Проблем с тампони powerflex
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
V-max написа:Дано не са ти ги сложили наобратно , и това се е случвало и доста скърцат наистина....
Във всяка опаковка има малко сиво пакетче с грес , както и инструкция за монтажа (на английски). За колегата , който няма грес да пише 1 ЛС и ще му дам
Мерси Vmax за коректността

- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Абе аз ти казах, че V-MAX е човека
, макар че не се познавам лично с него, много пъти ми е помагал с компетентни отговори.
Поздрави и дано всичко да се оправи с тампоните.

Поздрави и дано всичко да се оправи с тампоните.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Е това е и аз както писах мойте ги взех без смазка поне така бяха в кутията може да е станало нещо при транспортирането и смазката да е изчезнала, като както писах ги взех от V-max.
Но и без смазка за сега не скърцат пък ще видим, ако се разкъцат ще им сложа грес и готово.

Но и без смазка за сега не скърцат пък ще видим, ако се разкъцат ще им сложа грес и готово.

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
И аз искам да блаодаря на V-max. Насочи ме къде да отида и проблема даже вече е отсранен. Предишните майстори си бяха оставили ръцете и за това скърцаше.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
oci написа:Е това е и аз както писах мойте ги взех без смазка поне така бяха в кутията може да е станало нещо при транспортирането и смазката да е изчезнала, като както писах ги взех от V-max.
Мойте също нямаха смазка, писах му едно ЛС и вече имам смазка

Si non confectus, non reficiat.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Странно ми е защо се получава това със смазката , но факт е , че рядко отварям кутиите да погледна какво има вътре ...
Аз в началот не слагах никъде от греста , на едно поне 6-7 коли , които ми минаха през ръцете в последните години и не ми е скърцало никога .

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
на моита "майсторите" също не са я използвали, върнаха ми я с кутията и вече 6-7 месеца нищо не е скръцнало!?
мислех си че е за да се набият тампоните в металната ябълка, но явно съм грешил, пък и на упътването не помня да бе указано къде се ползва тя! може и да греша!

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз вече ги смених мойте тампони (не е лесно), и няма никакво скърцане. Намазах ги с медната грес и сега спят. Не усещам втвърдяване на окачването, но когато минавам през неравност колата е мн по-уверена и стабилна отпреди. Много радва 

Si non confectus, non reficiat.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2