Сагата на Тошко - е30 - 328 - Вече няма да го има.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Сашко, ти верно ли ще оставиш тази консерва
Поне да имаше файда ами така както си го направил пак ще влиза топъл въздух отдолу 
Поне да имаше файда ами така както си го направил пак ще влиза топъл въздух отдолу 
SuPeR_FLY написа:Сашко, ти верно ли ще оставиш тази консерва![]()
Мите, първо кутията е на 2 части, едната е от тънка ламарина 0,3мм - за момента само шаблон по който да си направя от 1мм след това нова и втората част е от пластамаса 2,5мм, която хваща филтъра дори от заднатаму страна за да не играе и да не смуче топъл въздух. Нали знаеш, че съм го измислил

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Айде и двамата да се спрете сега за да не си почивате от форума и той от вас. E30_M_Tech_ll ти спри да предизвикшаваш а ти Shondy ако още точно веднъж си позволиш подобни изрази в този форум ще почиваш дълго.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Новини
-
Колеги от утре за съжаление няма да го има вече и Тошко...... Днес му е последна вечер, който иска да го види и да му се порадва днес 22:00 на булевард Рожен на ОМВ-то ще има тази възможност. След утрешният ден Тошко остава без най-важният си компонент - сърчицето и временно проекта ще бъде замразен. 

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
е защо?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
кофти....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!