вапрос кам вси4ки притежатели на е34
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
вапрос кам вси4ки притежатели на е34
изкам да попитам някои от нас разполагали на колата си с оригиналните кори които са за под двигателя ,то маи беше само една де ,която пази от намокряне и тем подпбни
та 2 рия ми вапрос е ако има такъв 4овек би ли се сагласил да се лиши от ня за 2 3 дена за да може дами направят калъп и да се здобия и аз с такава или при евентуален успех може вси4ки които имат е 34 без кори да си направим масова покупка с намаление ,но е наи добре да бъде оригинална зада се извади то4ен калъп и си4ко да си е ок
предварително благодаря

предварително благодаря

Ами аз карах преди едно Е34 и имах кора от долу и я пазя още ...намерих я като си подреждах мазето и понеже са карам Е36 дизелче и исках да пробвам дали ще стане да я направя с неква изолация та да ми стане безшумно...Тя мойта не е много читава ама размери ще може да се земат поне от Е34 я свалих...

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ми добре сило ако можеш да се разделиш с нея да земем мерки и да я наложа от долу да видим как пасва ще сам ти супер благодарен

Re: вапрос кам вси4ки притежатели на е34
dizelboy написа:изкам да попитам някои от нас разполагали на колата си с оригиналните кори които са за под двигателя ,то маи беше само една де ,която пази от намокряне и тем подпбнита 2 рия ми вапрос е ако има такъв 4овек би ли се сагласил да се лиши от ня за 2 3 дена за да може дами направят калъп и да се здобия и аз с такава или при евентуален успех може вси4ки които имат е 34 без кори да си направим масова покупка с намаление ,но е наи добре да бъде оригинална зада се извади то4ен калъп и си4ко да си е ок
предварително благодаря
а от какъв материал ще я изработят тази кора ???
Трябва да е еластичен иначе бързо ще даде фира. ЗА е36 имаше такава тема погледнали я!

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
- Azrail
- UFO Pilot
-
- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Azrail написа:Тц, и аз имам... Ама - Дизелче, май мойта ще ти е големичка
защо д амие голяма междуосието по голямо ли е от моито ?????

9 мнения
• Страница 1 от 1