Сбирки и мероприятия!

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Сливен и гр. Ямбол

Модератори: bozukov_g, Общи модератори

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Сеп 2009, 9:54

Никога няма да стане същото докато се продължава с това кой какво за кого казал ама дали го е казал, кой на кой бил сърдит, кой кого не можел да понася, кой кого не искал да вижда и други такива глупави и интрижки и детски глупости и така... Последните няколко месеца много пъти се случи да ходя с татко само или с Пената - еми къв е смисъла да се ходи 2ма 3ма човека като по цял ден сме заедно така или иначе... Кире, Тръба, точно пък ти толкова рядко идваше, че изобщо не ми говори :mrgreen: Когато кажете ще направим една сбирчица, аз съм винаги ЗА стига да съм свободен :winky: И дайте малко да се стегнем, че срамота ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 320 touring
Мечтае да кара: Е30 touring s V8

Мнение от kiro_trabanta » 05 Сеп 2009, 11:37

Дунч то не е баш така защото аз си идвах редовно ако искаш може и снимков материал с дати от нашия фотоапарат но.... не е там въпроса важното е да се събудим и .... всичко което си отиде ако може да се възроди ....

а аз ако съм на работа е нормално да немога да дойда поне ти знаеш че работното време моето е "SUX" :1: но да се надявам че ще успея да идвам по-често но и онези..... онези хубави срещи кадето нямаше място на паркинга от нас си беше мн ама мн кеф

еми освен късмет и дано всеки успее да превъзмогне думите и случките случили ни се и .... дано всичко е така както преди ......

НАЗДРАВЕ и ПОЗДРАВИ ОТ КИРО_ТРАБАТА :P :P :P :P :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 05 Сеп 2009, 12:23

Тази неделя съм свободен от доста време насам :confused: и вече ще дойда на Екото.
Стига да не дремя там самичък ;) ,а и имам един проблем с колата та да дадете едно мнение. ;) :roll:
:driving: :dunno: :driving:

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 05 Сеп 2009, 13:34

biogame написа:Тази неделя съм свободен от доста време насам :confused: и вече ще дойда на Екото.
Стига да не дремя там самичък ;) ,а и имам един проблем с колата та да дадете едно мнение. ;) :roll:

Със сигурност няма да си сам на ЕКО(о5) в Неделя 18:00

Умните решават проблемите а мъдрите ги предвиждат.
Миналото не може да се промени,но може да се смекчи.

Ако има истински беемвисти в Сливен то ще си проличи в Неделя 06.09.09. в 18:00 ЕКО(О5)

Не го правете заради себе си,направете го заради BMW-марката заради която има хора от нас които дават душата си.

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kiro_trabanta » 05 Сеп 2009, 13:39

Ето мамка му :@ аз пак съм на работа няма да мога да дойда тъй като сме без е36-ца ....

но това незначи че не сам фен и духом не съм с вас :)

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 05 Сеп 2009, 16:58

Аз ептен като не мога да дойда какво да кажа :D
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 05 Сеп 2009, 18:06

bozukov_a написа:
biogame написа:Тази неделя съм свободен от доста време насам :confused: и вече ще дойда на Екото.

Със сигурност няма да си сам на ЕКО(о5) в Неделя 18:00

Умните решават проблемите а мъдрите ги предвиждат.
Миналото не може да се промени,но може да се смекчи.

Ако има истински беемвисти в Сливен то ще си проличи в Неделя 06.09.09. в 18:00 ЕКО(О5)

Не го правете заради себе си,направете го заради BMW-марката заради която има хора от нас които дават душата си.

Изображение

Там ще съм,и без това от доста време имам мерак да разгледам Е46-цата ти отблизо,поне да я видя в неделя.

Потребител
Аватар
Кара: 324 D

Мнение от coyota » 05 Сеп 2009, 18:58

колеги ако мога ще дойда да се запознаем :)

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 06 Сеп 2009, 0:38

Наи-вероятно ще се засечеме по събори! BMW Team Sliven не съществува май вече от доставреме, имено заради тва кой е по по най, омръзна ми по тези сбирки да слушам само злобни приказки и оплювания по нечий адрес и същевремено ближене на гъзове на присъстващите. Колко от тези коите сега ходят на ЕКО бяха там като събирахме пари за Радото и как тогава дигнахме на крак цяла България - тва беше BMW Team Sliven!!! Сега тва вече няма как да се случи вече щото нее важна BMW идеята а е важно да ни видят всички колко сме тарикати и как можеме да говориме зад хорския гръб. Извинявайте но аз в нещо такова не искам да участвам, тва стана тийм на кабаятчийте всеки гледа нему угодното и се ПРАВИ че му пука за другия.Съжалявам че пиша такива неща за Team-а който аз и старшия създадохме но тва е истината. Иска ми се нещата да са такива каквито бяха преди години но за съжалени неможем да постинем тази цел а аз не искам да участвам в нещо такова в което се е превърнал вече отдавна умрелия BMW Team Sliven.

