ОБЯВЯВАМ ВОЙНА
Модератор: Технически модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
ОБЯВЯВАМ ВОЙНА
Колеги незнам каде да пусна тази тема и затова ви се извинявам но трябва да си излея някаде мьката, в неделя срещу понеделник за трети пьт ми чупят предно ляво стькло и ми взимат сдто, писна ми от този тип и затова реших да обявя война на всички наркоманчета който видя не само в надежда а навсякаде кадето ги срещна а недай боже да засека някой който се рови в чужда кола, мисля да стана пьрвият робовладелец в сьвременна Бьлгария писна ми да им купувам дозите
извинявам ви се още един пьт и благодаря за вниманието на тези който са прочели темата

извинявам ви се още един пьт и благодаря за вниманието на тези който са прочели темата
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- крив кюнец
-
Колега защо не си вземеш един гараж под наем или местенце на охраняем паркинг. Аз освем, че имам каско, плащам и гараж. Някак си ми е по-спокойно. Преди 6 години един комшия ми напръска колата с бронзин. Беше като калинка - цялата на точки. 4 часа 3ма човека с парцалчета и търкане
От тогава гараж.

- sniper74
- младши ентусиаст
-
крив кюнец написа:Колега защо не си вземеш един гараж под наем или местенце на охраняем паркинг. Аз освем, че имам каско, плащам и гараж. Някак си ми е по-спокойно. Преди 6 години един комшия ми напръска колата с бронзин. Беше като калинка - цялата на точки. 4 часа 3ма човека с парцалчета и търканеОт тогава гараж.
а защо трябва да я крия като и в гараж не е сигорно
не просто трябва да се изчисти тази измет
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Re: ОБЯВЯВАМ ВОЙНА
sniper74 написа:Колеги незнам каде да пусна тази тема и затова ви се извинявам но трябва да си излея някаде мьката, в неделя срещу понеделник за трети пьт ми чупят предно ляво стькло и ми взимат сдто, писна ми от този тип и затова реших да обявя война на всички наркоманчета който видя не само в надежда а навсякаде кадето ги срещна а недай боже да засека някой който се рови в чужда кола, мисля да стана пьрвият робовладелец в сьвременна Бьлгария писна ми да им купувам дозите
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
падащ панел, като корпуса на цд-то си го връзваш към таблото и си железен... нека си чупят, след като няма панел - няма да посягат, а и след като разберат че не могат да направят друго - ще ти го оставят ... и си сложи и аларма с джиесем модул... така алармата ще ти звъни на мобилния като се разпищи при отваряне на врата или капак... познай кво е весело с тая екстра, особено като половината ми семейство са ловци

- крив кюнец
-
Turbo_Ted написа:... и си сложи и аларма с джиесем модул... така алармата ще ти звъни на мобилния като се разпищи при отваряне на врата или капак... познай кво е весело с тая екстра, особено като половината ми семейство са ловци![]()
![]()
![]()
[url=http://constructor.bg/shop/product_info.php?products_id=11901&osCsid=4d0f80853d8dfc300f7f7f76d9c2c0aa]
много добра идея [/url]
- sniper74
- младши ентусиаст
-
Turbo_Ted написа:падащ панел, като корпуса на цд-то си го връзваш към таблото и си железен... нека си чупят, след като няма панел - няма да посягат, а и след като разберат че не могат да направят друго - ще ти го оставят ... и си сложи и аларма с джиесем модул... така алармата ще ти звъни на мобилния като се разпищи при отваряне на врата или капак... познай кво е весело с тая екстра, особено като половината ми семейство са ловци![]()
![]()
![]()
само да попитам до кога да мислим как да опазим колите си и каква аларма да сложим, проблема е в гадните пумиари който се чудат как най лесно да си набавят дозата
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Това май е 1 и същи наркоман. От кой квартал си?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
- sniper74
- младши ентусиаст
-
Zubcho написа:Това май е 1 и същи наркоман. От кой квартал си?
от надежда
и аз така мисля но за мен са виновни всички щото като изпаднат в абстиненция са способни и човек да убият
за това реших че е време да се изчисти тая измет
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- sniper74
- младши ентусиаст
-
Turbo_Ted написа:падащ панел, като корпуса на цд-то си го връзваш към таблото и си железен... нека си чупят, след като няма панел - няма да посягат, а и след като разберат че не могат да направят друго - ще ти го оставят ... и си сложи и аларма с джиесем модул... така алармата ще ти звъни на мобилния като се разпищи при отваряне на врата или капак... познай кво е весело с тая екстра, особено като половината ми семейство са ловци![]()
![]()
![]()
нете разбирам как монтираш панела кьм таблото, интересно ми е и ако може качи снимки да видя
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3