От какво прави така....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
От какво прави така....
Когато е студена и съм на скорост но без да подавам газ(на смукач) и както се движи и започва едно лудо тресене на пред на зад, ако не натисна съединителя мотора се едно ще излезе през капака.
Може ли да е от тампоните на мотора, щот са си за смяна, или ...
Може ли да е от тампоните на мотора, щот са си за смяна, или ...

Re: От какво прави така....
Като е студена си иска и подаване на газ4ица ина4е тресе,колата се дави, ти затваряш дросела подаването на въздух ,когата колата е студена се подава пове4е гориво за което е необходим и въздух, демек да натиснеш педала на газтта.
Първо: няма смукач.
Второ: зависи от предавката, предполагам говориш за първа. Виждал съм го това. При мен от тампоните на кутията се оправи. Освен това на първа не трябва да пускаш рязко газта, защото точно така забива муцуната и се чуди къде се намира. А щом са ти за смяна тампоните на мотора кво чакаш?
Второ: зависи от предавката, предполагам говориш за първа. Виждал съм го това. При мен от тампоните на кутията се оправи. Освен това на първа не трябва да пускаш рязко газта, защото точно така забива муцуната и се чуди къде се намира. А щом са ти за смяна тампоните на мотора кво чакаш?
- dopestar
- ентусиаст
-
и на втора и на трета, и не пускам газта рязко, интересуваше ме нормално ли е това и има ли го и при други хора щото е адцки дразнещо, еле ако държиш чашка кафе 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Ако не са ти наред тампоните мотора се лашка на лево и на десно като подаваш газ и я отнемаш 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Шарампоя написа:Като е студена си иска и подаване на газ4ица ина4е тресе.
Колега, за съжаление май и твоята кола е за ремонт.
Виж си маркучите за въздух и мини една диагностика.
PeReZ написа:Шарампоя написа:Като е студена си иска и подаване на газ4ица ина4е тресе.
Колега, за съжаление май и твоята кола е за ремонт.
Виж си маркучите за въздух и мини една диагностика.

liloff написа:..... Освен това на първа не трябва да пускаш рязко газта, защото точно така забива муцуната и се чуди къде се намира...
при студен мотор не знам (пък и не съм пробвал де), но като е загряла на първа си върви без газ и то съвсем нормално без никакво придърпване (... не че съм си правил експерименти, просто бях попаднал в едно задръстване и там я установих тая работа)
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Шарампоя написа:Като е студена си иска и подаване на газ4ица ина4е тресе,колата се дави, ти затваряш дросела подаването на въздух ,когата колата е студена се подава пове4е гориво за което е необходим и въздух, демек да натиснеш педала на газтта.
Ъхъ ,другия варианте е с телоподаващото да е капне дросела и ще си седи на постоятен смукаш

- dopestar
- ентусиаст
-
ам дам, мерси момчета ше ви послушам сичките, радвам се на компетентните отговори които може да получи човек тук, благодаря още веднъж и НАЗДРАВЕ
14 мнения
• Страница 1 от 1