СОФИЯ - сбирки Е30 неделя 20:00 Бояна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 28 Авг 2009, 21:01

NeZaKoNnO^RoDeNa написа:А с Поло приемате ли, че 30ка още нямам ! :)

И с танк приемаме само да имаш от е30ковият блясък в очите! :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 31 Авг 2009, 8:33

Много са ни набрали нещо тия с пагоните :roll:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 31 Авг 2009, 18:20

ico-bmw написа:Хайде колеги какво става, толко много е30-ки има в софия ние се събираме само 12-13 коли :confused:
Хайде идвайте не се срамувайте! ;)

Ако имате въпроси нека ги чуем! 8)

Въпроси ли? пА дори не я знам къде е тая Враждебна... а и не знам как искате седмична софийска сбирка на е30ки, при положение, че си я правите по вашите квартали там някъде си :shock: :roll: то това си е квартална един вид? :roll:

(не го приемайте като заяждане, просто споделям)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 31 Авг 2009, 19:13

M2PR написа:
ico-bmw написа:Хайде колеги какво става, толко много е30-ки има в софия ние се събираме само 12-13 коли :confused:
Хайде идвайте не се срамувайте! ;)

Ако имате въпроси нека ги чуем! 8)

Въпроси ли? пА дори не я знам къде е тая Враждебна... а и не знам как искате седмична софийска сбирка на е30ки, при положение, че си я правите по вашите квартали там някъде си :shock: :roll: то това си е квартална един вид? :roll:

(не го приемайте като заяждане, просто споделям)

Да споделя с неразбралите!
Първо има бгмапс и там може да се види къде кой квартал се намира.
Второ седмични сбирки има и те почти,ама почти всеки път се състояха на гастанцията на топливо на един от входовете на за Враждебна.
Това може и да се промени предполагам след честите набези на патрулните коли последно време.
Другия алтернативен варянт на сбирката винаги е бил ОМВ Хаджи Димитър което се намира на бул.Владимир Вазов точно след моста Чавдар(ако не са го прекръстили тия дни аз така си го помня от край време)посока пак от Център към Хаджи Димитър,Левски и т.н. квартали!
Сбирките винаги са били за феновете на марката и конкретно модела и тези фенове винаги са намирали време и начин да намерят местоположението на сбирката.
Не че не се случвало да се мести и по 2пъти на вечер примерно.
Но идеята беше друга.
Казваш,че сбирката е квартална и аз съм напълно съгласен,но не са ли квартални и другите сбирки или местата на който те се провеждат не се намират в софийски квартали!?
Лично на Враждебна идват хора от Нови Искър,Симеоново,Драгалевци,че и от Варна и Бургас имаше :shock:
На никой от тях немога да кажа,че му е удобно местоположението на сбирката,но те пак идват за да се срещат с други ентусиасти като тях самите.
Когато искаш нещо намираш начина!
Ако пък не:
Шанс!Както казва един колега!
;)

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 31 Авг 2009, 20:17

тази събота нямаше никои на топливото нито на хаджи димитър имаше само псевдо реисари на петрола на враждебна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 31 Авг 2009, 20:19

///ivanE30 написа:тази събота нямаше никои на топливото нито на хаджи димитър имаше само псевдо реисари на петрола на враждебна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Късно си дошъл колега!Още към 9 и малко дойдоха полисмените,събраха документацията на кой имаше и решиха,че ще ни пишат акт или фиш (по избор :shock: ) за неправилно паркиране!
И след като се помотаха и ни върнаха документите ни изгониха и сбирката се премести на ОМВ-то на Рожен преди Илиянци! ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 31 Авг 2009, 20:26

е и при реисарите с гси-ките беше забавно но пък нямаше полиция :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 02 Сеп 2009, 16:29

Колега за това си има телефони :mhihi: :mhihi:

Записвай и като не сме на враждебна да можеш да звънеш ;)

