Ще ми одарите ли едно рамо?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- nataly24
- Потребител
-
- Мечтае да кара: 135 Hartge
Ще ми одарите ли едно рамо?
Имам 525тдс Е34. Компютърчето дето стои от дясно на касетофона нещо се прецака. През деня когато е светло се вижда всичко на дисплея но когато е тъмно не свети и нищо не мога да видя. Идва ли му някой на ум какво му е
Една от вас
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ми изгоряли са му лампичките,които осветяват дисплея.Могат да се сменят,но трябва да се разглоби.
http://www.unofficialbmw.com/repair_faq ... l#fixlight
http://www.unofficialbmw.com/repair_faq ... l#fixlight
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Трябва да махнеш касетофона си и тогава ще се извади лесно,не си спомням обаче как точно.Като го извадиш на гърба му има 2 или 3 лампички, кито се връткат и си готов.Успех
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

P.S. ТДС-ката бега повече

Георги Пенчев
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Re: Ще ми одарите ли едно рамо?
nataly24 написа:Ще ми одарите ли едно рамо?

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: ре
nataly24 написа:Абе бате. Ти май или не си в час или не четеш добре. Първо не съм пич ами съм жена и второ. Кой ти пита за километражи бе.

Георги Пенчев
- Azrail
- UFO Pilot
-
Предполагам, че когато включиш фаровете и дисплеят престава да свети. Това не го знам защо може да е, но имаше един руски сайт (за който също не се сещам как се казваше
), където има подробна информация как се разглабя таблото на Е34. Един съвет, който няма да го прочетеш в сайта : всичко е на щипки и ако решиш сама да го разглобяваш - много внимателно, защото пластмасата е стара и се чупи лесно. Иначе крушките са по 5 ст. едната, няма да е лошо да ги смениш, но не мисля, че от това проблема. Реле, може би? Не ги разбирам аз жичкаджийските работи - нека някой, който разбира повече, каже от какво може да е, иначе на въпросния сайт имаше пълната ел. схема на Е34. Потърси във www.google.com 

MORE BEER!
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
При мен бяха изгорели всички крушки и цената им не е 5 ст. едната но няма значение 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

Аха
Крушките са три - по една от двете страни и една отзад... Гадното е, че като разглобиш всичко, тогава виждаш, че е имало по-лесен начин...И след това забравяш как е бил лесния начин... Като махнеш касетофона, бъркаш и опипваш - отгоре в предния край на модулчето има един лост - трябва да се повдигне (щото има фиксатор, който го държи в това положение) и го плъзгаш навътре, докато излезе модулчето... Модула е на куплунг и излиза изцяло.... За монтиране вече е леснотия - вкарваш и буташ, докато щракне... Важно е да се сложат крушки със същата мощност, щото иначе свети прекалено силно и се нагрява или пък само мъждука... Крушките струват около 50ст. - 1 лев... Ако държиш да си ги купиш от Дару Кар там са по 8 -9 лева едната....
13 мнения
• Страница 1 от 1