БМВ 318 впечатления?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БМВ 318 впечатления?
Здравйте,решил съм да си взимам БМВ 318(или сходно) 92-94 година.Нямам никакви наблюдения върху тази кола.Ако някой има такава моля да сподели впечетленията си,слабите места,какво да гледам когато я купувам,разход на бензин(само лоши работи чувам за разхода) и въобще как е като автомобил.
Мерси предварително
Мерси предварително

- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
Колега със сигурност много хора от този форум имат впечатления за този модел
ето и инфо да можеш и ти да се позапознаеш http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20166
като допълнение прегледай първите 5 теми в категория Е36 и ти ще си вече достатъчно информиран за да вземеш решение

като допълнение прегледай първите 5 теми в категория Е36 и ти ще си вече достатъчно информиран за да вземеш решение
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Те за това повечето не купуват заради разхода,но се свиква аз имам две-направи си сметка,а за гъзарията да не говориме и за здравината и като чуеш БМВ само-моето лично мнение е вземи си иеска 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Тука някой може да каже че всеки говори според тва което има, ама аз доколкот виждам колегите с 318ки разхода им е с 1-2 литра градско по-малък, отколкото на 320. А за извънградско изобщо не говорим щот май разлика няма
Нека ме поправи някой, ако бъркам за разхода на 318, но тук в софия май на никой не дава под 10-е на мен ми дава 12 нормално каране,а двигателят ми е 2.0 и върви къде повече (сега да не излезе че изкарвам дваеската голема бегачка
).
Малко
съм от темата,нека все пак колегите с 318 ти отговорят

Малко

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Macros написа:Тука някой може да каже че всеки говори според тва което има, ама аз доколкот виждам колегите с 318ки разхода им е с 1-2 литра градско по-малък, отколкото на 320. А за извънградско изобщо не говорим щот май разлика нямаНека ме поправи някой, ако бъркам за разхода на 318, но тук в софия май на никой не дава под 10-е на мен ми дава 12 нормално каране,а двигателят ми е 2.0 и върви къде повече (сега да не излезе че изкарвам дваеската голема бегачка
).
Малкосъм от темата,нека все пак колегите с 318 ти отговорят

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
10/100 е многоlolz написа:Малко в повече ще дойде 10-11/100![]()
А с газ/метан как стоят нещата?

и сигурно си търсиш запазено BMW до 3000 лева

petio_bmw 318is написа:10/100 е многоlolz написа:Малко в повече ще дойде 10-11/100![]()
А с газ/метан как стоят нещата?![]()
Не ме разбирай погрешно,но става въпрос за първата ми кола.Естествено че като за начало ще искам да гори възможно най-малко.Ако наистина разхода е такъв по-добре да се насоча към Браво

- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
БРАВО.....че то гори колкото БМВ даже и отгоре.Вземи си едно 318 с газчица и си свиркаи поне гаста за сега е евтина,но за браво ти си решавай. 

малее тоа пост не го бях видял ако вземеш фиат тва ше ти е наи голямата грешка в животаlolz написа:petio_bmw 318is написа:10/100 е многоlolz написа:Малко в повече ще дойде 10-11/100![]()
А с газ/метан как стоят нещата?![]()
Не ме разбирай погрешно,но става въпрос за първата ми кола.Естествено че като за начало ще искам да гори възможно най-малко.Ако наистина разхода е такъв по-добре да се насоча към Браво

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Карам 316ска .. със 17ски джанти .. и ми гори в града 10 без газ съм я смъквал на 8/100 извън града ми гори 6.5/7л/100 БМВ си гори приятел за това е БМВ .. а ти ако си мислиш че бравото ще ти гори по малко или Гоулф 101 коня .. 1.6 , както мойто бмв .. жестоко се лъжеш пак ше ти гори 10
така че ти си сметни какво искаш като искаш кола да не ти гори си вземи ТИКО
или некой дизел .. 

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2