Въпроси относно Е34 520
Модератор: Технически модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Въпроси относно Е34 520
Здравейте. Изключително нов съм в тая сфера тъй като до сега интереса ми е бил изцяло привлечен от 3-та серия. Но скоро ми предстои покупка на автомобил и се чудя между Е36 и сега вече Е34. Моторите са едни и съши следователно частите би трябвало да са едни и същи.
Как е ходовата част? И най-вече какъв разход дава туй чудо при нормално каране?
Аз съм момченце на 19 години и сигурно е малко странно да искам 5-та серия, но автомобила който мисля да закупя е изцяло и единствено с една насоченост - лимонка, киселеене или както и да го нарека с няколко думи - за мое густо, да карам и да се кефя. Условията не ми позволяват да пързалям където ми падне и без това. Тоест искам да си го спретна с добър външен вид, по-нататък окачване, накичване на някой екстри като големия борд ако намеря и тн, музичка, рекаро, абе все благинки.
Така, че ако можете споделете какво мислите за този автомобил и какви препоръки бихте ми дали?
Мерси, поздрави. Сега почвам да чета усилено из раздела.
Как е ходовата част? И най-вече какъв разход дава туй чудо при нормално каране?
Аз съм момченце на 19 години и сигурно е малко странно да искам 5-та серия, но автомобила който мисля да закупя е изцяло и единствено с една насоченост - лимонка, киселеене или както и да го нарека с няколко думи - за мое густо, да карам и да се кефя. Условията не ми позволяват да пързалям където ми падне и без това. Тоест искам да си го спретна с добър външен вид, по-нататък окачване, накичване на някой екстри като големия борд ако намеря и тн, музичка, рекаро, абе все благинки.
Така, че ако можете споделете какво мислите за този автомобил и какви препоръки бихте ми дали?
Мерси, поздрави. Сега почвам да чета усилено из раздела.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
качиш ли се на Е34 забрави за киселеене, за рикардо и тн
въпреки че знам че сега всички ще скокнат против това мое изказване.

въпреки че знам че сега всички ще скокнат против това мое изказване.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Spit-Fire написа:Е що де поясни? Да не нещо към пенсия да отивам?
еми то си е въпрос на избор ама да дрифтиш по улиците и да киселееш с 520-ка на 20-тина години малко не ми се връзва.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Е ама аз изобщо не искам въобще да пързалям?! Киселеене за мен значи да си я спретна и да се кача, да си пусна музичка, да слушам шестака и да ми е кеф, че карам! И 3-ка да си взема пак няма да тръгна да пързалям. Най-малкото щото тука глобата ми е 500 евро. 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Spit-Fire написа:Е ама аз изобщо не искам въобще да пързалям?! Киселеене за мен значи да си я спретна и да се кача, да си пусна музичка, да слушам шестака и да ми е кеф, че карам! И 3-ка да си взема пак няма да тръгна да пързалям. Най-малкото щото тука глобата ми е 500 евро.
хмммммм браво, ако искаш тогава тотален кеф, комфорт и да си пускаш качествена музика защо не погледнеш Е32-ките.
Няма по голям кеф от голямата кола.
а поддръжката е същата че и по евтина от на Е34, само дето разхода има 1-2-3-4 литра отгоре но поне знаеш защо са

Специално за подръжката едва ли можем да ти дадем точни данни щото
тука мога да си оправя предницата за 200 лв ама в Испания и идея си
нямам. Имат едно много голямо предимство, че са доста здрави коли
иначе си помисли за М50Б25. Относно разхода попрочети малко раздала
и ще си отговориш не само на този въпрос.
П.С не го слушай Стоян 34ките са по убави

тука мога да си оправя предницата за 200 лв ама в Испания и идея си
нямам. Имат едно много голямо предимство, че са доста здрави коли
иначе си помисли за М50Б25. Относно разхода попрочети малко раздала
и ще си отговориш не само на този въпрос.
П.С не го слушай Стоян 34ките са по убави

Пуснал си темата в Е34 секцията. Не съм поглеждал в Е36 секцията, но ако там няма такава тема значи вече си направил своя избор. Според мен една стегната Е34-ка би направила много по-добро впечатление от една Е36-ца. Това е лично мнение - напоследък се напълни с всякакви Е36-ци. В смисъл че, станаха масови автомобили. Нещо като голфовете. Нищо против Е36 нямам, но едно стегнато Е34 би направило по-голямо впечатление от колкото едно стегнато Е36. И това е нормално. Напоследък хубави Е34-ки все по-рядко се намират. Още много бих могъл да пиша, но... ме чака жена легло
.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Потдръжката питам за нея тоест кои части имат навика да се чупят по-лесно. Е32 е прекалено голямо за мен. Колкото повече гледам тея Е34 толкова повече вземат да ми харесват повече от Е36. В германския ибей дали се намира лесно рекаро и борд комп и такива шукарии? И за разхода никой нищо не каза? От малко или голямо, все пак е от някакво значение за мен тъй като тук растоянията са доста големи и примерно за да отида от нас до центъра на града като вземем задръстванията и светофарите които са безброй много се получава неприятна работа.
Апък за музиката - едва ли би имало нещо по-хубаво от спретната Е34-ка в която да звучи хард рок, рапче, от време на време хаусче и ретро.
П.С. За жалост не съм пускал тема в Е36 раздела. Аз по принцип започнах да обръщам внимание на Е36 от няколко месца. Любовта ми си остават четириоките Е30 и Е34.
Апък за музиката - едва ли би имало нещо по-хубаво от спретната Е34-ка в която да звучи хард рок, рапче, от време на време хаусче и ретро.

