и е34 като пусна чистачките и само трепват няколко милиметра и спират,не могат да се движат по стъклото,на всички степени е така,дори и на пръскалка пак не се движат,от какво е този проблем?благодаря
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: чистачки

Мнение от cod-cdbp » 07 Сеп 2009, 11:37

E36 320i написа:здравейте,пробвах с търсачката,но не намерих,та проблемът е следния: на 525и е34 като пусна чистачките и само трепват няколко милиметра и спират,не могат да се движат по стъклото,на всички степени е така,дори и на пръскалка пак не се движат,от какво е този проблем?благодаря

комфорт модул или механизъм :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 07 Сеп 2009, 11:53

аз залагам на механизма.

Опира ли дясното рамо в капака?

Може втулките да се износили до толкова, че вече да не може да се задвижат рамената.

Моето дясно рамо опираше в капака и аз го вдигнах нагоре, но от тогава от време на време задържат чистачките в първия момент от пуска и после вървят спокойно.

Значи и мен ме чака това... от ремонта няма отърване... пък то взе, че и заваля :D домързя ме докато беше топло времето :uups:

Та това е колега... поне според мен... вадиш механизма, сменяш втулките, смазваш хуууубавооо навсякъде и си готов... неприятна работа и аз още не съм се хванал... ама като спрат вече няма на къде...

Поздрави и успех,
Д
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 07 Сеп 2009, 12:01

ddddk написа:аз залагам на механизма.

Опира ли дясното рамо в капака?

Може втулките да се износили до толкова, че вече да не може да се задвижат рамената.

Моето дясно рамо опираше в капака и аз го вдигнах нагоре, но от тогава от време на време задържат чистачките в първия момент от пуска и после вървят спокойно.

Значи и мен ме чака това... от ремонта няма отърване... пък то взе, че и заваля :D домързя ме докато беше топло времето :uups:

Та това е колега... поне според мен... вадиш механизма, сменяш втулките, смазваш хуууубавооо навсякъде и си готов... неприятна работа и аз още не съм се хванал... ама като спрат вече няма на къде...

Поздрави и успех,
Д

Мога да ти предоставя приятно местенце за ремонтна дейност :type:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36 320i » 07 Сеп 2009, 14:02

не опират никаде,мъчат се да тръгнат,поклатят се 5-6 милиметра и това е,дори и на ръка не могат да се местят,пусна на втора степен и искам на ръка да ги подкарам но не става,тя колата предимно за дрифт и понички се кара,ама като вали е кофти :uups: ще ги разглобявам после или утре и ще пиша,благодаря ви
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!

Назад към E34