Проблем!Голям шум от диф.или заден лагер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- kriso_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е36
Проблем!Голям шум от диф.или заден лагер
приятели здр.Сажалявам,4е отварям нова тема за дифа-тарсих в тарса4ката но не открих ни6то. Сигорно е при мен е проблема.Искам да ви питам отскоро и след всеки изминал ден се ужели4ава 6ума отзад,като 4е ли е лагер или диф.Вдигнах днес на крик колата и се опитах да завартя колелото на рака но е доста тегово така и с другото(еднакво)никаква инерция има дори като карам се усе6та,като 4е ли.Маслото утре 6те проверя дали има и ако няма какво да е за този модел не занам дали е шпер.Искам само варианти,като искам да под4ертая,4е усилието е еднакво и на двете колела,което ме притеснява да не е диф.И сащо да питам по принцип заден лагер лесно ли се сменя и какви пари варвят?Благодаря ви предварителн
Zdraveite manqci
- kriso_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е36
[quote="sonny"]Ми честито имаш шперче. А за звуците, коа и как ги издава в завой, в ускорение,на свободно движение???[Разбра се.От заден лагер!Мерси все пак
Zdraveite manqci
- HDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 19' G31 540i
Общо взето ако шума се променя при ляв/десен завой,е лагер.Ако шума се променя при ускорение,то тогава вече може би е дифа.Аз съм се сблъсквал с първото,смяната на лагера я направиха за около 2 часа,малко е кофти с ваденето на полуоските ако са запекли ,но не е кой знае каква философия.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
sonny написа:Leon написа:Само да напомня, че лагерите се сменят и двата (ляв и десен)
Да бе, сменя се само който вие
После като чуеш и другия се пляскаш по челото

Never mistake motion for action...
- buko89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Convertible
- Мечтае да кара: e 36 M3
- Детайли за колата: golqma bega4ka e
сигурно е лагер аз сменях заден десен и аз имах стахотен шум отзад сложих един лагер SNR мисля 4е беше около 65лв но сменях и втулката която е около 34лв и за смяната още 50лв.колега заслушай се като завиваш дали спира виенето !!!
Илянски, на мен ми е ясна таа раота ве.
Инак, ако искате истински лагери на истински пари. Просто отивате в магазин за лагери, там се продават лагери, а не китайски боклуци. Щото повечето лагери в магазините за части са си ташак раота, има и арни, ама надценките са злобни. Затова в магазин за лагери, има бя фирми дет само туй внасят и цените са доста добри. не ги лъжете, кажете им за кво е лагера, те си имат каталози, вадят кот треа
Инак, ако искате истински лагери на истински пари. Просто отивате в магазин за лагери, там се продават лагери, а не китайски боклуци. Щото повечето лагери в магазините за части са си ташак раота, има и арни, ама надценките са злобни. Затова в магазин за лагери, има бя фирми дет само туй внасят и цените са доста добри. не ги лъжете, кажете им за кво е лагера, те си имат каталози, вадят кот треа
.
лагер на FAG - 74 лв., а това е за супер качество-сменях го миналата седмица.
За труда на мен ми взеха 30лв., но това е в Русе !!!
П.С. иначе и аз не съм съгласен да се сменя и от двете страни едновременно, а само този който вие !!!
За труда на мен ми взеха 30лв., но това е в Русе !!!
П.С. иначе и аз не съм съгласен да се сменя и от двете страни едновременно, а само този който вие !!!
13 мнения
• Страница 1 от 1