Magnatec или GTX ...?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Хубаво хвалите кастрол магнетикс,но вече не е това което беше.2 ма приятели имам пострадали от него,единия с ауди а4,2004 1.8т,другия с е34 525и,93г и двамата се оплакваха че след смяна с такова и се разтраква двигателя,следва веднага смяна с мобил супер и нямат проблеми.По тяхна препоръка оня ден сложих и аз такова.Нямам проблеми.От сервиз специализиран за смяна на масла ми казаха,че са развалили кастрола и ми препоръчаха мотул или мобил,понеже ми похвалиха приятелите мобила за това него сложих.
- mcherganski
- Потребител
-
Значе виж колега и аз работя в такъв сервиз,един сервиз ще плюе по една марка а друг по втора.Всичко зависи от сервиза коя марка взима с най голямо намаление.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Един път сгреших с Магнатек-а, попаднах на менте.....
Ако доставчика е сигурен го взимай. Но ако не е проверено това масло не рискувай
Ако доставчика е сигурен го взимай. Но ако не е проверено това масло не рискувай
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
моето мнение е отиваш сервиз или фирма които внасят 1вид естествено хубаво масло и там ми се струва най-сигурно , тук до нас има сервиз които работи само с YACCO френско масло , предишното ми сменяне беше преди точно 10 000км януари месец за 60лв маслото и смяната ,много съм доволен колата не е гъкнала за 10 000км

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2