Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
А "лешпер"?
Въпросът ми е сериозен, никога не съм знаела какво точно значи.
Жалко че заключиха темата

- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
petio_bmw 318is написа:ico318 написа:щото е много трудно и важно боядисването след монтажа.самото слагане е дребна работа,но боядисването е друго нещоsas_88 написа:ico318 написа:трудноivoarsov76 написа:как мога да сложа турбо на 316 е36
Е що па да е трудно?тая специалната боя за турбини,се намира все по-трудно и е скъпа.за нанасянето трябва четка от конски косми/млад кон-да е бърза колата/ и точна ръка,да не се получи дисбаланс
.иначе успех
!
четка от конски косми/млад кон ...

burnout
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
стан написа:ахахаха защо си татуира роза на х** винаги съм искал да те питам![]()
![]()
и отговора:
tuningfena написа:хехе , да я подарявам на жените и да ги боцка отзад
От тука
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
evlogi написа:izviniavam se za 6lokavicata, ama ne sam v BG (admina ako iska - da trie posta)
.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0&start=30

enigma написа:Penchev написа:
Кажете и за това квантово огледало![]()
Квантовото огледало е технология на VAG, за първи път въведена във Фолксваген Голф, за да може да изпреварва БМВ-тата в завоите, използвайки алтернативни измерения...

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
AceMF написа:biogame написа:И аз постоянно го лъскам,и се кефя когато го гледам от терасата как лъщи на фона на другите коли пред блока.
Лъскането ок, ама - баси, срам немаш ли да си го показваш през терасата?!
От тука. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=45[/quote]

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Весо няма равен...
VesoPesa написа:"О пресвета М30-ке, да пребъдат буталата ти, и към шпера въртящ момент да пращаш вовеки! Амин!"

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
titto написа:Е.а го, тоя в затвора ще Умре като го оставят без алкохол бре, той в колата ли си пие, неква мъка ли дави-да не го е изоставила Джесика Алба!???cherveia написа:да ама 3-пъти за 3 дни с над 2-промила да ти кажа ......![]()
![]()
тито е качил на 6500 оборота.....!
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
spacepl написа:Нали се сещате обаче че да се вземе Голф ГТИ от циганите е по-трудно от това да си вземеш един МиГ-29 от Равнец

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
mnh написа:ти още ли плуваш в тоя форумЯвор написа:пусни си тема в БГ-МАМА..там ще се котира и разисква дълго![]()
![]()

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
От друг форум е ,но съм ревал!
Надъхан пилот на ПОЛО
pavelcho написа:
Значи мишоци, интересува ме - предните гуми на половерчето ми,
в момента предните са 175 14 цолови, а от зад са 185 14
интересува ме ако прасна по широки и от пред, и от пред ако прасна 185 два броя, какво губя и какво печеля? Всичко искам да знам за печалбите и загубите!
Тенкз
pavelcho написа:
Не бе пичове, разход на гориво, стабилност, нестабилност, треперене на стрелката, чушки, домати, пу*и , майни такива неща!? ще има ли проблемация?
pavelcho написа:
ЗНАЧИ ТОКУ ЩО СИ ПРОВЕРИХ ГУМИТЕ!
те са следните: Конкретно:
Отпред двете са 175х165х14
от зад са 185х55х14
Ко да права? Да променям ли нещо по размерите им? Или мисклите че това е добра комбинация! Искам най-доброто за моята, малка, голяма, прекрасна, и яростна, бесна, икономична, ръждо-устойчива (за разлика от ОПЕЛЗ) 1000 кубикова, 50 коня, пъргава и евтина за подръжка кола

Надъхан пилот на ПОЛО
pavelcho написа:
Значи мишоци, интересува ме - предните гуми на половерчето ми,
в момента предните са 175 14 цолови, а от зад са 185 14
интересува ме ако прасна по широки и от пред, и от пред ако прасна 185 два броя, какво губя и какво печеля? Всичко искам да знам за печалбите и загубите!
Тенкз
pavelcho написа:
Не бе пичове, разход на гориво, стабилност, нестабилност, треперене на стрелката, чушки, домати, пу*и , майни такива неща!? ще има ли проблемация?
pavelcho написа:
ЗНАЧИ ТОКУ ЩО СИ ПРОВЕРИХ ГУМИТЕ!
те са следните: Конкретно:
Отпред двете са 175х165х14
от зад са 185х55х14
Ко да права? Да променям ли нещо по размерите им? Или мисклите че това е добра комбинация! Искам най-доброто за моята, малка, голяма, прекрасна, и яростна, бесна, икономична, ръждо-устойчива (за разлика от ОПЕЛЗ) 1000 кубикова, 50 коня, пъргава и евтина за подръжка кола
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
arnold написа:Колата наистина е много хубава / често я виждам на Пиера/ но у форумо не виждам кой ще я купи. Тук са на почит Вечните Е30, Е34 които на по 15-20год че и повече били пИрфектни и затова цените им били високи. Хората навън са ги забравили като модел, а тук се боготворят.
Да се счита за ЪП за Убавицата
мускулестия ги разбира

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.