въпрос за газова уредба??????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- nafurfory
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20
- Мечтае да кара: самолет
а газов инжекцион на м52б20 да сподели някои които е стакъв мотор
NE STAVA samO S QDENE TRQBVA i pIENE

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
В долната част на колекторните тръби има една метална клапа, която е закрепена с две болтчета, намира се между двете тръби, при гърмеж може да се счупи клапата и болчетата да влязат в мотора
и след това
, при мен се счупи клапата и едното болтче го намерих другото не
, но няма проблеми това ми се случи преди 15, 20 000 км

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
Брато аз карам на газ мойта кола вече почти 100 000км, на около 50 000 сменям дюзи, това не ме бърка щото са ми без пари ти си прецени дали ще ти е изгодно, може да се сложи няма проблем, но като ти дойде до главата да сменяш дюзи ще ти излезе скъпичко, като искаш да ти е по евтино вземи си 316-ка вобще не можеш да я сравниш със 320, не може и да харчи малко и да върви много 

- nikkyv
- Потребител
-
- Кара: E36 318i 115 and E46 320d 150
аз сам с 316 м43б16 и сам много доволен но на бензин не се издържа пак и не ми тръабва някоя бегачка а да ми е кеф да я карам тази кола
благодаря за саветите
като сложа ще пиша как е положението

благодаря за саветите

като сложа ще пиша как е положението

- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
.
и аз да кажа нещо вече 3 години карам на газ но моята 320-ка си доиде от италия с газ нямам никакви проблеми малко оборотите се ебават но като откача акумолатора за няколко часа и всичко се оправя а относно гьрменето и при мен гьрми рядко но се случва но аз имам кихалка прикрепена за дебитомера който е издал багажа но както каза колегата на газ не важи той и още нещо за разхода 18/100 и извьнгр. 11/100 аз сьм доволен
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
BH5482BH написа:Брато аз карам на газ мойта кола вече почти 100 000км, на около 50 000 сменям дюзи, това не ме бърка щото са ми без пари ти си прецени дали ще ти е изгодно, може да се сложи няма проблем, но като ти дойде до главата да сменяш дюзи ще ти излезе скъпичко, като искаш да ти е по евтино вземи си 316-ка вобще не можеш да я сравниш със 320, не може и да харчи малко и да върви много
какво значи това, че сменяш дюзи на 50 000км, скапват се на толкова или ти си ги сменяш ей така, защото са ти без пари ? И предполагам говориш за газовите дюзии, а не за бензиновите ?
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
Скапват се, не ми се занимава да ги чистя на ултразвук, това е свързано с разходи, а ми излизат ми без пари понеже доставям авточасти
- vasko_bawarec
- Потребител
-
- Кара: 320-ка E36
- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....
Не съм спец, но досега не съм чувал да оказва влияние дебитомера на газ, а пък и колегите дето карат на газ с прецакан дебитомер как го правят !? Не се заяждам просто питам, че може би и аз ще си слагам АГУ и да разуча нещата !
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
.
аз карам с махнат дебитомер вече 3-те година и сам доволен незнам колега от каде го знаеш това а колегата пьк отряза и ламда сондата защото тои пали и на газ и няма и резервоар дори такаче тези работи на газ не влияят ама грам
Re: .
muk_83 написа:аз карам с махнат дебитомер вече 3-те година и сам доволен незнам колега от каде го знаеш това а колегата пьк отряза и ламда сондата защото тои пали и на газ и няма и резервоар дори такаче тези работи на газ не влияят ама грам

Тая кола ще върви като изтървана така

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
Колега между тези двете тръби е клапата, долните http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=40
- nikkyv
- Потребител
-
- Кара: E36 318i 115 and E46 320d 150
колега тожа е много добър разход
с нощи бях до газаджията да си запазя §ас за монтаж и ми показа едно джипче с обикновенна газова на пълена инжекция и собственика беше много доволен и разхода му бил с 1-2 литра отгоре 

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3