малки проблемчета по ходовата част
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
малки проблемчета по ходовата част
Имам малки проблеми по ходовата част от известно време и маи вече доиде време да влизам във бокса а проблемите са ми следните преебани тампони на заден мост 2бр. втулки задни носачи,некви тампони наи-отгоре на задните амортесиори та въпросчето ми е относно цените на тези части цената за работата по монтирането им ако някои е сменял нека да сподели мнение мерси предварително.............
За тринаисе години по наште хубави пътишта за първи път колата ще влиза в бокса за ходовата част ................маи е доста добре ама незнам вия ще кажете.
За тринаисе години по наште хубави пътишта за първи път колата ще влиза в бокса за ходовата част ................маи е доста добре ама незнам вия ще кажете.
- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-
Какво да ти кажа - Миналата година смених по предницата двете биалетки ( по 20 лв едната )и ляв шарнир. Но тъй като само шарнирния болт не се продава а върви целия носач(по кривия долен маи се води). На скоро се разхлопа пак и се заврях отдолу да погледна и......... видях че същия носач е заминал (за 1 година и пробег около 20000 - 30000 км) Останалото е здраво и биалетките все още. цената на носача - 90 лв . Това са цени и части от Симеон. Не знам каква е цената в Дарукар. А как да отида сега пак да си купя пак , защото очевидно имам нужда .

4 мнения
• Страница 1 от 1