П.С. За жалост не съм пускал тема в Е36 раздела. Аз по принцип започнах да обръщам внимание на Е36 от няколко месца. Любовта ми си остават четириоките Е30 и Е34.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ей тази тема разгледай и ще забравиш за разхода http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=137536
Иначе колата може да харчи от 13-14 градско (с големите задръствания) до 17/100 с мноооооого газ. Ама това ако я караш в лютеницата нон стоп. M5 харчи между 16 и 25/100 градско според карането.
Поздрави

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
=
значи да поясня някои работи-за 200 лв не може да си оправиш предницата на е34~поддръжката на е32 със сигурност не е по-евтина от тази на е34 говорим за ходова част данъци и разход! е34 като разход е с 1 2 литра на 100км отгоре в сравнение с е36 и със сигурност ако иска6 да киселее6 и да си правиш кефа твоят избор е хулиганът на пътищата е34 ~ лукс стил и уважение !!! иначе с е32 твоите изисквания са изпълнени НО трудно ще намериш читава трудно ще намираш частите които са различни от тези на е34(ламарините) надявам се че ти бях полезен
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ми мойто м50 ванус сименсово 11-12 градско с нормално каране, като под нормално каране разбирай, не пенсионерско, а така да го нарека "балансирано"
май казах голяма глупост

май казах голяма глупост

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Демек нормално каране със добавки за щастието на ушите
Мали сега колко има да чета за тея Е34-ки... Абе бях уверен като го казах това, че М50 с М50 са равни от Е34 и Е36 ама видях няколко цени на чаркове и вече не съм сигурен. Еднакви ли са като чаркаляци и тн. ? Щото гледам в нета една бензинова помпа за Е36 - 130 евро а пък за Е34 200
Всички Е34 имат ли серийно серво? И как е тежеста на волана. Извинявам се за глупавия въпрос ама никога не съм имал близка среща с такъв тип кола.
Е34 има ли опция да показва моментен разход както борда на Е36?
Възможно ли е да се сложи фейслифтова маска на мястото на старата?
Наистина ли няма дупки за колони на предните врати?
Късите с лупи ли са? И как стои въпроса със ксенона? Същото се отнася и за халогените.
Има ли копчета по таблото за регулиране на осветлението и тн? Има ли чалъм за лампи в краката? И дали може след като отключиш колата с дистанционното да ти светват светлините в колата?
Може ли да се сложи нормален подлакътник а не тея дето са като на рейсовете Чавдар?
И ако колата е с нормални седалки дали може да се върже ел. рекаро? А колко ли струва едно такова
Абе като се сетя още ще пиша.
Искаше ми се да съм кисела батка с вървежно Е36 ама май ще скачам в отбора на чичковците.

Всички Е34 имат ли серийно серво? И как е тежеста на волана. Извинявам се за глупавия въпрос ама никога не съм имал близка среща с такъв тип кола.
Е34 има ли опция да показва моментен разход както борда на Е36?
Възможно ли е да се сложи фейслифтова маска на мястото на старата?
Наистина ли няма дупки за колони на предните врати?
Късите с лупи ли са? И как стои въпроса със ксенона? Същото се отнася и за халогените.
Има ли копчета по таблото за регулиране на осветлението и тн? Има ли чалъм за лампи в краката? И дали може след като отключиш колата с дистанционното да ти светват светлините в колата?
Може ли да се сложи нормален подлакътник а не тея дето са като на рейсовете Чавдар?
И ако колата е с нормални седалки дали може да се върже ел. рекаро? А колко ли струва едно такова

Абе като се сетя още ще пиша.

Искаше ми се да съм кисела батка с вървежно Е36 ама май ще скачам в отбора на чичковците.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
И от Е36, и от е34 ще останеш доволен като киселеенето и с двете еднакво няма да ти се получи
но всичко зависи какво ще намериш за дадени пари, по-добре е читаво Е34 отколкото разхлопано е36, както и обратното
Но горещо ти препоръчвам да не се занимаваш с глупости като да добавяш ненужни екстри

54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4