BMW газова уредба
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
bum_bum написа:Няма нищо лошо да караш на газ ама М- ка да газифицираш ..
Ама bum_bum кво си се захванал за тази М-ка то момчето кара 318 нормално едновалка за кво се хвана за тази М-ка сега ???
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
vanko_5 написа:слагай обикновенна газ по евтена е ще варви по малко но и джоба по малко ще се празне аз на 318 м40 сам с обикновенна и сам доволен с21литра газ 260км сма минал като 30 от тях са карани сас 180км а остатака сас 90-100
ама това извън градско ли е ???
защотот това отива на 8/100 което е ебати малкия разход определено за градско е невъзможно според мене. Аз съм с газов инжекцион и ми дава 13-14 минимум в града а извън града 10
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
След като си едитнал поста и се видя, че не караш М- ка нещата малко по-различно изглеждат. Дори и най-обикновена инсталация монтирана от човек, който е наясно какво прави мисля, че няма да дава яд.
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Според мен,слагай газов инжекцион !СМЕЛО !
Избива се за норматив,колата върви 1 идея по слабо от на безин!Разни по 150 коня на газ ги правя смешни...
.Съвсем честно го казвам.Не прекъсва,не гасне,стига да е сложена както трябва и от когото трябва...от голямо значение е !А относно настройки....ми тя нали затова е с гаранция по принцип !Аз съм от 2 месеца са ГИ и се чуваствам все 1 карам кола дето ми гори 5/100,обаче върви като 2.5....много е яко !градско ми гори 12,тя и преди ми гореше 12 ама безин по 2лв сметни ги ?извънграда ми гори 10,11 ама и скъсвам гъза !Не ме е*е
....
С 2 думи джоба ги определя тия неща !
Избива се за норматив,колата върви 1 идея по слабо от на безин!Разни по 150 коня на газ ги правя смешни...

kirilov/325i написа:Според мен,слагай газов инжекцион !СМЕЛО !
Избива се за норматив,колата върви 1 идея по слабо от на безин!Разни по 150 коня на газ ги правя смешни....Съвсем честно го казвам.Не прекъсва,не гасне,стига да е сложена както трябва и от когото трябва...от голямо значение е !А относно настройки....ми тя нали затова е с гаранция по принцип !Аз съм от 2 месеца са ГИ и се чуваствам все 1 карам кола дето ми гори 5/100,обаче върви като 2.5....много е яко !градско ми гори 12,тя и преди ми гореше 12 ама безин по 2лв сметни ги ?извънграда ми гори 10,11 ама и скъсвам гъза !Не ме е*е
....
Благодаря за информациятя!
Ти от къде си? Дай координати къде да сложа ГИ, за да съм сигурен, че ще си свършат работата както трябва

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....
Аз май съм се запътил към обикновена АГУ и ако стане така ще споделя опит и дали съм доволен, че да може друг който се интересува да се информира !
да изван градско мейду 8-10 дава а в града кам 13-14 зависи и до 20 ми е стигала в градаPNR написа:vanko_5 написа:слагай обикновенна газ по евтена е ще варви по малко но и джоба по малко ще се празне аз на 318 м40 сам с обикновенна и сам доволен с21литра газ 260км сма минал като 30 от тях са карани сас 180км а остатака сас 90-100
ама това извън градско ли е ???
защотот това отива на 8/100 което е ебати малкия разход определено за градско е невъзможно според мене. Аз съм с газов инжекцион и ми дава 13-14 минимум в града а извън града 10