Гуцал

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Юни 2005, 17:30

Какви ги свърших днес :
След няколко часово обикаляне по складовете за обувки, отидох във фирма “Мис 69”, която е вносител на “Sandic”. В офиса им попаднах в очарователна компания от три секретарки :winky: . Сутринта бях пил “омайниче” 8) и след кратки увещания се спазарихме да закупя 34 чифта спортни обувки и маратонки на цена от 306.00 лв :) . Аз обаче съм нагъл и това не ми стигна :mhihi: , продължих разговора още малко и не след дълго получих два ОГРОМНИ кашона с играчки като подарък :shock: . Гледах докато опаковаха кашоните – вътре има топки, федербали, джипове, колички и камиончета с дистанционно управление, уоки-токита, кукли, детски кухненски комплекти с микровълнови печки и тем подобни шукарии…. Абе направо супер! :D
Тръгнах си от офиса с усмивка стигаща от едното до другото ми ухо. Отидох в склада и там започна голямото чакане :( – не можели да намерят този модел, от другия нямало такава номерация – висене и скука(бях сам). Най накрая две любезни работнички там ми помогнаха и опаковахме всеки чифт в рекламно пликче на което е изписана номерацията на обувките. Почнах да товаря и – ПРОБЛЕМ. Единият кашон с играчки е толкова голям, че не влиза никъде в Е36-цата – нито в багажника, нито на задната седалка нито отпред… Какво ще правя сега??? :bcry: Звъня на баща ми и му обяснявам каква е ситуацията. Долетя по едно време с бързата Вектра и защото я ползваме като товарна кола я изнасилихме за пореден път :mhihi: – обвързахме я с въжета от всякъде и прикрепихме кашона стърчащ наполовина навън. Потеглихме и леко полеко се дотъркаляхме до в къщи без да загубим нищо.
Още веднъж искам да изкажа искренни благодарности на служителите на фирма :bowdown: Мис 69 за оказаното съдействие (с изключение на един :gay: , който реши да се направи на хитрец и ме предупреди да внимавам да не ме видел утре на битака да разпродавам играчките – тъпак :evil: , направих го на две стотинки след това изказване :ahah: ).

Тържеството на децата ще е в Събота 04.06.2005 от 14:00 часа. Въпроса ми е има ли желаещи да дойдат с мен и да зарадваме децата :?: Много им липсвате – повярвайте ми, всеки път ме питат къде сте. Ако има такива нека пишат тук или да ме търсят на гсм 0888 72 56 73 – Любо. За пътуването ще ни е нужно поне едно комби, така че сега е момента да поразходите турингите. ;)

В касата за момента има около 100 лв (по-късно ще напиша с точност, че сега не ми се броят стотинките). Мисля с тях да закупим храна и разни лакомства. Направил съм малко изчисления какво и от къде да купим(качествено и на добра цена), така че ако одобрите идеята казвайте и да действам.
;)
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 02 Юни 2005, 15:00

X-citer написа:...
В касата за момента има около 100 лв (по-късно ще напиша с точност, че сега не ми се броят стотинките). ...

Забравяш онези 50-те от коледното пазаруване. Смятай ги и тях. Ако довечера не се видиме да ти ги дам ще се чуеме утре допълнително.

П.П. Съжалявам, но няма да имам възможност да дойда в събота. Но ти предай поздравите на сем. Босеви на всички деца (особено от Радомир).
Изображение

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 02 Юни 2005, 15:26

TheBoss написа: Забравяш онези 50-те от коледното пазаруване. Смятай ги и тях. Ако довечера не се видиме да ти ги дам ще се чуеме утре допълнително.

С тях съм ги смятал ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 03 Юни 2005, 10:18

Аз съм с комби и бих желала да помогна. Кажете къде се намира дома, на колко км от София и как се стига до там. За всеки случай има и още една кола ако е необходимо.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Юни 2005, 10:25

X-citer
Направо нямам думи ..... човече - ВЕЛИК СИ!!!!!!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 03 Юни 2005, 13:18

Дечурлигата ако имат къде да го гледат да направиме и за тях един диск от Събора.

Аватар

Мнение от X-citer » 03 Юни 2005, 15:32

Lucky написа:Дечурлигата ако имат къде да го гледат да направиме и за тях един диск от Събора.

Нямат ДВД :( . Имат видео, ако може да се качи на касета :roll:
Изображение

Аватар

Мнение от X-citer » 03 Юни 2005, 15:39

Тръгване за с. Гуцал - 12:00 от бензиностанция ЛУК ОЙЛ на изхода на София посока Пловдив. Желателно е да сте там м/у 11:30 и 11:50 за да се тръгне точно в 12:00. Ако някой има проблем или ще закъснее да звъни на мен (гсм-а ми го има малко по-нагоре) или на Иво.

Надявам се да дойдат повече хора ;)
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 03 Юни 2005, 15:46

Може само ша отнеме малко време ;)

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 03 Юни 2005, 18:36

Аз ще си нося лаптопа, такаче носете ДВДто
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Аватар

Мнение от X-citer » 03 Юни 2005, 18:55

Иво написа:Аз ще си нося бира, така че някой да носи отварачка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тогава ще взема Мара Отварачката :mhihi:
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 03 Юни 2005, 19:00

X-citer написа:
Иво написа:Аз ще си нося бира, така че някой да носи отварачка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тогава ще взема Мара Отварачката :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз па ще изпием бирата :P
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 03 Юни 2005, 23:40

нали лесно ви е на вас а на шоферите? :mhihi:
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 04 Юни 2005, 19:50

agopsi написа:нали лесно ви е на вас а на шоферите? :mhihi:

е па че кво им е на шоферите аа аз до софия изтрезнях и си прибрах колата от лукоила ЕВАЛА на ЕКСАЙТЕРА супер си бате нема немци нема англичани БГ рулззззз
П.П любо чакайме неска към 20.30
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Основен Форум