0895 600 873-Митко
0887 71 01 99-Ицо

Що се отнася до колежката M2PR, сбирката не е квартална, просто там беше най-удачното място за каквото и да било! Само 2-3 човека сме от кварталите всички дуги около 15-20 човека са от майна си райна ;) Колегата slatanic го каза много добре и няма да му повтарям думите, напълно е прав!!!
Ако искаш някой път ще се разберем и ще те чакаме на удобно за теб(M2PR) място и така!!! ;)
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 07 Сеп 2009, 14:25

slatanic написа:Лично на Враждебна идват хора от ... че и от Варна и Бургас имаше

:mhihi: а ти ако си мислиш, че тия хора специално заради вашата сбирка са се вдигнали от там, си в някаква жестока грешка и съжалявам, че ти разбих излюзиите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И ти, и Митко/Ицо не се чувствайте длъжни да ми обяснявате, че само 2-3ма човека сте от тези квартали и всички идвали от не знам си къде, т.к. я следя темата от самото й началои освен да заблуждавате себе си друго не правите ;)
Хайде, фенове :mhihi: , със здарве и до свиданя ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Сеп 2009, 14:42

Надкееее!!! Колко пъти щи казвам да не се обиждаме на квартали? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сори момчета, не можах да ви защитя, отнеха ми праовто на глас :help:
Последна промяна VesoPesa на 07 Сеп 2009, 14:50, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 07 Сеп 2009, 14:45

VesoPesa написа:...

Идеята не ми беше за офтопик у темата на хората, ама само да ти кажа - че ти като човек, който идва на нашата КВАРТАЛНА ;) сбирка немаш ни най-малко право на глас тука :)
Последна промяна M2PR на 07 Сеп 2009, 17:47, променена общо 2 пъти
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Сеп 2009, 15:35

Мила колежке (колега във формалния текст), поименно да ви изредя хората идващи от Кварталите:

- Жоро - фацовия, пуснал сегашната тема - Борово;
- Ники - Злия магиосник (румбурака) - Симеоново;
- Аз - Младост 1;
- Бени Бързия Бизнес и Нико Фърст-а - Нови Искър;
- Динко - Шестака - Тец София;

Който пропускам да ма извинява ама имам работа ;) .

Инъче аз ти предлагам M2PR да минеш веднъж да огледаме колата че белите са рядкост, лафа може да не тръгне но поне ще споделим впечатления как да се оптимизира присъствието на нови коли по сбирката. Нещо към което аз винаги съм гледал с надежда.
Последна промяна deyan-enchev на 07 Сеп 2009, 16:46, променена общо 6 пъти
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 07 Сеп 2009, 16:02

deyan-enchev написа:Мила колежке (колега във формалния текст), поименно да ви изредя хората идващи от Кварталите:

- Жоро - фацовия, пуснал сегашната тема - Борово;
- Ники - Злия магиосник (румбурака) - Симеоново;
- Аз - Младост 1;
- Бени Бързия Бизнес и Нико Фърст-а - Нови Искър;
- Динко - Шестака - Тец София;

Който пропускам да ма извинява ама имам работа ;) .

Инъче аз ти предлагам M2PR да минеш веднъж да огледаме колата че белите са рядкост, лафа може да не тръгне но поне ще споделим впечатления как да се оптимизира присъствието на нови коли по сбирката. Нещо към което аз винаги съм гледал с надежда.

Скъпи ми колега, не държа да ми се изброяват поименно присъстващите на сбирките, но щом вие държите - добре. Изглежда обаче пропускаме една малка подробност - хората, които споменавате са един абсолютно малък процент от присътващите на вашите сбирки. Отново използвам аргументи от ваши (не лични, а като цяло) писания, за да не кажете, че си измислям, и следователно отново посетителите в по-голямата си част са от въпросните квартали ;) (Моля, не приемайте като ваше задължение да отговаряте на тези ми твърдения).

В заключение само да ви попитам за какви бели коли говорите, че явно аз нещо не разбирам ?! :roll:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 07 Сеп 2009, 16:30

a ве кака,да не си боядисала колата :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 07 Сеп 2009, 17:45

Явор написа:a ве кака,да не си боядисала колата :mhihi:

да ве, Явка... па даже за разкош съм й сложила и розови звездички от едната страна :mhihi:

едит : пА ако се визира това на аватара - то е 2х е30 и не е бяло ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия