M3 E30 vs M3 E36 vs M3 E46 vs M3 E92
Модератор: Общи модератори
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
E36 M3 EVO за мен е най-силната за времето си
ами карам такава в момента и съм просто
е36 М3 EVO за мен лично е страхотен автомобил
ами карам такава в момента и съм просто

е36 М3 EVO за мен лично е страхотен автомобил

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колата е една и тя се казва Е30 М3 Тя ще е първата и последната Точка 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: M3 E30 vs M3 E36 vs M3 E46 vs M3 E92
Така като ги гледам, без да съм ги карал и ако имам възможност да ги притежавам, бих направил едно кръгче с е30 и го оставям в гаража като колекционерски уникат. Е36-то ще му направя яко издевателство, докато не блокира двигателя и го оставям също в гаража да събира прах и също като колекционерски уникат. Е46 ще го карам от време на време на яка ръчка, без прекален тормоз. И върха на сладоледа е92 ще бъде евридейка и ще го пазя най-много. С други думи първите два модела отпадат от класацията, или се класират с неголяма разлика четвърто място за е30 и трето е36. Е46 с най-красив дизайн при седаните за всички времена на трета серия остава на второ място. И е92 е без коментар.
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
E46 M3 Convertible
Здравейте от мен !E46 M3 е колата!
Форумът порасна с още един вероятно горд притежател на БМВ. Пиша ви от Флорида,САЩ. Моят звяр издава доста лош звук и носи емблемата М3,кабрио ( Е46 ). Това е първото ми БМВ, досега се доверявах на японски машини,но явно дойде момента за нещо по-мощничко
Ако някой има нещо подобно или пък е запознат с тази кола нека ми пише ако иска. Поздрави от плажовете край Маями
П.С.: Снимките са със старите номера още. Нямам други. По колата в момента се изваршват някои вътрешни промени и малко подобрения и настройки на двигателя

П.С.: Снимките са със старите номера още. Нямам други. По колата в момента се изваршват някои вътрешни промени и малко подобрения и настройки на двигателя

Re: E46 M3 Convertible
E46_M3 написа:Здравейте от мен !E46 M3 е колата!Форумът порасна с още един вероятно горд притежател на БМВ. Пиша ви от Флорида,САЩ. Моят звяр издава доста лош звук и носи емблемата М3,кабрио ( Е46 ). Това е първото ми БМВ, досега се доверявах на японски машини,но явно дойде момента за нещо по-мощничко
Ако някой има нещо подобно или пък е запознат с тази кола нека ми пише ако иска. Поздрави от плажовете край Маями
![]()
Convertible-то е уникално! Представям си как се чува звука от двигателя със свален таван.

Със здраве да си го караш!
Обаче американците са си тарикати - от кога са се усетили, че бяло кабрио/купе с червена кожа е супер-комабинация. И в Азия има много белички. Тука в Европа едва от 1-2 години я открихме тая далаверка.

M3
Neshto mn tejko se raboti po taq kola... Strah me e da pipnat kakvoto i da e, kato gi znam kak se otnasqt s kolite tuk
Obache se okaza che parvia sobstvenik e smenql zadna bronq kogato kolata e bila na 1100 miles i moje kolata skoro da hvane obratniq put...
P.S.: Inache Bqla sas chervena koja dobre li e? Tuk malko me razkolebavat che po dobre bilo Grafit + bqla koja puk az si haresvam bqlata
Shte otvorq nova tema za da ne me nakajat oshte mlad i zelen
NQMAM tarpenie da q razopakovam na pristanishte Varna i ot tam da q izpurja do Sofia

P.S.: Inache Bqla sas chervena koja dobre li e? Tuk malko me razkolebavat che po dobre bilo Grafit + bqla koja puk az si haresvam bqlata

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Всяка една М-ка си има нещо уникално и неподправено... но всяка следваща изглежда по добра а и нали това е идеята всяко следващо поколение да е по добро и изключително... за това според мен Е92 М3 е върха !!! Малко коли излгеждат и вървят по този начин....