bozukov_g
ВИНАГИ ВЕРЕН НА BMW
Изображение

Малката Базука
Аватар

Мнение от bozukov_a » 06 Сеп 2009, 1:51

Някой някога ми беше казал
Когато решиш братчето ми ние сме на линия ВИНАГИ -помниш ли
bozukov_g написа::yes:
BMW Team Sliven завинаги :!: :!: :!:

Седа си и си чопля ноктите,и се чудя ако някой (от така наречения BMW Team SLIVEN) ми званне за малко разведряване в този момент,дали ще съм на линия след 5 или след 3мин.-незнам колко е по устав-но бих се взряръл в него.

За мен до момента няма нещо което да е НАД BMW (просто не е хоби,не е увлечение),а за BMW Team SLIVEN имаше един човек който ми отвори очите за този така наречен (и видян от мен по снимки-голям) Team.

Радвам се че познавам и двамата му създатели,дордея се с това което са направили.
И искам да кажа че бих направил (почти)всичко за този Team-да е наистина

bozukov_g написа::yes:
BMW Team Sliven завинаги :!: :!: :!:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 06 Сеп 2009, 10:56

"BMW Team SLIVEN" е символ на свободно мислищите интусиасти, обединяващи се около една идея и марка! Ако има поне двама останали фена, ще го има тийма! Всеки е свободен да си направи избора и да си търси своето място под слънцето! Живи и здрави да сте и като станете на моите години , само ще съжелявате за пропуснатото време, ама тогва файда-ЙОК, както казват турците!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 06 Сеп 2009, 11:18

Макар и на хиляди километри аз си оставам верен на идеята. Само че малко хора сякъш останаха верни на нея и струва ми се не всеки я забелязва. Щото много хора идваха без коли, в случая белязвам себе си. Тук е момент да благодаря на всички верни и готини хора на които когато съм се обадил не са отказвали да ме вземат с тях и дори ако са нямали възможност са се постарали да помолят някой друг да го направи. Няма смисъл да си чешем пръстите само и да загатваме някакви потайности. Митака, Старши, Бозука, Пената, Пламен, Пецата и надявам се - Наско, това са хората готови да помогнат във всеки един момент. И както каза Старши - важни са хората, не колите. Дали ще е БМВ, дали ще е Хонда, Бенц и тн. същите тези хора биха били същите. Аз колко години се мъкна как му викахте - ремарке. Неудобно ми е ставало страшно много пъти. Ама какво да се прави. Други пък идваха със синята или червената Жигулка, ама не им пукаше изобщо, щото и те идваха заради това да се видят със приятели и да почувстват невероятната атмосфера. Единия вече има БМВ а другия надяваме се скоро! Ето за това си говорим.
А по-голямата част от другите - просто са си купили кола....
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Малката Базука
Аватар

Мнение от bozukov_a » 06 Сеп 2009, 12:53

cobrata_m3 написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=164683 колеги можете ли да помогнете по въпроса :confused:

Вторник 08.09.09 от 17:00 ще са на летището.
Наистина има уникални коли,от BMW е май само едно М6.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kiro_trabanta » 06 Сеп 2009, 14:16

Пешо верно така беше ..... аз със синята жигула брат ми с червената ...... но така и си останахме фенове

както каза брат ми вече има останах аз но .... и моето време ще дойде както винаги съм казвал аз не ми пука какво БМВ ще си взема важното е да е от марката дори и 16-ка дори Е21 или по старо важното е да си зарибен и да си сред хората с такива машини и да прекарваш времето с тях и каквото можеш да помогнеш ето това е обобшението на думата "ТИЙМ" според мен

тази неделя няма да мога да дойда с брата ама другата съм налиния каквото и да ми струва

БМВ ТИЙМ СЛИВЕН вие сте хората които променихте света ми и вие сте хората които с отворени сърца приехте останалите Интусиасти било то с коли или не от съответната марка

само мога да :bowdown: и да пожелая някой ден и аз да сам горд собственник на марката и да се гордея и карам мн ама мн километри близо до вас

старши ентусиаст
Аватар
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 06 Сеп 2009, 15:51

Ето снимки от всички коли участващи в ралито на братя Диневи
http://biogame.snimka.bg/super-expensiv ... las.418733

ПредишнаСледваща

Назад към Сливен и Ямбол