.......
Модератор: Общи модератори
Ако тая история е реална да си на трамвая у трето вече. Мене с кола дето не е на мое име, след инцидент ми цъфнаха точно 25 минути след инцидента на звънеца, нема 6 сутринта, нема прокурорски. Пак казвам, с кола дето не е на мое име. А ти и да извадиш шано номерата, то мисля, че и сега си с такива, щото тия номера са ти от първата е30ка, поне така показваха снимките на темата в началото. Така, че не се притеснявай, ако е реална историята, ше те нагласат. А дали са подли или не, е друг въпрос. Ако се държиш като човек с тях и те са така, ако се държиш като с боклук и те така. Ми то и ние помежду си се държим така. Има една поговорка, каквото почукало, такова се обадило 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Лелеее, тия ушеви какъв бандит са хванали, такова адско престъпление - просто няма как да не се напише акт
Като ни изловят тия дето минаваме на жълто през нощта и плъзваме тук-таме по някой завой държавата ще светне да знаете
И когато ти се наложи да ползваш помощта на полицията - районното е празно, всички са извадили хранилките и дебнат за големи бандити като нас

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Явор написа:кви са тея теми брепомислих,че издирват бавареца86
Яворе , мани майтапа ма и аз си помислих абсолютно същото

Георги Пенчев
стан написа:Лелеее, тия ушеви какъв бандит са хванали, такова адско престъпление - просто няма как да не се напише акт![]()
Като ни изловят тия дето минаваме на жълто през нощта и плъзваме тук-таме по някой завой държавата ще светне да знаете
![]()
И когато ти се наложи да ползваш помощта на полицията - районното е празно, всички са извадили хранилките и дебнат за големи бандити като нас
![]()
Има един кмет който прилагал една негова теория и постигнал някакви резултати :
Руди Джулиани прилагаше т.нар. "теория на счупените прозорци", за да ограничи престъпността в Голямата ябълка. Есенцията на тази теория е, че
дребните нарушения не трябва да остават безнаказани:
счупените стъкла по спирките трябва да се поправят веднага, надрасканото по стените да се чисти, а пресичащите на червено граждани - да се глобяват на място. Така се създава чувство за ред и отговорност, което води до намаляване и на по-тежките престъпления
Та като са дребни (според нарушителя) дадени нарушения не означава че трябва да остават безнаказани щото видите ли имало и по-тежки....