Airbag
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Airbag
Свалях шоф.седалка да пусна едно кабелче за сд-чейнджъра,че немците бяха сложили само един и малко след това светна лампата на Airbag-a
Като грешка дава това:
Voltage supply
Firing circuit,belt tensioner,driver's side
Може ли някой да каже,кво съм преебал...по спомен щракнах куплунга под седалката стабилно,зажилото на пироколана също е закачено
П.С Поне сд чейджъра тръгна,та за това ме не е яд

Като грешка дава това:
Voltage supply
Firing circuit,belt tensioner,driver's side
Може ли някой да каже,кво съм преебал...по спомен щракнах куплунга под седалката стабилно,зажилото на пироколана също е закачено

П.С Поне сд чейджъра тръгна,та за това ме не е яд

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
След като си разкачил буксата изтрий грашката с компютър и тогава ако светне пак търси проблем.
обичам BMW
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
нормално при мен се получи от 1 шише, докато го извадя. Както един колега тук беше написал и го направих и вече няма грешка.
отдели буксите, напръскай с контактен спрей и пак щракни буксите. изтрии грешката и според мен всичко е наред. Ако не стане така, срежи буксата и запой жиците директно без букса, би трябвало да се оправи.
отдели буксите, напръскай с контактен спрей и пак щракни буксите. изтрии грешката и според мен всичко е наред. Ако не стане така, срежи буксата и запой жиците директно без букса, би трябвало да се оправи.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
zlobicar написа:След като си разкачил буксата изтрий грашката с компютър и тогава ако светне пак търси проблем.

За в бъдеще ако решиш да разкачаш букси по колата - първо свали минусовата клема на акумулатора, за да нямаш после грижи с триене на грешки и ходене по диагностики.
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
BMW-E39 написа:върви ли ? да ги пробваме..
Не палавник ами направо калпазанин е тои добра моторетки си взел честито и безавариино да си те вози
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- M_krika
- младши ентусиаст
-
Извинявам се на колегата meha ,че пиша в неговата тема но да не отварям ноза за няма нишо.
Така питанката ми е зна4и отворил се е бег и после какво се прави слага се новия и се нулира грешката или има и не6то което пропускам?
Така питанката ми е зна4и отворил се е бег и после какво се прави слага се новия и се нулира грешката или има и не6то което пропускам?
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- M_krika
- младши ентусиаст
-
anzak написа:сменяш беговете които са изгърмяли триеш грешките на комп и си ти виж и пиропатроните на коланите
Мерси колега ние бяхме говорили по този въпрос със тем но чак сега се сетих,а за пиро патконите нисля ,че са наред но вчера като миха колата и момчето на мивката ми каза ,че ина не6то пшод седалката което виси отивам и гледам ,че е буксата на датчика за седнал човек на седалката ,той се намира от витре6ната страна под закопчалката на колана или греша?
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2