Проблем с токолона
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с токолона
Здравейте, колеги! За първи път пускам тема в този раздел. От няколко месеца имам проблем с задна дясна тонколона. През повечето време, когато е включен касетофона, не свири. А понякога си работи съвсем нормално. Отидох при един приятел, който се занимава с такива неща, той каза, че е в връзката с касетофона проблема. Както и да е, извадихме касетофона, но отзад, са един топ кабели, и майстора нищо не направи. Иска да ви попитам за някаква схема на свързването или какъм може да е проблема?
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Интересен "майстор" е щом нищо не е направил??Погледни си първо дали на самата колона не е хлабава връзката със самото кабелче!След това търси проблема по кабела до касетофона!Като за начало след като се увериш че не е хлабава връзката на самата колонка,намери кой изход на касетофона е за нея и си пуни едно външо кабелче ей така само да пробваш дали работи добре и ако работи значи проблема ти е някъде по кабела и вариантите са ти или да го намериш къде е прекъснат или напртаво нов кабел да пуснеш!А и ме съмнява проблема да е в касетофона защото мисля че и двете задни колони са на един канал така че ако е нещо проблема в касетофона няма да ти работят коректно и двете колони!
Успех!
Успех!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Не са на един канал 2-те колони отзад! Проблема може да е на много места. Тръгваш от най-лесното винаги-връзките при самия високоговорител и отзад на "касетофона".
Колега, оригинален касетофон, този, който се произвежда с модела, купуван малко след като купих колата! До преди няколко месеца свиреше добре, сега спря, но имах други проблеми и нямах време да се занимавам с колата! Ще видя каде е отзад кабела за съответната тонколона. Касетофона има настройка за тонколоните (всички, само предни, само задни, само предни с една изразена(май), само задни с една изразена). Има си регулатори за ниски и високи честоти. Благодаря на колегите, отзовали се с помощ. Имам още един проблем по колата, но за него по-нататък ще е темата_65536_kb_sec_ написа:ето за това само оригинална музика![]()
![]()

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Абе стига бе! Колега на лична ти пращам номера на един супер електричар! Ще ти го оправи със сигурност!
Ах мамка му,не си от София!
Ах мамка му,не си от София!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
9 мнения
• Страница 1 от 1